Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (0 μέλη και 28 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
τυπε το πιστευεις οτι πιτσιρικος ημουν μεταλλο ? φοραγα και μπλουζα αιρον μειντεν  666φακ λαικ ε μπιστ   :2funny: ξερεις τωρα θυρα 7 και τα ρεστα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εντιτ μαλλον γουασπ  :think:
ασε μας ρε μπραμπ που ησουν και μέταλλο . η μονη σου σχέση με το μεταλλο ειναι τα χρυσα σου δοντια  :2funny:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
καπως ετσι ας πουμε  :2funny:
sto-alkazar.jpg

:worship:
Early purplelike photo!

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.900
Πόντοι
2.606
ασε μας ρε μπραμπ που ησουν και μέταλλο . η μονη σου σχέση με το μεταλλο ειναι τα χρυσα σου δοντια  :2funny:
δεν ημου ποτε μαλλιας μωρη απλα καμια στιγμη ειχα αφησει χαιτη ξερεις μενιδι γυφτος  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.900
Πόντοι
2.606
εδω και μια απο τις μεγαλυτερες οπαδικες μορφες της εποχης ο ξανθος ο ενας εκ των αδερφων βουκελατων απ το αιγαλεω ο αδερφος του ηταν το μεγαλυτερο βουνο που περασε απο το οπαδικο κινημα  κατσε μηπως τον βρω καπου

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
δεν ημου ποτε μαλλιας μωρη απλα καμια στιγμη ειχα αφησει χαιτη ξερεις μενιδι γυφτος  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αυτή η ιστορία με το ότι μιλάτε με τον Θεό έχει αρχίσει να εξελίσσεται σε Συνέδρια ανταλλαγής ιδεών;  :grin:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
εδω και μια απο τις μεγαλυτερες οπαδικες μορφες της εποχης ο ξανθος ο ενας εκ των αδερφων βουκελατων απ το αιγαλεω ο αδερφος του ηταν το μεγαλυτερο βουνο που περασε απο το οπαδικο κινημα  κατσε μηπως τον βρω καπου

Τώρα αν αρχίσει και η κα. Έριναλ να ομιλεί για τις εμπειρίες της εις την Θ4 ....  :2funny:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.900
Πόντοι
2.606
ελα τον βρηκα εδω ειναι μαζι, ο αλλος ειναι ο σγουρομαλλης με το καπελο ο κατω αριστερα ειναι ο αλλος απο πανω ο αδερφος
veligradi.jpg

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
ελα τον βρηκα εδω ειναι μαζι, ο αλλος ειναι ο σγουρομαλλης με το καπελο ο κατω αριστερα ειναι ο αλλος απο πανω ο αδερφος
veligradi.jpg

Ωραίες φωτογραφίες από μια πιο αθώα εποχή. Ή τουλάχιστον έτσι θέλω να πιστεύω.
Ζει κάποιος από αυτούς τώρα ή τους έφαγαν τα ναρκωτικά;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.080
Πόντοι
5.506
Και όμως ήταν καλό παιδί. Μεγαλώσαμε μαζί. Ήμασταν φίλοι. Χαθήκαμε στην διάρκεια. Παντρεύτηκα τον Άρη, μου είπε, όταν τον είδα μία φορά κατηγορούμενο στα δικαστήρια. Λένε ότι έκανε πολλά και ότι τώρα κρύβεται στην Αθήνα.
Για μένα είναι μία πολύ καλή ανάμνηση και ένα παιδί πραγματικά καλό, που κάπου έχασε τον δρόμο στην διάρκεια ...

Φορτωθηκε περισσοτερα απο οσα εχει κανει. Και οτι εκανε το εκανε λογω ανυπαρξιας διοικησης και ομαδος επι 20 συναπτα ετη.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.900
Πόντοι
2.606
Ωραίες φωτογραφίες από μια πιο αθώα εποχή. Ή τουλάχιστον έτσι θέλω να πιστεύω.
Ζει κάποιος από αυτούς τώρα ή τους έφαγαν τα ναρκωτικά;
ναι ζουνε ο αλλος με το καπελο ειναι ο τολης ο κορακης απο τα πατισσια που ετρεχε την θυρα 7 του πειραια ζει και βασιλευει ο αλλος με την φανελα δεξια ειναι ο σαββας ο βουλγαρος πρεπει να ζει τους αλλους δεν μπορω να τους θυμηθω

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Φορτωθηκε περισσοτερα απο οσα εχει κανει. Και οτι εκανε το εκανε λογω ανυπαρξιας διοικησης και ομαδος επι 20 συναπτα ετη.

Όταν τον είδα στα δικαστήρια, με ρώτησε για τη μητέρα μου. Του είπα ότι είχε πεθάνει. Βούρκωσε και με αγκάλιασε. Του θύμισα ότι είμαι ΠΑΟΚ και ότι τον βλέπουν οι συνοπαδοί του. Μου ψιθύρισε στο αυτί ... Ποιος τα γαμάει αυτά; ... και έφυγε προς το εδώλιο.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Όταν τον είδα στα δικαστήρια, με ρώτησε για τη μητέρα μου. Του είπα ότι είχε πεθάνει. Βούρκωσε και με αγκάλιασε. Του θύμισα ότι είμαι ΠΑΟΚ και ότι τον βλέπουν οι συνοπαδοί του. Μου ψιθύρισε στο αυτί ... Ποιος τα γαμάει αυτά; ... και έφυγε προς το εδώλιο.
συγκινηθηκα θα κλαψω  :grin:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.900
Πόντοι
2.606
rodos-1989-me-lagios-ntetarivoykelatoi-koraki-xaros-mpekakos-kai-ta-alla-paidia.jpg
χαρος μεσα εδω τολης  κορακης σαββας λεονωφ ο ξανθος  που πεθανε στην εκδρομη  στο πουλμαν για μπασκετ στο λιμοζ βουκελατος ψηλος πανω αριστερα  μπεκακος αριστερα

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
rodos-1989-me-lagios-ntetarivoykelatoi-koraki-xaros-mpekakos-kai-ta-alla-paidia.jpg
χαρος μεσα εδω τολης  κορακης σαββας λεονωφ ο ξανθος  που πεθανε στην στο πουλμαν για μπασκετ στο λιμοζ βουκελατος ψηλος πανω αριστερα

Και οι παρέες γράφουν Ιστορία, που λέει και ο Διονύσης ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom