blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Άρχισα τις προκαταρκτικές διαπραγματεύσεις με κάποιες κοπέλες για το πάρτι!
Και οι πέντε να ερθουν προς τα εδω. Προλαβα πρώτος. Μην τις δωσεις στον κωλογερο.Άρχισα τις προκαταρκτικές διαπραγματεύσεις με κάποιες κοπέλες για το πάρτι!
Δικές σας λοιπόν οι 3. Αυτή είναι η συμφωνημένη αναλογία. 3 για κάθε άντρα.Και οι πέντε να ερθουν προς τα εδω. Προλαβα πρώτος. Μην τις δωσεις στον κωλογερο.
Οι αλλες δυο σε ποιον πανε δηλαδη;Δικές σας λοιπόν οι 3. Αυτή είναι η συμφωνημένη αναλογία. 3 για κάθε άντρα.
Εξαιρείται ο κ. κωλο-γερος που θα φέρει ένα τάγμα κοπέλες, που τις γνωρίζει προσωπικά!
Σε κάποιον άλλο καλεσμένο.Οι αλλες δυο σε ποιον πανε δηλαδη;
Έχω επιλέξει πρώτος και τις πέντε. Δεν δέχομαι άλλη προσφορά.Σε κάποιον άλλο καλεσμένο.
Ο καθένας επιλέγει.
Ιδού...
Πάτε για 7 δηλαδή;;;;Έχω επιλέξει πρώτος και τις πέντε. Δεν δέχομαι άλλη προσφορά.
Στην νεα λίστα το 1 και το 3
Εχω αλλο συστημα εγω. Το παω πιο αργα και αντεχω.Πάτε για 7 δηλαδή;;;;
Ούτε ο Vlandis4 μπορούσε κάτι τέτοιο..
Γιατί; Στο Αφγανιστάν ήταν το ούζομεζεδοπωλείο;Που να τολμήσω, κύριε...
Και μία ματιά μου θα ήταν αρκετή για να σερβιριστεί νέο πιάτο στο τραπέζι μας, υπό τον τίτλο "αμελέτητα"....
Θα σας εξηγήσει ο κ. @κωλο-γερος ή ο κ. @Ιζνογκουντ ...Γιατί; Στο Αφγανιστάν ήταν το ούζομεζεδοπωλείο;
Αν σας κακοποιούν να φτιάξουμε μια ομάδα παππουδοκομάντος να έρθουν να σας σώσουν.
Ε, καλά...Αν σας κακοποιούν να φτιάξουμε μια ομάδα παππουδοκομάντος να έρθουν να σας σώσουν.
Ναι, θα έχουμε μαζί μας και την Λάρα Κροφτ.Ε, καλά...
Και εγώ δεν υπήρξα Άγιος...
Ευχαριστώ, πάντως για την προσφορά.
Παρεμπιπτόντως... Στα παππουδοκομαντος θα υπάρχει και μια αδύνατη μελαχρινή για την επιμελητεία του σιτηρεσιου;
Too large boobs.Ναι, θα έχουμε μαζί μας και την Λάρα Κροφτ.
Μόνο που είναι ξανθιά, ατυχία...Στο μεταξύ βλέπω ότι υπάρχουν Ελληνίδες εργαζόμενες, που μιλούν εξαιρετικά Αγγλικά.
Μετά την Anna24 βλέπω ότι μάλλον και μία Dior Poison μάλλον μιλά καλά...
Εκτος απο αυτες τις δυο κυριες που ανεφερες, εχω δισπιστωσει οτι την Αγγλικη, που σε γοητεύει, την μιλαει πολυ καλα και η @Katerina .Ο κ. @Zebu τις ξέρει όλες αυτές.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ να μας δώσει τα φώτα του...
Μου έστειλαν λινκ από κριτικές για Anna24 και διάβασα μερικές. Ανάμεσα σ' αυτές και κριτική του κ. @Zebu , του οποίου οι κριτικές είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ!Μόνο που είναι ξανθιά, ατυχία...