sithlord
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.037
- Πόντοι
- 16.596
Να τον βάλετε στα πλάγια για να μην φουσκώνει εκεί κάτω το 25ποντο και χρειαστεί πολύ χαρμάνι,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ!!!Jim75jim, παιδί μου.
Να τον βάλετε στα πλάγια για να μην φουσκώνει εκεί κάτω το 25ποντο και χρειαστεί πολύ χαρμάνι,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ!!!Jim75jim, παιδί μου.
gamiontaioTriviskaioJimakosgiatileneotiiNatalimougamietaimearapides.Σοφον το σαφες παππουλη μου....δεν υπαρχει ναταλι
gamiontaioTriviskaioJimakosgiatileneotiiNatalimougamietaimearapides.
INatalimougamietaimonomeindouskaipakistanous.
Δεν υπάρχει Ναταλι.
Θα τον τσιμεμεντωσω στην ναουσα της παρου αυτον θειε..εννοια σουJim75jim, παιδί μου.
Χοντος δευτερα-παρασκευηΑυτή η Δενυπαρχειναταλι είναι φίλη με την Δενυπαρχειμαναρι
Θα τον τσιμεμεντωσω στην ναουσα της παρου αυτον θειε..εννοια σου
Χοντος δευτερα-παρασκευη
Καμμιά σχέση. Η δεν υπάρχει Μαναρι ειναι του αγλαισματος. Η δεν υπάρχει Ναταλι είναι του κωλο-γερου.Αυτή η Δενυπαρχειναταλι είναι φίλη με την Δενυπαρχειμαναρι
Θα τον τσιμεμεντωσω στην ναουσα της παρου αυτον θειε..εννοια σου
Καμμιά σχέση. Η δεν υπάρχει Μαναρι ειναι του αγλαισματος. Η δεν υπάρχει Ναταλι είναι του κωλο-γερου.
Εμ ποιος σε φταίει;Όταν έριχνες τα πιτόγυρα δυό δυό δεν το σκεφτόσουνα;Εσείς εκεί διασκεδάζετε...και εδώ λιώνω στον πάγκο...
Εμ ποιος σε φταίει;Όταν έριχνες τα πιτόγυρα δυό δυό δεν το σκεφτόσουνα;
Υπάρχουν διαφόρων ειδών πάγκοι για λιωσιμο.Εσείς εκεί διασκεδάζετε...και εδώ λιώνω στον πάγκο...
Εξαρτάται, πόσο τζατζίκι βάζετε μέσα. (Εσείς του αγλαισματος)Λέτε τα πιτόγυρα να πταίουν που δεν μπορούμε να βρούμε γκόμενα;
Εις πολλά πταίομεν άπαντες αδερφοί... έτσι δεν έλεγε ο απόστολος κάποτε όταν είμεθα νεαροί;Λέτε τα πιτόγυρα να πταίουν που δεν μπορούμε να βρούμε γκόμενα;
Εξαρτάται, πόσο τζατζίκι βάζετε μέσα. (Εσείς του αγλαισματος)
Δεν υπάρχει (καλύτερο) ,Μανάρι.
Δεν υπάρχει Μανάρι.
Ναταλιγιατι εγώ πως την αποκαλώ ?