κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 39.001
- Πόντοι
- 19.795
Και χωρις να εχει ξυρισει τις τριχες. Εγω τελειωσα. Δεν ξαναπαω σε κομμωτηριο για κουρεμα :SΤι??????????
29
Και χωρις να εχει ξυρισει τις τριχες. Εγω τελειωσα. Δεν ξαναπαω σε κομμωτηριο για κουρεμα :SΤι??????????
29
Και χωρις να εχει ξυρισει τις τριχες. Εγω τελειωσα. Δεν ξαναπαω σε κομμωτηριο για κουρεμα :S
Εχω φαει το κομπλεξ της ζωης μου. Μαλλον θα κοψω το σεξ στην Ελλαδα. Μονο Ν/Α Ασια πλεον που τα μεγεθη κινουνται σε πολυ χαμηλοτερα επιπεδαΟύτε απέξω δεν θα περνάμε...
Εχω φαει το κομπλεξ της ζωης μου. Μαλλον θα κοψω το σεξ στην Ελλαδα. Μονο Ν/Α Ασια πλεον που τα μεγεθη κινουνται σε πολυ χαμηλοτερα επιπεδα
Πάει και το σεξ λοιπόν...
Μόνο το φαγητό και το ποτό μας έμειναν.
Φευ και τριςφευ :SΠάει και το σεξ λοιπόν...
Φευ και τριςφευ :S
Εύγε!Πάει και το σεξ λοιπόν...
Εύγε!
εμένα μου τα έκοψαν οι ιατροί ανέβηκαν οι τρανσαμινάσες από τα ξίδια, ανέβηκε η χοληστερίνη
και με πλακώσανε στα φάρμακα
Δεν βλέπω να γράφω κριτική για το 2020 :S
Καλώς ήρθες στην παρέαΕχω φαει το κομπλεξ της ζωης μου. Μαλλον θα κοψω το σεξ στην Ελλαδα. Μονο Ν/Α Ασια πλεον που τα μεγεθη κινουνται σε πολυ χαμηλοτερα επιπεδα
Φευ και τριςφευ :S
Εύγε!
εμένα μου τα έκοψαν οι ιατροί ανέβηκαν οι τρανσαμινάσες από τα ξίδια, ανέβηκε η χοληστερίνη
Αλλά εντός του 2019 να περιμένουμε καταιγισμό κριτικών; ;)Εύγε!
Χωρίς αυτή την ασήμαντη προϋπόθεση δεν γίνεται;Γιατί, σας είπε να κόψετε το σεξ???
Το σεξ είναι υγεία, [size=10pt]φτάνει να βρεις κάποια-ες[/size] να το κάνεις.
Φίλε πας κι εσύ στην Ασία;Καλώς ήρθες στην παρέα
Χωρίς αυτή την ασήμαντη προϋπόθεση δεν γίνεται;
Δεν μου το απαγόρευσε αλλά με ένα σκασμό φάρμακα άντε να μου κάνει κούκου :S100φευ
Γιατί, σας είπε να κόψετε το σεξ???
Το σεξ είναι υγεία, φτάνει να βρεις κάποια-ες να το κάνεις.
Για την αγαμία εδώ λέω... :-Φίλε πας κι εσύ στην Ασία;
Γίνεται,
Απλά είναι λίγο μαλακία...
Να φοβάσαι λένε την οργή του ανθρώπου που κάνει υπομονή και τη σεξουαλική όρεξη του ανθρώπου που κάνει αποχή...Για την αγαμία εδώ λέω... :-