Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (1 μέλη και 48 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Δεν παρακολουθώ τις εκδηλώσεις του ΚΚΕ. Την γυναίκα την αγαπά και φαίνεται στα έργα του πλην όμως της επιφυλάσσει μια υποδεέστερη θέση σε σημείο που μπορεί κανείς να τον κατηγορήσει για μισογυνισμό.
αν Κάτι δεν μπορείς να το διαβάσεις δεν το θεωρείς απαραίτητα υποδεεστερο. Πιθανόν να μην μπορείς να το καταλάβεις

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Είναι απλό ημιμάθεια, δεν έχουν διαβάσει και ότι έχουν ακούσει.
Αν είχαν διαβάσει αυτό ( Ζορμπάς σελίδα 112-113)
"Το τι έγινε, αφεντικό, ένας Θεός το ξέρει. Μα θαρρώ πώς μήτε αυτός το ήξερε, γιατί αν το ήξερε θα έριχνε αστροπελέκι να μας κάψει. Άντρες γυναίκες, μαλλιά κουβάρια, κυλίστηκαν κάτω
έψαχνα να βρω τη Νούσα, μα που να τη βρω! Βρήκα μια άλλη, έβγαλα τα μάτια μου μαζί της."
Για μένα ήταν ανατρεπτικός σε μια συντηρητική και υποκριτική κοινωνία όπως αυτή που ζούμε.
μια πονεμένη ψυχή που διψουσε να ξεδιψασει με την γραφή δηλαδή

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
18.659
Πόντοι
12.946
μια πονεμένη ψυχή που διψουσε να ξεδιψασει με την γραφή δηλαδή
Εμένα πάντως μου άρεσε και εξακολουθεί να μου αρέσει.
Επίσης το ζήτημα είναι να κατανοείς τον συγγραφέα και να ζεις μαζί του,
όλα τα άλλα είναι ιστορίες για αγρίους  :helpplea:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Την ίδια εποχή με τον  καλοζωισμενο νομπελιστα Ελύτη που ως κραμανλικος του δίνουν τον τίτλο ζει και ο αλήτης αγυρτης μπουρδελιαρης ναυτικός Καββαδίας. Γιατί ο Καββαδίας δεν πήρε Νόμπελ;
«Ύστερα σ’ είδα στη Μαρσίλια σαν εχάθηκες

μέσα στο θόρυβο χωρίς να στρέψεις πίσω.

Κι εγώ, που μόνο την υγρή έκταση αγάπησα

λέω πως εσένα θα μπορούσα ν’ αγαπήσω.»

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Εμένα πάντως μου άρεσε και εξακολουθεί να μου αρέσει.
Επίσης το ζήτημα είναι να κατανοείς τον συγγραφέα και να ζεις μαζί του,
όλα τα άλλα είναι ιστορίες για αγρίους  :helpplea:
και καλά κάνεις.

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
18.659
Πόντοι
12.946
Την ίδια εποχή με τον  καλοζωισμενο νομπελιστα Ελύτη που ως κραμανλικος του δίνουν τον τίτλο ζει και ο αλήτης αγυρτης μπουρδελιαρης ναυτικός Καββαδίας. Γιατί ο Καββαδίας δεν πήρε Νόμπελ;

Τον φάγαν τα κυκλώματα  >:(
και με τον Καββαδία είμαι

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
38.001
Πόντοι
25.467
Κοιτα ..εχω να διαβασω Καζαντζακη απο το σχολειο ,που η λυκειαρχισσα μας εκανε κατι απιστευτες αναλυσεις κειμενων...θυμαμαι ομως απο τοτε αυτη την εκδοχη να πλαναται αλλα και να επιβεβαιωνεται μεσα στα κειμενα του

απλα για να στο τεκμηριωσω τωρα πρεπει να ξανασχοληθω και βαριεμαι

γιατι ομως δεν εικαζεται κατι τετοιο και για τον Ελυτη με το καταπληκτιο Μονογραμμα που ειναι υμνος στον ερωτα και στη γυναικα

Ο Ελύτης είναι τεράστιο κεφάλαιο, όχι μόνον για την ελληνική, αλλά και για την παγκόσμια λογοτεχνία. Θα ήταν ατυχές να τον συγκρίνουμε μα το βολεψιματία Καζαντζάκη, που εκμεταλλευόταν την πέραση που είχε στις γυναίκες, προκειμένου να τον "συντηρούν" ώσπου να τον επισκεφθεί η μούσα και να συγγράψει.

