sithlord
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.037
- Πόντοι
- 16.596
έτσι... επίσης οργή λαού, φωνή ΘεούΝα φοβάσαι λένε την οργή του ανθρώπου που κάνει υπομονή και τη σεξουαλική όρεξη του ανθρώπου που κάνει αποχή...
έτσι... επίσης οργή λαού, φωνή ΘεούΝα φοβάσαι λένε την οργή του ανθρώπου που κάνει υπομονή και τη σεξουαλική όρεξη του ανθρώπου που κάνει αποχή...
έτσι... επίσης οργήλαούνηματοθέτη, φωνή Θεού
δε το λένε έτσιέτσι... επίσης οργή λαού, φωνή Θεού
Το 2019 ομως δεν θα προλαβαινουμε να σας διαβαζουμεΕύγε!
εμένα μου τα έκοψαν οι ιατροί ανέβηκαν οι τρανσαμινάσες από τα ξίδια, ανέβηκε η χοληστερίνη
και με πλακώσανε στα φάρμακα
Δεν βλέπω να γράφω κριτική για το 2020 :S
Το ίδιο του έγραψα αλλά έκανε τον ΚινέζοΤο 2019 ομως δεν θα προλαβαινουμε να σας διαβαζουμε
Δεν μου το απαγόρευσε αλλά με ένα σκασμό φάρμακα άντε να μου κάνει κούκου :S
Βασική προϋπόθεση :-
Ψάχνω τον Τζιμάρα γιατί είδα κάτι cooming soon στο γκλαμουρά και θέλω πληροφορίες,Το 2019 ομως δεν θα προλαβαινουμε να σας διαβαζουμε
Που να δεις τι φωνές θα κάνει η κορασίδα που θα βρεθεί στο δρόμο σαςέτσι... επίσης οργή λαού, φωνή Θεού
Του έρχεται ειδοποίηση στο κινητό όποτε έχει προσγείωση ;)Ψάχνω τον Τζιμάρα γιατί είδα κάτι cooming soon στο γκλαμουρά και θέλω πληροφορίες,
πότε έχει άφιξη η Aeoroflot
Εχετε δικιο. Η γεροντικη μαλακινση του εγκεφαλου μου, βλεπετε :SΑλλά εντός του 2019 να περιμένουμε καταιγισμό κριτικών; ;)
Μας βλέπω μαζί με ταμπέλες WELCOME TO GREECE :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom:Του έρχεται ειδοποίηση στο κινητό όποτε έχει προσγείωση ;)
Μπα, μάλλον ο νους σας ταξιδεύει εκτός συνόρων, προς εξωτικούς προορισμούς ;)Εχετε δικιο. Η γεροντικη μαλακινση του εγκεφαλου μου, βλεπετε :S
Μπα, μάλλον ο νους σας ταξιδεύει εκτός συνόρων, προς εξωτικούς προορισμούς ;)
WELCOME TO GREECEΜας βλέπω μαζί με ταμπέλες WELCOME TO GREECE :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom:
Ναι, παει να βρει την καρδια που ειχε ξεμεινει εκει απο περσι. Σε δυο εβδομαδες παει και το κορμιΜπα, μάλλον ο νους σας ταξιδεύει εκτός συνόρων, προς εξωτικούς προορισμούς ;)
Την κάνουμε δηλαδή σιγά σιγά;Ναι, παει να βρει την καρδια που ειχε ξεμεινει εκει απο περσι. Σε δυο εβδομαδες παει και το κορμι
Ναι, παει να βρει την καρδια που ειχε ξεμεινει εκει απο περσι. Σε δυο εβδομαδες παει και το κορμι
quote author=sithlord notid=118895 link=topic=219698.msg8727105#msg8727105 date=1547733116]