borbi2525
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2017
- Κριτικές
- 22
- Like
- 6.888
- Πόντοι
- 5.696
Καλημέρα...στον wild....
Καλημέρα...στον wild....
Καλημέρα...στον wild....
Καλημέρα
.....
... Καλημέρα λατρεμένοι μου κύριοι πρωινή εξόρμηση..
..
Σωστά...οι καλόγριες όμως νηστεύουν και πρέπει να φάνε....εσάς αγαπητέ θα σας επικηρύξουν τα χταπόδια
Σωστά...οι καλόγριες όμως νηστεύουν και πρέπει να φάνε....
:coolcondom:
......Σωστά...οι καλόγριες όμως νηστεύουν και πρέπει να φάνε....
Σας νιώθω...βαθύτατα..........
..... ΄εχω πρόσβαση & περιθαλψη στόν οίκο τού θεού άγαπητε κύριε......
[size=30pt]Προς κ. wired77, Αθήναις [1][/size]
Το fade away είναι στην ακουστική εκδοχή του άσματος και έχει ως αιτία τον Cobain.
Κατά την γνώμη μου όμως ο στίχος αυτός δεν έχει να κάνει με την λογική, με την έννοια της ψυχιατρικής. Έχει να κάνει με την απόφαση να καεί κάποιος ολοκληρωτικά - εκθαμβωτικά [ burn out ] με μία απόφαση της στιγμής, που όμως θα καθορίσει την υπόλοιπη ζωή του. Σε αντίθεση με το να επιλέξει να ζήσει μία ζωή όμορφα τακτοποιημένη σε στοιχισμένα κουτάκια, που τελικά τον σκουριάζουν [ than it is to rust ].
Ακούγεται πολύ ποιητικό και είναι πολύ ελκυστικό, όταν τραγουδιέται. Είναι ένας στίχος που λίγο πολύ αρκετοί από εμάς τον έχουν μέσα τους είτε ξέρουν το άσμα είτε όχι.
Όταν όμως έρχεται η στιγμή να το υλοποιήσει κάποιος, εκεί αρχίζουν τα προβλήματα και ανοίγονται δύο δρόμοι. Είτε το υλοποιείς, γλεντάς, πέφτεις στο πάτωμα, σέρνεσαι αλλά ξεφεύγεις είτε το υλοποιείς, γλεντάς, πέφτεις στο πάτωμα και μένεις εκεί για το υπόλοιπο του πεπερασμένου βιολογικού χρόνου σου.
Γι΄ αυτό χρειάζεται μεγάλη προσοχή.
Ο στίχος αυτός είναι μία εκδοχή του Hope I die before i get old των Who [ My generation ]. Και είμαι σίγουρος ότι ο Daltrey όταν έγραψε τον στίχο αυτό δεν αναφερόταν στον βιολογικό θάνατο ή τουλάχιστον μόνο σ΄ αυτόν.
Like a moth to a flame ..., ως και η Αγγλίς τροφός μου θα εσχολίαζε. Άσχετα αν η ίδια όταν κάποτε πλησίασε την φωτιά, σηκώθηκε και έφυγε ...
Φρονώ ότι καταλαβαίνετε και γι΄ αυτό δεν επεκτείνομαι παραπάνω.
[size=30pt]Προς κ. wired77, Αθήναις [2][/size]
Like a moth to a flame.
It 's better to burn out than it is to rust.
Hope I die before I get old.
.............................
Σηκωθείτε και φύγετε. Γρήγορα, ήσυχα και ανώδυνα, όσο έχετε ακόμη αυτή την ευκαιρία.
Ξέρω ... Ακούγομαι κακός αλλά δεν είμαι ...
Αυτός που αξίζει να καεί ολοκληρωτικά, πρέπει να είναι ο μόνος και να είναι ο πρώτος.
Και σεις, στην περίπτωση αυτή, ούτε ο πρώτος είσθε ούτε ο μόνος είσθε.
Δεν την ανάψατε σεις την φωτιά αυτή και άρα δεν αξίζει να καείτε σ΄αυτή. Η φωτιά θέλει δύο σπίρτα και σεις δεν βάλατε ούτε το ένα. Σας ήρθε σερβιρισμένη από αλλού.
Αλλιώς θα έρθει στιγμή, που θα τραγουδάτε στον εαυτό σας το τραγούδι του μεγάλου Elton για την Norma Jeane [ Mairilyn Monroe ]. Candle in the Wind ...
Και πριν κλείσω, θα αναφέρω αυτό που έγραφα τις προάλλες σε έναν άλλο φίλο μου ... It 's easy to begin and yet impossible to end, ως και η Αγγλίς τροφός μου θα εσχολίαζε.
Πολλά και πυκνά νοήματα. Αλλά είμαι σίγουρος ότι τα κατανοείτε.
Get the bloody Hell away, ως και η γνωστή τροφός θα προέτρεπε.
Δίκιο έχεις έμπαινε ένας κάθε φορά, με 2 ευρώ παραπάνω κλείνεις παραδίπλα ;)Rodriguez διαβάζοντας την κριτική σου απορώ στο γνωστό χοτέλι του Νότου πώς χωρέσανε τα κορίτσια στο μπάνιο(ντουζίερα)... Παίρνατε εισητηριάκι?
Μια φορά που είχα πάει έπαθα κλειστοφοβία
Καλησπέρα κύριε wiredΚαλησπέρα και στα υπόλοιπα καθάρματα και καλή εβδομάδα!
Καλησπέρα κύριε wired
πάνω που λέγαμε για τη μουσική του SOA,
ήρθε το πυρ, η γυνή και σε λίγο η θάλασσα
Οι προκλήσεις είναι μεγάλες, αλλά δεν φοβάμαι τα γερόντια θα τα καταφέρουνΚαλησπέρα φίλε Ροντ, ντου από παντού δηλαδή!
Οι προκλήσεις είναι μεγάλες, αλλά δεν φοβάμαι τα γερόντια θα τα καταφέρουν