iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.296
Τους κωλόγερους μόνο μη φορολογήσειΔεν πάει να φορολογήσει και τους κωλομπαραδες; Τι μας νοιάζει εμάς;![]()
![New Shocked :new_shocked: :new_shocked:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/new_shocked.gif)
Τους κωλόγερους μόνο μη φορολογήσειΔεν πάει να φορολογήσει και τους κωλομπαραδες; Τι μας νοιάζει εμάς;![]()
Εδώ κοπροσκυλάτε όλοι? Μόνο εγώ γαμιεμαι?![]()
![]()
![]()
Κι εγώ τυχαία μπήκα λίγο πριν μπεις εσύ...Εγώ τυχαία μπηκα Νικόλα...
Όλοι οι αλλοι ήταν εδώ και ψολαρμενιζανε
Α ναι τώρα θυμηθηκα είναι το 15νθημερο που λείπεις από το νήμα και μπαίνουμε μέσα και τα κάνουμε όλα ...τανα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Το τι θα κάνετε όταν θα λείπω, είναι άκρως προβλέψιμο.Αγετ Ηρζκλής ή Τιτάν; Τι προτιμάτε; Για να ξέρει ο κ. troubakhs μου.
Υπάρχει και το σπιτικό με γνήσια ανόθευτα υλικά![]()
Μουνοπανα ολοι νικΕδώ κοπροσκυλάτε όλοι? Μόνο εγώ γαμιεμαι?![]()
![]()
![]()
Το τι θα κάνετε όταν θα λείπω, είναι άκρως προβλέψιμο.Αγετ Ηρζκλής ή Τιτάν; Τι προτιμάτε; Για να ξέρει ο κ. troubakhs μου.
Μουνοπανα ολοι νικ
Πες ποιος θειε και θα τσιμεντωθει με βαρυ χαρμανανι στα δυτικα του λιμανιου
Ο γερομπισμπικης ο θείος σου, με την γκρίνια του φταίει.Που ειναι ρε παλιομπετουγιες τα κοριτσια του νηματος?
Ασ το διαολο της διωξατε ολες
Ούτε καν για καραοκεΣοφόν το σαφές.
Σεις συνουσιάζεσθε 343 μέρες ετησίως. Που να βρείτε χρόνο για κωλόμπαρα...
Ο Τρούμπα όμως τσουρουφλίζεταιΔεν πάει να φορολογήσει και τους κωλομπαραδες; Τι μας νοιάζει εμάς;![]()
Σοφον το σαφες παππουλη μου....δεν υπαρχει ναταλιΟ γερομπισμπικης ο θείος σου, με την γκρίνια του φταίει.![]()
Όχι και κοπροσκυλαμε. Τωρα που ήρθε η ανάπτυξη;Εδώ κοπροσκυλάτε όλοι? Μόνο εγώ γαμιεμαι?![]()
![]()
![]()
Εμείς γαμηθήκαμε μεσημεριάτικα με τη ζέστηΕδώ κοπροσκυλάτε όλοι? Μόνο εγώ γαμιεμαι?![]()
![]()
![]()
ΑδικοΟ Τρούμπα όμως τσουρουφλίζεται![]()
Πες ποιος θειε και θα τσιμεντωθει με βαρυ χαρμανανι στα δυτικα του λιμανιου
Από άνθρωπο που μοιάζει με τον Δρακουμέλ τι χαίρι να περιμένει κανείς;