deuka75
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 16
- Like
- 123
- Πόντοι
- 356
Ο κωλος είναι το μουνι του μέλλοντος
Αδυναμίες αλλά δεν αλλάζω το μουνί με τίποτα.
Ο κωλος είναι το μουνι του μέλλοντος
μπρουμητα....μασαζ σε ωραιο κουκλακι....γαμας κωλο μουνι εναλαξ....παραδεισος...Αδυναμίες αλλά δεν αλλάζω το μουνί με τίποτα.
η κατάντια είναι μάλλον Του πιπινουλιου αν βρεθεί εκεί για το χρήμα. Οι πληρωμένες τη δουλειά τους κάνουνΔεν αντιλέγω σ' αυτό που γράφεις, το αντίθετο μάλιστα. Μεγαλύτεροι άνθρωποι έχουν να δώσουν πολλά σε πολλά επίπεδα (όχι όλοι βέβαια γιατί αν κάποιος είναι μαλάκας παραμένει μαλάκας ανεξαρτήτου ηλικίας). Η μόνη αντίρρηση είναι ότι ένα πιπίνι ούτε μυρωδιά δεν θα πάρει και να θα βρεθεί κοντά θα είναι καθαρά στα πλαίσια συναλλαγής.
και ούτε χρειάζεται. Ο καθένας όπως την βρίσκει.Αδυναμίες αλλά δεν αλλάζω το μουνί με τίποτα.
γιατι καλε ερωτας δεν μπορει να υπαρχει? αμαν με αυτα τα κλισεη κατάντια είναι μάλλον Του πιπινουλιου αν βρεθεί εκεί για το χρήμα. Οι πληρωμένες τη δουλειά τους κάνουν
του 25 με ένα κακάσχημο γερό όχιγιατι καλε ερωτας δεν μπορει να υπαρχει? αμαν με αυτα τα κλισε
Ο αλεξ πιάστηκε στην φάκα του και όπου φύγει φύγει. Αχαχαχαχαχα τελικά αν του το έπαιζα λιγάκι έλα να μιλήσουμε στο πμ θα είχε ξερασει Πολλά. Θα γελούσε και το παρδαλό
30αρα?του 25 με ένα κακάσχημο γερό όχι
Καλα τα λες,αν μας τον επαιζες λιγο κατι γινοταν,αλλα ολα λογια λογια και καλα μοιραια.Ο αλεξ πιάστηκε στην φάκα του και όπου φύγει φύγει. Αχαχαχαχαχα τελικά αν του το έπαιζα λιγάκι έλα να μιλήσουμε στο πμ θα είχε ξερασει Πολλά. Θα γελούσε και το παρδαλό
ο έρωτας προϋποθέτει να σου αρέσει ο άλλος και εμφάνιση. Εκείνος στην φωτο ρε καρτακι σε ποια γυναίκα και δη νέα να άρεσει ?30αρα?
κουκι εσένα ειδικά θα στον παίξω. Στείλε πμ με διεύθυνση και τηλΚαλα τα λες,αν μας τον επαιζες λιγο κατι γινοταν,αλλα ολα λογια λογια και καλα μοιραια.
ουτε ξερω ποιος ειναι... ο καρατε κιντ εγινε 53 και ειναι ακομα νοστιμος (η αχρηστη πληροφορια της ημερας) .ο έρωτας προϋποθέτει να σου αρέσει ο άλλος και εμφάνιση. Εκείνος στην φωτο ρε καρτακι σε ποια γυναίκα και δη νέα να άρεσει ?
φυσικά. Όμως αυτό που λες είναι τελείως διαφορετικόουτε ξερω ποιος ειναι... ο καρατε κιντ εγινε 53 και ειναι ακομα νοστιμος (η αχρηστη πληροφορια της ημερας) .
μερικες φορες η ιστορια που κουβαλαει ο αντρας ειναι ...."ομορφια"
Τον εχω με περιτομη ομως και δε ξερω τα γουστα σου.κουκι εσένα ειδικά θα στον παίξω. Στείλε πμ με διεύθυνση και τηλ
νευρα εχεις???? 30αρα κορμι λαμπαδα κουκλα στο προσωπο....στα αρχιδια μου ποσο ειμαιφυσικά. Όμως αυτό που λες είναι τελείως διαφορετικό
έχω πολλά νεύρα δεν με γαμαει κάνειςνευρα εχεις???? 30αρα κορμι λαμπαδα κουκλα στο προσωπο....στα αρχιδια μου ποσο ειμαι![]()
![]()
το κακο ειναι οτι κοιματε ακομα![]()
εχεις νευρα....και ολα εχουν σχεση.... πες μου εναν η δυο 60αρη που θα πηγαινεςέχω πολλά νεύρα δεν με γαμαει κάνειςαλλά το αν έχεις εσύ μια θεογκομενα που κοιμάται τι σχέση είπαμε έχει με το αντιερωτικο θέαμα της φωτογραφίας και την συζήτηση μας