iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.296
Εξαρτάται πού το κοπανάει ;)Αυτό δεν το ξέρω...
Ξέρει όμως κάτι άλλο...
Σε ένα νησί παραπλήσιο το μαλακα τον λένε ψολοκοπανο
Αυτός που κοπανάει το πουλάκι του
Εξαρτάται πού το κοπανάει ;)Αυτό δεν το ξέρω...
Ξέρει όμως κάτι άλλο...
Σε ένα νησί παραπλήσιο το μαλακα τον λένε ψολοκοπανο
Αυτός που κοπανάει το πουλάκι του
Πιωμένος με μαύρο τσάι;Είναι πιωμένος αρα καταλαβαίνει τα μισά
Νου σου μη πας και είσαι ψόφιος από τη κραιπάλη :S :S :S
Αν βρείτε γκόμενα πριν τη λήξη της ψηφοφορίας θα ζητήσω επανακαταμέτρηση των ψήφωνΚάνω έξαλλη ζωή, παιδί μου, για να πάω με αέρα στα Ιαματικά Λουτρά Λαγκαδά και να βρω γκόμενα!
Φήμες λένε ότι υπήρξατε και ο παλιός Δον Ζουάν όταν ζούσατε εις την Εσπερίαν...Γι αυτό κάνω εξαλλη ζωή τώρα
Για να βρω την χρυσή τομή και να πάω στα Λουτρά ως νέος Δον Ζουάν!
Αν βρείτε γκόμενα πριν τη λήξη της ψηφοφορίας θα ζητήσω επανακαταμέτρηση των ψήφων
Αφου της διωχνει ολες ο θειος ρε.,.αλλοιως θα ημασταν το πιο σεξυ νημα του διαδυκτιουΑν βρείτε γκόμενα πριν τη λήξη της ψηφοφορίας θα ζητήσω επανακαταμέτρηση των ψήφων
Ανατροπή από το 3-14;Αρχές Αυγούστου θα πάω. Έως τότε η ψηφοφορία θα έχει λήξει και ο κ. κωλόγερος θα έχει νικήσει.
Φήμες λένε ότι υπήρξατε και ο παλιός Δον Ζουάν όταν ζούσατε εις την Εσπερίαν...
Είσαι σίγουρος ότι τις διώχνει; ;)Αφου της διωχνει ολες ο θειος ρε.,.αλλοιως θα ημασταν το πιο σεξυ νημα του διαδυκτιου
Αφου της διωχνει ολες ο θειος ρε.,.αλλοιως θα ημασταν το πιο σεξυ νημα του διαδυκτιου
Πιωμένος με μαύρο τσάι;
Δεν ήταν ακριβώς φανάρι, αλλά το νόημα μένει το ίδιο. Έχω και ντοκουμέντο ;)Αληθές.
Το 1689 είχα βρει γκόμενα στο Παρίσι. Ο κ. popov που κρατούσε φανάρι μπορεί να σας το επιβεβαιώσει ότι βρήκα τότε γκόμενα.
Δεν πάει να φορολογήσει και τους κωλομπαραδες; Τι μας νοιάζει εμάς;Άσχημα νέα,ο Κυριάκος θα φορολογήσει τα κωλόμπαρα έξτρα φόρο :-
Αρχές Αυγούστου θα πάω. Έως τότε η ψηφοφορία θα έχει λήξει και ο κ. κωλόγερος θα έχει νικήσει.
Δεν πάει να φορολογήσει και τους κωλομπαραδες; Τι μας νοιάζει εμάς;
Και στην κυκλοφορία του αίματος σε διάφορα σημεία του σώματος ;)Βάζει ουισκακι μέσα ;)
Κάνει καλό στα αρθριτικά
Και στην κυκλοφορία του αίματος σε διάφορα σημεία του σώματος ;)
Στη δουλειά; Άρχισε κιόλας η ανάπτυξη;Εδώ κοπροσκυλάτε όλοι? Μόνο εγώ γαμιεμαι?