blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 25.797
- Πόντοι
- 26.096
Μόνο που είναι ξανθιά, ατυχία...Στο μεταξύ βλέπω ότι υπάρχουν Ελληνίδες εργαζόμενες, που μιλούν εξαιρετικά Αγγλικά.
Μετά την Anna24 βλέπω ότι μάλλον και μία Dior Poison μάλλον μιλά καλά...
Εκτος απο αυτες τις δυο κυριες που ανεφερες, εχω δισπιστωσει οτι την Αγγλικη, που σε γοητεύει, την μιλαει πολυ καλα και η @Katerina .Ο κ. @Zebu τις ξέρει όλες αυτές.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ να μας δώσει τα φώτα του...
Μου έστειλαν λινκ από κριτικές για Anna24 και διάβασα μερικές. Ανάμεσα σ' αυτές και κριτική του κ. @Zebu , του οποίου οι κριτικές είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ!Μόνο που είναι ξανθιά, ατυχία...
Δε νομίζω πως υπάρχει.Μου έστειλαν λινκ από κριτικές για Anna24 και διάβασα μερικές. Ανάμεσα σ' αυτές και κριτική του κ. @Zebu , του οποίου οι κριτικές είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ!
Μήπως έχετε λινκ για κριτικές της Dior;;;
Στείλτε μου, παρακαλώ, λινκ για κριτικές Dior.Εκτος απο αυτες τις δυο κυριες που ανεφερες, εχω δισπιστωσει οτι την Αγγλικη, που σε γοητεύει, την μιλαει πολυ καλα και η @Katerina .
Και μιας και ανεφερες και την @Anna24 για να μην σπαμαρω στο νημα της, να της προτεινω και μια ταινιαρα με δυο ιερα τερατα της εποχης τοτε. (Μπετυ Ντειβις, Τζόαν Κρόφορντ) Παλιατζουρα βεβαια θα πουν, ας την προσπερασουν. Η προταση ιςχυει και για την @DiorPoison (Μαλβινα)
Κατερινα, ψαξε να βρεις τι μαδομουνι επεσε με αυτες τις δυο στα γυρίσματα. Το πως ολοκληρώθηκαν, οι παραγωγοι, σκηνοθέτες και λοιποι, εκαναν τον σταυρο τους.
Δεν έχει;;;;Δε νομίζω πως υπάρχει.
Μόνο μέσα στο θέμα της κυρίας υπάρχουν σχετικές αναφορές.
Η Κατερίνα παλιά έγραφε και σ' εμάς;;;Εκτος απο αυτες τις δυο κυριες που ανεφερες, εχω δισπιστωσει οτι την Αγγλικη, που σε γοητεύει, την μιλαει πολυ καλα και η @Katerina .
Και μιας και ανεφερες και την @Anna24 για να μην σπαμαρω στο νημα της, να της προτεινω και μια ταινιαρα με δυο ιερα τερατα της εποχης τοτε. (Μπετυ Ντειβις, Τζόαν Κρόφορντ) Παλιατζουρα βεβαια θα πουν, ας την προσπερασουν. Η προταση ιςχυει και για την @DiorPoison (Μαλβινα)
Κατερινα, ψαξε να βρεις τι μαδομουνι επεσε με αυτες τις δυο στα γυρίσματα. Το πως ολοκληρώθηκαν, οι παραγωγοι, σκηνοθέτες και λοιποι, εκαναν τον σταυρο τους.
Σιγα μην καθομαι να ξεφυλιζω σελιδες στο νημα της Μαλβινας.Στείλτε μου, παρακαλώ, λινκ για κριτικές Dior.
Πφφφφφφφ γιατι σκαλιζεις τα παλια; Πηγε να γραψει, εγραψε, αλλα με πέτυχε σε κατασταση μέθης...Η Κατερίνα παλιά έγραφε και σ' εμάς;;;
Ο.Κ.Σιγα μην καθομαι να ξεφυλιζω σελιδες στο νημα της Μαλβινας.
Ωραιο σωμα,
Θερμη γυναικα στην συνουσια, και πολυ καλο στοματικο.
Αυτά είναι τα λογια φιλου που συνατηθηκε μαζι της.
Ε, να ... Έριξα μια ματιά στο προφίλ της.Πφφφφφφφ γιατι σκαλιζεις τα παλια; Πηγε να γραψει, εγραψε, αλλα με βρηκε σε κατασταση μέθης...
Ε, χεσε με τωρα.
Μιγαδα.Από πού είναι;
Καλά ή "καλά"...;Μιγαδα.
Ρωτα τον Ανναπουρνα να σου πει περισσότερα. Αυτος την ξερει καλα.
Οι παππούδες ανταποδίδουν θερμώς!Καλήμερα στη Γερουσία
Είναι εξαιρετικός και από τα ιδρυτικά μέλη του παρόντος Νήματος.Στην περίπτωση αυτή είναι φίλος παρόλο που δεν τον έχω συναντήσει σε κανένα νήμα
ΘέλωΆρχισα τις προκαταρκτικές διαπραγματεύσεις με κάποιες κοπέλες για το πάρτι!