ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 739
- Like
- 51.988
- Πόντοι
- 36.618
Χαίρετε μεσιέ!
Καλώς τον!
Χαίρετε μεσιέ!
και εσυ τα ιδια γαμωτο
Εγω σημερα στην παρακμη και στην καλτιλα της Φυλης μετα απο 30 και πλεον χρονια.
Βατεψα μια κωλαρα. Με ενα 20αρικο. Μου φανηκε σαν να τη κοροιδευα και της εδωσα και 10 τιπ.
Εγω σημερα στην παρακμη και στην καλτιλα της Φυλης μετα απο 30 και πλεον χρονια.
Βατεψα μια κωλαρα. Με ενα 20αρικο. Μου φανηκε σαν να τη κοροιδευα και της εδωσα και 10 τιπ.
Καλώς τον!
Κριτικη δεν γραφω, γιατι καποιες ψυχες θα την δουν και θα αρχισουν τα μυνηματα στην καλυτερη, η, τα τηλεφωνα συη χειροτερη, "α, εισαι στην Αθηνα και δεν ηρθες σε εμενα; κλπ. κλπ.Αυτα ειναι...
Θα μπορούσατε κωλογερε να περιγραψετε τη γνωριμια σας οπου σας εκανε να "πέσετε" εκτος προυπολογισμού κατά 10€...
Γεια σου παικταρά Μπιλ!
Τότε γράψτε μας ένα ποίημα, που το κατέχετεΚριτικη δεν γραφω, γιατι καποιες ψυχες θα την δουν και θα αρχισουν τα μυνηματα στην καλυτερη, η, τα τηλεφωνα συη χειροτερη, "α, εισαι στην Αθηνα και δεν ηρθες σε εμενα; κλπ. κλπ.
Το μαγαζι ηταν σε μια μικρη καθετο της Φυλης, Φωκαιας, ενα υπογειο, η εργαζομενη μια βαβατσικη 40αρα απο Βουλγαρια, ονοματι Αλεξανδρα. Φοβερη πιπα, καυτο στομα, και μεγαλη κωωωωωλααααραααααα.
Ακομη και με κωλο-καιρο δεν κωλο-νουμε. Το οτι αυτη την κωλαρα τη πηδαγες με ενα εικοσαρικο ηταν μεγαλο κινητρο.Παντός καιρού που λέμε
Αν γραφτει ποιημα, μεταμεσονυκτιως, μονο σε αυτο το νημα.Τότε γράψτε μας ένα ποίημα, που το κατέχετε
Αν γραφτει ποιημα, μεταμεσονυκτιως, μονο σε αυτο το νημα.
Αν γραφτει ποιημα, μεταμεσονυκτιως, μονο σε αυτο το νημα.
Καλησπεριζω eraser,.περιμενω ποιημα κωλογερου με ανυπομονησια...
καλησπέρα!