barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 22.966
- Πόντοι
- 5.506
ΘέλωΆρχισα τις προκαταρκτικές διαπραγματεύσεις με κάποιες κοπέλες για το πάρτι!
ΘέλωΆρχισα τις προκαταρκτικές διαπραγματεύσεις με κάποιες κοπέλες για το πάρτι!
Σεις δικαιούστε μόνο μία!
Αφήστε τους θυμούς..Σεις δικαιούστε μόνο μία!
Είστε χορτατος!
Εντάξει, θα πάρω. αυτή με το μαύρο μαγιό.Σεις δικαιούστε μόνο μία!
Είστε χορτατος!
Την ξανθιά;;;Εντάξει, θα πάρω. αυτή με το μαύρο μαγιό.
Είπα, αυτή με το ΜΑΥΡΟ μαγιό. Σας αφήνω όλες τις άλλες.Την ξανθιά;;;
Πάρτε την.
Κοντά τα χέρια από τις μελαχρινές!
Ασαφής απάντηση.Διαθεσιμη μόνο η ξανθιά.Είπα, αυτή με το ΜΑΥΡΟ μαγιό. Σας αφήνω όλες τις άλλες.
Νομίζω πως μπορώ να σας παραχωρήσω το μπλε μαγιό και το πορτοκαλί για τον κύριο Τρουμπακη σας. Επειδή ξύπνησα κακοδιάθετος σήμερα.Ασαφής απάντηση.Διαθεσιμη μόνο η ξανθιά.
Το χοντραίνεις το παιχνίδι πρωί πρωί.....
Ο κ. @troubakhs μου δήλωσε χθες ότι επέλεξε 2 βαρέλια gin και απέρριψε τις κοπέλες!Νομίζω πως μπορώ να σας παραχωρήσω το μπλε μαγιό και το πορτοκαλί για τον κύριο Τρουμπακη σας. Επειδή ξύπνησα κακοδιάθετος σήμερα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Λες να κυκλοφορεί στα Εξαρχεια τελευταία;;;Ο κ. @troubakhs μου δήλωσε χθες ότι επέλεξε 2 βαρέλια gin και απέρριψε τις κοπέλες!
Λες να κυκλοφορεί στα Εξαρχεια τελευταία;;;
Ειρησθω εν παρόδω ότι ήδη το Νήμα έχει προμηθευτεί τα 2 αυτά βαρέλια, δαπάναις του πενομενου Νηματοθετη.Λες να κυκλοφορεί στα Εξαρχεια τελευταία;;;
Ορθοτατη παρατήρησις!
Ο θείος να πάει σε άλλη χώρα, εκτός ... Πειραιά...???
Ευπειθώς αναφέρω πως το τοπίο καθάρισε και δύναμαι να παραχωρήσω και την ξανθιά στον πολυχρονεμένο, θα εστιάσω στο μαύρο-μαυρο και όλως τυχαίως και στο μαύρο-κιτρινο. Για να μη θεωρούμαι και πλεονεκτης.
Ενέκρινε αυτή την δαπάνη ο κος Μπίρλας?Ειρησθω εν παρόδω ότι ήδη το Νήμα έχει προμηθευτεί τα 2 αυτά βαρέλια, δαπάναις του πενομενου Νηματοθετη.
Ποσό πιο στοργικός θείος να σπαταλάει το υστέρημα του για τον ανεπρόκοπο.Ειρησθω εν παρόδω ότι ήδη το Νήμα έχει προμηθευτεί τα 2 αυτά βαρέλια, δαπάναις του πενομενου Νηματοθετη.
Δεν διαφώνησε πάντως!Ενέκρινε αυτή την δαπάνη ο κος Μπίρλας?
Να τα λέμε και αυτά!Ποσό πιο στοργικός θείος να σπαταλάει το υστέρημα του για τον ανεπρόκοπο.