You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 480K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (2 μέλη και 19 επισκέπτες)
αυτό που είπα και με βγάζεις από το μουνδ παουερ οφ λαβ για να εξηγώ ενώ κατάλαβες.. Είναι ότι ο άνθρωπος της τέχνης και ο καζαντζακης είναι έχει αυθεντικοτητα δεν είναι αλλα λέω άλλα κάνω κι άλλα εννοώ.. Γιαυτό αντανακλά στο κοινό γιαυτό τον αναζητούν γιατί έχει κάτι αληθινό γάμω το μικρό σπίτι στο λιβάδι σου. Όχι τύπου του δίνουμε βραβεία αλλά ουσιαστικά. Οπότε τι φάση ?
Καλημέρα στη σεβαστή ομήγυρη, αλλά μην μου καίτε την αδυναμία μου, γαμώ τα ΜΜΕ και τους καλιτέχνες που στηρίζουν ριάλιτι (και τους ψυχίατρους που δήλωσαν από το 90 ότι τα ριάλιτι είναι για ναυάγια της ζωής και μετά έπλυναν τα πόδια τους σαν ΚΑΡΑΠΟΝΤΙΟΙ Πιλάτοι).
Αυτό που δεν έχετε καταλάβει εσείς, είναι το ότι στην "αλήθεια και την αυθεντικότητα" του "Ζόρμπα δι γκρίκ", μόνο λίγοι βλέπουν τον Ζορμπά ως "αντιήρωα" Οι περισσότεροι βλέπουν έναν συμπαθητικό αμόρφωτο σαλτιμπάγκο.
Με όλο το θάρρος φίλτατε, και εν γνώσει του ότι παρεμβαίνω σε εν εξελίξει συζήτηση, το όλο Θέμα με την τέχνη δεν υποτίθεται ότι είναι το γεγονός ότι το καλλιτεχνικό έργο επιδέχεται πολλαπλές ερμηνείες;
Beauty is in the eye of the beholder, που λένε και οι τροφοί.
Όσο για το Νόμπελ που λείπει από τον Καββαδία, μία ιδέα είναι να τον (ξανα)μελοποιήσουμε σε industrial metal με μεταφρασμένο στα κινέζικα στίχο, και να πάρουν από ένα Νόμπελ ο μακαρίτης ποιητής και ο μαγκίτης που θα κάνει την μετάφραση και την ενορχήστρωση.
Για να μήν πούμε ότι με βάση την φόλα που τρώνε διάφορα βραβεία εφευρετών της δυναμίτιδος και άλλων χρησίμων πραγμάτων, στα παπάρια του του μακαρίτη το Νόμπελ, του παίρνανε πίπα μετά την κακαβιά του. Νόμπελ ας πάρει κανένας φίλος πολιτικών που κλαίει που δεν τον αφήνουν να πάρει άλλα χαπάκια για την στύση του.
Για να μήν πούμε ότι με βάση την φόλα που τρώνε διάφορα βραβεία εφευρετών της δυναμίτιδος και άλλων χρησίμων πραγμάτων, στα παπάρια του του μακαρίτη το Νόμπελ, του παίρνανε πίπα μετά την κακαβιά του. Νόμπελ ας πάρει κανένας φίλος πολιτικών που κλαίει που δεν τον αφήνουν να πάρει άλλα χαπάκια για την στύση του.
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.989
- Πόντοι
- 25.467
Με όλο το θάρρος φίλτατε, και εν γνώσει του ότι παρεμβαίνω σε εν εξελίξει συζήτηση, το όλο Θέμα με την τέχνη δεν υποτίθεται ότι είναι το γεγονός ότι το καλλιτεχνικό έργο επιδέχεται πολλαπλές ερμηνείες;
Beauty is in the eye of the beholder, που λένε και οι τροφοί.
Βλέπετε να έγραψα κάτι διαφορετικό από αυτό που περιγράφετε με την ακαδημαϊκή ερώτησή σας;
IanAlderson
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2009
- Like
- 132
- Πόντοι
- 16
Παρανοήσατε κυρία Ερινάλ, ξαναδιαβάστε τα όσα γράφω!αν Κάτι δεν μπορείς να το διαβάσεις δεν το θεωρείς απαραίτητα υποδεεστερο. Πιθανόν να μην μπορείς να το καταλάβεις
IanAlderson
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2009
- Like
- 132
- Πόντοι
- 16
Σας επιστρέφω τον σαρκασμό σας κύριε, κρατήστε τον δια ιδία χρήσιν!Φαντάζομαι ότι συμβαίνει το ίδιο και για το Κ.Κ.Ε.
