erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
αρχίσαμε το μα και μου ?αχαχαχαχαχα από Δευτέρα θα βγάλω ανακοίνωση να τον παίζω με αλφαβητική σειρά των νίκη πάντωςΤον εχω με περιτομη ομως και δε ξερω τα γουστα σου.
αρχίσαμε το μα και μου ?αχαχαχαχαχα από Δευτέρα θα βγάλω ανακοίνωση να τον παίζω με αλφαβητική σειρά των νίκη πάντωςΤον εχω με περιτομη ομως και δε ξερω τα γουστα σου.
δεν σε κατάλαβα. Πλιζ ριπιιτεχεις νευρα....και ολα εχουν σχεση.... πες μου εναν η δυο 60αρη που θα πηγαινες
ρε καρτακι παίζεις με τον πόνο μου δεν μου κάθεται κανένας λέμε και έχω νεύρα και εσύ έρχεσαι να μου πεις ποιον θα ήθελα ?πες μου εναν 60αρη που θα πηγαινες
τι λες ρε??? ουρα κανουμε τα γκομενακια για εσενα εδω μεσα και εσυ εχεις προβλημα?ρε καρτακι παίζεις με τον πόνο μου δεν μου κάθεται κανένας λέμε και έχω νεύρα και εσύ έρχεσαι να μου πεις ποιον θα ήθελα ?
Μόνο ο άγιος. Και το έχει αποδείξει
Ενώ η κούκλα τριανταρα κοιμόταν ?ωραία ιδέα έχεις για την καριολοσυνη αχαχαχαχαχα ο άγιος μέχρι τη θέκλα σκότωσε για μένα..![]()
![]()
![]()
εισαι καριολα....στο λιανοκλαδι εφτασα για παρτη σου και με εφτυσες..
ε ρε παπαρα εχασες το χιουμορ σου...πως να σου φτιαξω το κεφι?Ενώ η κούκλα τριανταρα κοιμόταν ?ωραία ιδέα έχεις για την καριολοσυνη αχαχαχαχαχα ο άγιος μέχρι τη θέκλα σκότωσε για μένα..
Ενώ η κούκλα τριανταρα κοιμόταν ?ωραία ιδέα έχεις για την καριολοσυνη αχαχαχαχαχα ο άγιος μέχρι τη θέκλα σκότωσε για μένα..
δεν ξέρω αλλά εκτίμησα βαθύτατα την κίνηση του αυτή. Μου έδωσε να καταλάβω πολλά
Και ποια του παρασκευάζει το τίλιο τώρα;
γινετε να σκοτωσεις μεσω σκαιπ?Καλά, μην προτείνεις στον Άλεξ, όμως, να σκοτώσει την Ρόζυ γιατί ποτέ δεν ξέρεις...
Και ποια του παρασκευάζει το τίλιο τώρα;
γινετε να σκοτωσεις μεσω σκαιπ?
Καραγκιοζης ειναι μαλλον καποιος που ενω το παιζει "ευαισθησια" με γατακια και υψηλες θεωριες για μεγαλους ανθρωπους που ζουν την απωλεια και διψανε για ζωη, την ιδια στιγμη ειναι ενας αγενεστατος συνομιλητης που επιδεικνυει με καθε ευκαιρια τα συμπλεγματα του.