troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.727
- Πόντοι
- 5.506
Σιγα μην ακουει ο θειος....8 ακουστικα φοραει....οτι ξερει ειναι αυτα που του διαβαζει η μαναρικρύβε λόγια ρε συ,εδώ είναι κι ακούει
Σιγα μην ακουει ο θειος....8 ακουστικα φοραει....οτι ξερει ειναι αυτα που του διαβαζει η μαναρικρύβε λόγια ρε συ,εδώ είναι κι ακούει
Γο αντικείμενο του νήματος αυτού εξηντλήθη.
Συνεπώς πρέπει να κλειδωθεί και ο νηματοθέτης του να μιουταριστεί.
Τι έγινε το ξενυχταμε σήμερα :S
Σιγα μην ακουει ο θειος....8 ακουστικα φοραει....οτι ξερει ειναι αυτα που του διαβαζει η μαναρι
κρύβε λόγια ρε συ,εδώ είναι κι ακούει
Δεν έχει λεφτά για μπαταρίες για αυτό δεν ακούειΣιγα μην ακουει ο θειος....8 ακουστικα φοραει....οτι ξερει ειναι αυτα που του διαβαζει η μαναρι
:thubsdown: :thubsdown: :thubsdown: :thubsdown: :thubsdown: :thubsdown:
> > > >
Κανε συγγενείς να δεις καλό!!
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η νέα κριτική θα έχει τίτλο:Τι μας λες ρε γερομπαμπαλή;
Θειε ειπες μαυρο και τρομαξα... :SΉπια πολύ μαύρο τσάι και έχω υπερένταση.
Αλήθεια από πού βγαίνει η έκφραση τα κοπανησα;Είναι πιωμένος αρα καταλαβαίνει τα μισά
Ήπια πολύ μαύρο τσάι και έχω υπερένταση.
με κλακέτες
Θειε ειπες μαυρο και τρομαξα... :S
Ξερω οτι ησουν χιπις και τεντυμποις αλλα οχι τοσο
Υπαρχει και εμενα με συμπαθει πολυ...μου εχει πει μαλιστα να κανω καταγκελια στπ χαμογελο του παιδιου που ολο με λες φιδιΔεν υπάρχει Μανάρι.
Θειε ειπες μαυρο και τρομαξα... :S
Ξερω οτι ησουν χιπις και τεντυμποις αλλα οχι τοσο
μήπως η μανάρι είναι κλώνος;Υπαρχει και εμενα με συμπαθει πολυ...μου εχει πει μαλιστα να κανω καταγκελια στπ χαμογελο του παιδιου που ολο με λες φιδι
Αλήθεια από πού βγαίνει η έκφραση τα κοπανησα;
Υπαρχει και εμενα με συμπαθει πολυ...μου εχει πει μαλιστα να κανω καταγκελια στπ χαμογελο του παιδιου που ολο με λες φιδι
Κάνω έξαλλη ζωή, παιδί μου, για να πάω με αέρα στα Ιαματικά Λουτρά Λαγκαδά και να βρω γκόμενα!
μήπως η μανάρι είναι κλώνος;