Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.082
Πόντοι
5.506
Όταν τον είδα στα δικαστήρια, με ρώτησε για τη μητέρα μου. Του είπα ότι είχε πεθάνει. Βούρκωσε και με αγκάλιασε. Του θύμισα ότι είμαι ΠΑΟΚ και ότι τον βλέπουν οι συνοπαδοί του. Μου ψιθύρισε στο αυτί ... Ποιος τα γαμάει αυτά; ... και έφυγε προς το εδώλιο.

Αλλες εποχες σε καθε πτυχη της κοινωνιας, ακομα και στα οπαδικα. Σαπιζει το ειδος απο μεσα προς τα εξω.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Αλλες εποχες σε καθε πτυχη της κοινωνιας, ακομα και στα οπαδικα. Σαπιζει το ειδος απο μεσα προς τα εξω.

Εντάξει ήταν άλλες εποχές.
Εγώ έχω πάει πολλές φορές Θ3 στο Χαριλάου με το χάρτινο καπελλάκι του ΠΑΟΚ [της εποχής εκείνης] και δεν με πείραξε κανείς.
Και όταν νικήσατε την ΑΕΚ και εμείς την Παναχαϊκή, μέσα στο Χαριλάου ήμουν στην Θ3 και όλο το Χαριλάου πανηγύριζε για το πρωτάθλημα που έπαιρνε ο ΠΑΟΚ. Και από την Θ1 μπήκαν δικοί μας με σημαίες του ΠΑΟΚ και όλο το Χαριλάου πανηγύριζε.
Αλλά αυτά όλα θυσιάστηκαν στο βωμό των ναρκωτικών, του κέρδους και της αλητείας.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Γαλουχηθηκες στην 4α, πες μας για τα παιδικα σου χρονια αν τα θυμασαι ακομα.  :grin:
βρε αντε μου στο γερο διαολο που θα μου πεις και που γαλουχηθηκα. εγω γηπεδο δεν παω. οι γυναικες δεν πανε γηπεδο. τελεια και παυλα  :grin: :coffee:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.082
Πόντοι
5.506
Εντάξει ήταν άλλες εποχές.
Εγώ έχω πάει πολλές φορές Θ3 στο Χαριλάου με το χάρτινο καπελλάκι του ΠΑΟΚ [της εποχής εκείνης] και δεν με πείραξε κανείς.
Και όταν νικήσατε την ΑΕΚ και εμείς την Παναχαϊκή μέσα στο Χαριλάου ήμουν στην Θ3 και όλο το Χαριλάου πανηγύριζε για το πρωτάθλημα που έπαιρνε ο ΠΑΟΚ. Και από την Θ1 μπήκαν δικοί μας με σημαίες του ΠΑΟΚ και όλο το Χαριλάου πανηγύριζε.
Αλλά αυτά όλα θυσιάστηκαν στο βωμό των ναρκωτικών, του κέρδους και της αλητείας.

Εσυ προλαβες, σε προχωρημενη ηλικια και το πρωτο πρωταθλημα του Αρεως Θεσσαλονικης. Εγω που ειμαι μικρουλι μονο τα θρυλικα παιγνια ημων της καλαθοσφαιρας σε αποσταση 5 μετρων απο τα ξαδερφια μου που που ειναι αλλοθρησκα αλλα πηγαιναμε και φευγαμε μαζι και επι 1 ωρα βριζαμε τις μαναδες μας εκατερωθεν.  :grin:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Εσυ προλαβες, σε προχωρημενη ηλικια και το πρωτο πρωταθλημα του Αρεως Θεσσαλονικης. Εγω που ειμαι μικρουλι μονο τα θρυλικα παιγνια ημων της καλαθοσφαιρας σε αποσταση 5 μετρων απο τα ξαδερφια μου που που ειναι αλλοθρησκα αλλα πηγαιναμε και φευγαμε μαζι και επι 1 ωρα βριζαμε τις μαναδες μας εκατερωθεν.  :grin:

Ωραία πράγματα!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
βρε αντε μου στο γερο διαολο που θα μου πεις και που γαλουχηθηκα. εγω γηπεδο δεν παω. οι γυναικες δεν πανε γηπεδο. τελεια και παυλα  :grin: :coffee:

Ορθώς ομιλείτε.
Τα θήλεα είναι μόνο διά τον χώρον παρασκευής γεύματος...  :tooth:
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.082
Πόντοι
5.506

Δεν εψαχνες απο τοτε στης 4α τα σκαλια απεγνωσμενα για θυμα; Εστω και με λιγο μπερδεμα στα μυαλα;

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
12.942
Πόντοι
2.606

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
βριζόσασταν στον αγώνα και μετά τα πίνατε? :grin:

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
12.942
Πόντοι
2.606
Μου φέρατε και μένα πολλές εικόνες στο μυαλό και κάτι από την ταινία Χούλιγκανς! :grin:

Όλος αυτός ο φανατισμός είναι ακατανόητος από μια ηλικία και μετά.
Έστω ότι την δικαιολογείς μέχρι τα 18-20-21, αλλά παραπάνω...
Υποτίθεται ότι ωριμάζεις κάποια στιγμή, μόνο εκ του πονηρού δικαιολογούνται.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Μου φέρατε και μένα πολλές εικόνες στο μυαλό και κάτι από την ταινία Χούλιγκανς! :grin:

Όλος αυτός ο φανατισμός είναι ακατανόητος από μια ηλικία και μετά.
Έστω ότι την δικαιολογείς μέχρι τα 18-20-21, αλλά παραπάνω...
Υποτίθεται ότι ωριμάζεις κάποια στιγμή, μόνο εκ του πονηρού δικαιολογούνται.

Η διαφορά είναι όμως ότι όταν εμείς ήμασταν στην ηλικία εκείνη [7 αιώνες πριν] δεν υπήρχε χουλιγκανισμός ούτε σ΄ εκείνες τις ηλικίες... Φευ!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Η διαφορά είναι όμως ότι όταν εμείς ήμασταν στην ηλικία εκείνη [7 αιώνες πριν] δεν υπήρχε χουλιγκανισμός ούτε σ΄ εκείνες τις ηλικίες... Φευ!

Σ΄ εμάς το ξύλο έπεφτε ανάμεσα σε Γυμνάσια [δεν υπήρχαν Λύκεια τότε] και όχι ανάμεσα σε οπαδούς και αυτό γινόταν για τις γκόμενες ... Τρισφεύ!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Στο κέντρο της πόλης δερνόταν οι του Β΄ Γυμνασίου με τους του Ι΄ και όλοι μαζί με τους αγρίους του Γυμνασίου Τούμπας. Εννοείται ότι πάντα νικούσαν οι της Τούμπας ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom