blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Υπαγω εις τας αγκαλας της μεταμεσημβρινης ραστωνης!
αχαχαχαχαχα είσαι αστέριAt your command!
Είμαι πολύ όμορφη άγιε για να κουράζω τον εγκέφαλο μου με κακίες στο μπου δεν νομίζεις ?
είμαι απλά ένας μικρός διάβολος... Εκρηκτικός.Αν και δεν δύναμαι να αμφισβητίσω το φυσικόν σας κάλος, δεδομενων των πολλων εκρηξεων σας κατα καιρους... όχι δεν νομίζω...![]()
εγώ σε γνώρισα στην ανατολή. Όρθιο.. ΑχαχαχαχαχαΔιαττων, κυρια!
είμαι απλά ένας μικρός διάβολος... Εκρηκτικός.
με την σημασία του διέρχομαι διαπερνάω .. ΦυσικάΤοτε τι συζητάμε;
Οι διάβολοι, εξ΄ορισμού, διαβάλλουν.![]()
με την σημασία του διέρχονται διαπερνά.. Φυσικά
ξέρω αρχαία άγιε λιγουλάκι. Αν θες να αλλάξεις έννοια από αυτή που δέχομαι είναι απόδειξη ότι έρχεσαι σε αντιφάσεις και κρατάς κακίες.
ξεκαθαρισα την έννοια άγιε και το έχω αποδείξει ότι διέρχομαι και διαπερνάω η ούτε αυτό το παρατήρησες ?Εγώ κρατώ κακίες για κάποιο χαρσκτηριστικό που εσείς και μάλιστα αυτοβούλως αποδίδετε στον εαυτό σας;;;
Αυτό κι αν είναι αντίφαση!!!
Τα μπανια κανουν καλο στην υγεια και στα ματια.....Χαι Σαούλ μπανακι ?μαυρισες ?
ξεκαθαρισα την έννοια άγιε και το έχω αποδείξει ότι διέρχομαι και διαπερνάω η ούτε αυτό το παρατήρησες ?
είμαι σε κινητό έβαλα διαβαλλω μπες στο τρανσλατουμ τρανσλατουμ και προχωράς προς τα κάτω λέει την έννοια στα αρχαία ρίχνω μακριά κτλ κτλ και δεύτερη έννοια διέρχομαι Και τρίτη κτλ. Φυσικά αν είχες κάνει αρχαία δεν θα μου ζητούσες γκουγκλ που παίζει να μην το είχε κιόλας. Έτυχε και το βρήκα τεσπα