blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Μπλιζακι καλησπέρα
Καλησπερα, κυρια.
Μπλιζακι καλησπέρα
πάντως εσύ καλού κακού προσεξε τι λες στον αλεξ γιατί τα ξερναει χωρίς ξύλο αχαχαχαΤην έχουν απογοητεύσει οι άνθρωποι, και έχει ανακαλύψει την άδολη αγάπη των ζωων.![]()
Ο αλεξ πιάστηκε στην φάκα του και όπου φύγει φύγει. Αχαχαχαχαχα τελικά αν του το έπαιζα λιγάκι έλα να μιλήσουμε στο πμ θα είχε ξερασει Πολλά. Θα γελούσε και το παρδαλό
πάντως εσύ καλού κακού προσεξε τι λες στον αλεξ γιατί τα ξερναει χωρίς ξύλο αχαχαχα
αν το έκανα αυτό θα ηξερα πολλά άγιε έτσι όπως τα βλέπω.Μα βαριέμαι πολύ να ασχοληθώ με ηλιθιουςΑυτό κάνετε δηλαδή;
Καλείτε σε αλληλογραφία με π.μ., με δόλιο σκοπό;
Ενδιαφέρον!!!![]()
άλλων την νοημοσύνη προσβάλλωΠροσβάλλετε την νοημοσύνη μου....
αν το έκανα αυτό θα ηξερα πολλά άγιε έτσι όπως τα βλέπω.Μα βαριέμαι πολύ να ασχοληθώ με ηλιθιους
Καλησπέρα, φίλτατοι.![]()
εικοτολογω μμμ ωραία ακούγεται θέλω να μου εικοτολογησεις αχαχαχαχαχα αχαχαχαχαχαΕικοτολογω οτι σημερα η αυριο θα εμφανισθει το δυστυχο, η κα. Wilde Rose, να δηλωσει την αιωνια πιστη της στον κ. Αλεξ!
τόσα πμ αν ήθελα στον αέρα θα τον είχα σηκώσει. Κράτα την πρόθεση και μείνε μαζί τηςΑυτό δεν ακυρώνει την πρόθεση.![]()
Εικοτολογω οτι σημερα η αυριο θα εμφανισθει το δυστυχο, η κα. Wilde Rose, να δηλωσει την αιωνια πιστη της στον κ. Αλεξ!
Μάλιστα...
Σήμερα μάθαμε πως για να θεωρηθεί απο την δίδα Ραζαλία και τον Μεγαλείτατο ευτυχισμένο ένα ζευγάρι, πρέπει να στέκεται μέρα παρά μέρα στην πλατεία Συντάγματος με μια ντουντούκα και να πληροφορεί τον κάθε περαστικό διαβάτη για την σχέση του.
Λαμπρά!!!![]()
εικοτολογω μμμ ωραία ακούγεται θέλω να μου εικοτολογησεις αχαχαχαχαχα αχαχαχαχαχα
τόσα πμ αν ήθελα στον αέρα θα τον είχα σηκώσει. Κράτα την πρόθεση και μείνε μαζί της
Αντιθέτως με εσάς (φαντάζομαι) δεν συνηθίζω να "κρατάω" τις κακές στιγμές των ανθρώπων, αγαπητή μου.![]()