Δεν παρακολουθεί τις δικές σας εκδηλώσεις.
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.989
- Πόντοι
- 25.467
Σας επιστρέφω τον σαρκασμό σας κύριε, κρατήστε τον δια ιδία χρήσιν!
Κανένας σαρκασμός, κύριε. Απλή λογική
Συμπεράνατε κάτι για ένα θέμα, χωρίς να έχετε γνώση του τι συμπεραίνει κάποιος άλλος για το ίδιο ακριβώς θέμα (προφανώς μη ενδιαφερόμενος γι αυτή την πτυχή).
Σας απάντησα, ότι κατά τον ίδιο τρόπο, δύναται να συμβαίνει και το ακριβώς αντίθετο.
Συνεπώς τόσο εσείς, όσο και ο άλλος, κρίνετε το όλο θέμα μονόπλευρα, και ο καθείς από την πλευρά του.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 136408
Επισκέπτης
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 39.001
- Πόντοι
- 19.795
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 739
- Like
- 52.000
- Πόντοι
- 36.618
Καλημέρα στο νήμα!!!!
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 39.001
- Πόντοι
- 19.795
Γεια σου ΒασιλακηΚαλημέρα στο νήμα!!!!
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 39.001
- Πόντοι
- 19.795
Κυριε Καλωδιε, καλησπερα σας.
Οι πληροφοριες που δωσατε τις προαλλες για το διαλογο Τριβη-Κομμωτριας μεσω SMS ακριβεστατες. Δεν γνωριζατε ομως, οτι υπηρχε και συνεχεια ανταλλαγης μυνηματων.
wired77
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2016
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.537
- Πόντοι
- 4.096
Κυριε Καλωδιε, καλησπερα σας.
Οι πληροφοριες που δωσατε τις προαλλες για το διαλογο Τριβη-Κομμωτριας μεσω SMS ακριβεστατες. Δεν γνωριζατε ομως, οτι υπηρχε και συνεχεια ανταλλαγης μυνηματων.
Καλησπέρα αγαπητέ φίλε,
Περιμένω να διαβάσω ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, ρίξτε φως!!!
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 39.001
- Πόντοι
- 19.795
Θα ηθελα να παρισταται και ο Νικολας, ωστε να μην υπαρξει αμφισβητηση στα οσα θα αναρτησωΚαλησπέρα αγαπητέ φίλε,
Περιμένω να διαβάσω ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, ρίξτε φως!!!
wired77
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2016
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.537
- Πόντοι
- 4.096
Θα ηθελα να παρισταται και ο Νικολας, ωστε να μην υπαρξει αμφισβητηση στα οσα θα αναρτησω
Κανένα πρόβλημα, θα περιμένω.
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 39.001
- Πόντοι
- 19.795
Ασ το παρει το ποταμι. Τα SMS ανταλαχθησαν εχθες το πρωιΚανένα πρόβλημα, θα περιμένω.
Νικολας: - Θελω να σε δω το απογευμα, εχω μεγαλες καυλες.
Κομμωτρια: - Καυλιαρη μου θα προσπαθησω, αλλα ειναι δυσκολο, εχω δουλεια.
Νικολας: - Αν το ηθελες πολυ, θα παραταγες την δουλεια και θα ερχοσουν.
Κομμωτρια: - Τι λες καυλα μου, ανυπομονω να νιωσω μεσα μου αυτο το τεραστιο, 23 εκ. καυλι.
Νικολας: - 29 ειναι μωρη, με εκανες και το μετρησα.
wired77
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2016
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.537
- Πόντοι
- 4.096
Ασ το παρει το ποταμι. Τα SMS ανταλαχθησαν εχθες το πρωι
Νικολας: - Θελω να σε δω το απογευμα, εχω μεγαλες καυλες.
Κομμωτρια: - Καυλιαρη μου θα προσπαθησω, αλλα ειναι δυσκολο, εχω δουλεια.
Νικολας: - Αν το ηθελες πολυ, θα παραταγες την δουλεια και θα ερχοσουν.
Κομμωτρια: - Τι λες καυλα μου, ανυπομονω να νιωσω μεσα μου αυτο το τεραστιο, 23 εκ. καυλι.
Νικολας: - 29 ειναι μωρη, με εκανες και το μετρησα.
Τι??????????
29
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις