wired77
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2016
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.537
- Πόντοι
- 4.096
Κουκου
Ρουκου
Κουκου
Έχει συνθηματικά το νήμα κύριε ΆλντερσονΚαλησπέρα σε όλους. Μάλλον χάνω επεισόδια, δεν καταλαβαίνω τίποτε.
Ααααχα! Ήμουν πάντα θιασώτης της συνομοσιας και των κρυφών συνθηματικωνΈχει συνθηματικά το νήμα κύριε Άλντερσον
Κάνατε τότε σοφή επιλογή που ενταχθήκατεΑαααχα! Ήμουν πάντα θιασώτης της συνομοσιας και των κρυφών συνθηματικων
ΚουκουρουκουΡουκου
Χαίρετε
Τι είναι τα καμένα αυτοκίνητα μπροστά στη βία των ελίτ;
για τα επεισοδια στο παρισι.....
περιμενω τοποθετηση του θειου θειε....
Βασιλη, στο Ελληνις πας και βρισκεις εκει; η πρεπει να κλεισεις ραντεβου πρωτα;Χαίρεται mister rod...!
Εβρισκόμενος χθες εις το Ελληνις σας θυμήθηκα...
Πραγματοποίησα μία "γνωριμία" με μία Ρωσσιδούλα...
Βεβαίως δεν ήταν σαν την πρόσφατη εμπειρία σας,αλλά κυμάνθηκε σε σχετικά καλά επίπεδα...
Για αυτό το λόγο ο κύριος Blizardeye τον αποκαλεί ευαίσθητο και ρομαντικό, έχει κοινωνικές ανησυχίες ενώ οι υπόλοιποι μόνο για συζητάμε
Χαίρεται mister rod...!
Εβρισκόμενος χθες εις το Ελληνις σας θυμήθηκα...
Πραγματοποίησα μία "γνωριμία" με μία Ρωσσιδούλα...
Βεβαίως δεν ήταν σαν την πρόσφατη εμπειρία σας,αλλά κυμάνθηκε σε σχετικά καλά επίπεδα...
Βασιλη, στο Ελληνις πας και βρισκεις εκει; η πρεπει να κλεισεις ραντεβου πρωτα;
περιμενω τοποθετηση του θειου θειε....
ποιος εκανε την δηλωση?
και εσυ τα ιδια γαμωτοRod (mister )
Θες να δεις τη κριτική?Την ανέβασα...Αλισα...
Κλείνεις ραντεβού.Τώρα μόνο το golden ειναι εκει.
Δεν είμαι θείο σας κύριε troumpakh...
Για αυτό το λόγο ο κύριος Blizardeye τον αποκαλεί ευαίσθητο και ρομαντικό, έχει κοινωνικές ανησυχίες ενώ οι υπόλοιποι μόνο για συζητάμε
Για λέγε λεπτομέρειες
ποια πρόσφατη με Β+Κ
Για λέγε λεπτομέρειες
ποια πρόσφατη με Β+Κ
Διάβασα και κατάλαβα ;)Rod (mister )
Θες να δεις τη κριτική?Την ανέβασα...Αλισα...
Θα ξανακλείσω λίαν συντόμωςΜάλιστα με Β+Κ...Απ ότι κατάλαβα τα κορίτσια σας ικανοποιήσαν στο έπακρο...+ 1 από εμένα...