Εξ άλλου ο Ελύτης είναι μοναδικός, όχι μόνο γιατί  με πλήρη επίγνωση του ρίσκαρε και έγραψε το προφητικό στο Άξιον Εστί, αλλά κυρίως γιατί το προφητικό του επαληθεύεται.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
38.001
Πόντοι
25.467
Την ίδια εποχή με τον  καλοζωισμενο νομπελιστα Ελύτη που ως κραμανλικος του δίνουν τον τίτλο ζει και ο αλήτης αγυρτης μπουρδελιαρης ναυτικός Καββαδίας. Γιατί ο Καββαδίας δεν πήρε Νόμπελ;

Γιατί κανείς στον κόσμο τότε, δεν ήταν έτοιμος να δεχθεί την ειδωμένη και εξιστορημένη μέσα από τα ψυχότροπα ωμή αλήθεια του ΜΑΡΑΜΠΟΥ.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Όλα αυτά τα ντιντίδικα κουλτουροθέματα, καλό είναι να τα συζητάτε νωρίς το πρωΐ,
παρέα με τους λοιπούς αεράτους... :gay: :effemine:  :grin:

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
489
Ο Ελύτης είναι τεράστιο κεφάλαιο, όχι μόνον για την ελληνική, αλλά και για την παγκόσμια λογοτεχνία. Θα ήταν ατυχές να τον συγκρίνουμε μα το βολεψιματία Καζαντζάκη, που εκμεταλλευόταν την πέραση που είχε στις γυναίκες, προκειμένου να τον "συντηρούν" ώσπου να τον επισκεφθεί η μούσα και να συγγράψει.

Εξ άλλου ο Ελύτης είναι μοναδικός, όχι μόνο γιατί  με πλήρη επίγνωση του ρίσκαρε και έγραψε το προφητικό στο Άξιον Εστί, αλλά κυρίως γιατί το προφητικό του επαληθεύεται.

να που μετα απο χρονια συμφωνουμε και σε κατι εμεις οι δυο..ειναι ο αγαπημενος μου ποιητης

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
489
Γιατί κανείς στον κόσμο τότε, δεν ήταν έτοιμος να δεχθεί την ειδωμένη και εξιστορημένη μέσα από τα ψυχότροπα ωμή αλήθεια του ΜΑΡΑΜΠΟΥ.

τον δεχτηκαν οταν πλεον τα ψυχοτροπα εγιναν μοδα και τροπος ζωης...οταν πλεον τα τατουαζ εγιναν σουπα ..ενω πριν χτυπαγανε μονο οι ναυτικοι κι αυτοι που ειχαν βγαλει καγκελο...και σιγα σιγα θα περασει ξανα και θα κρυφτει μεσα στις κιτρινισμενες σελιδες γιατι πλεον το περιθωριο εχει γινει τροπος ζωης...η μαστουρα σχεδον νομιμη και συνηθισμενη τοσο που δεν σου κανει εντυπωση να μυρισεις μπαφο απο περαστικο στην Αριστοτελους,η να καθισεις καπου και να φτιαχνουν διπλα σου σειρουλες με την πιστωτικη ..δυστυχως..

Δυστυχως γιατι με το μυαλο πολτο απ ολα αυτα ..οχι μονο η ποιηση και η λογοτεχνια δε σε συγκινουνε αλλα περναει απαρατηρητος και ο ηλιος που ανατελει κι ο αερας που αναπνεουμε

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
489
καλημερα σας...απολαυσα την πανσεληνο σημερα.. ηταν κιτρινη σα το φλουρι και μαλλον ξεκιναει εκλειψη

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
38.001
Πόντοι
25.467
τον δεχτηκαν οταν πλεον τα ψυχοτροπα εγιναν μοδα και τροπος ζωης...οταν πλεον τα τατουαζ εγιναν σουπα ..ενω πριν χτυπαγανε μονο οι ναυτικοι κι αυτοι που ειχαν βγαλει καγκελο...και σιγα σιγα θα περασει ξανα και θα κρυφτει μεσα στις κιτρινισμενες σελιδες γιατι πλεον το περιθωριο εχει γινει τροπος ζωης...η μαστουρα σχεδον νομιμη και συνηθισμενη τοσο που δεν σου κανει εντυπωση να μυρισεις μπαφο απο περαστικο στην Αριστοτελους,η να καθισεις καπου και να φτιαχνουν διπλα σου σειρουλες με την πιστωτικη ..δυστυχως..

Δυστυχως γιατι με το μυαλο πολτο απ ολα αυτα ..οχι μονο η ποιηση και η λογοτεχνια δε σε συγκινουνε αλλα περναει απαρατηρητος και ο ηλιος που ανατελει κι ο αερας που αναπνεουμε

Οφείλω να παραδεχθώ, πως η τοποθέτησή σας στο θέμα, είναι εξαιρετική.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.839
Πόντοι
26.096
Καλημέρα στο νήμα της Ακαδημίας των Αθηνών!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom