Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 476K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (2 μέλη και 10 επισκέπτες)

@ κωλο-γερος. Τι σημαίνει για εσάς ο Μύθος αυτός; (Έως 2 ψήφοι).

  • Alpha male. Πρότυπο για κάθε άντρα.

  • Όταν μεγαλώσω, θέλω να γίνω @κωλο-γερος.

  • Ο απόλυτος εραστής. Δεν θα βρούμε γκόμενα ποτέ.

  • Ο Καζανόβας του 21ου αιώνα.

  • Νίκησε τον χρόνο. Παραμένει 84 ετών εδώ και 10 χρόνια.

  • Άντρα σαν τον κωλο-γερο να βρεις, λένε οι μαμάδες στις κόρες τους.


Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Μηνύματα
7.898
Κριτικές
32
Like
15.206
Πόντοι
12.946
Υπάγω κύριοι να τακτοποιήσω τις υποχρεώσεις μου
Καλή συνέχεια  :)
 

Noah_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2013
Μηνύματα
1.844
Κριτικές
26
Like
570
Πόντοι
306
Rodriguez διαβάζοντας την κριτική σου απορώ στο γνωστό χοτέλι του Νότου πώς χωρέσανε τα κορίτσια στο μπάνιο(ντουζίερα)... Παίρνατε εισητηριάκι?

Μια φορά που είχα πάει έπαθα κλειστοφοβία
 

wired77

Μέγας
Εγγρ.
25 Οκτ 2016
Μηνύματα
4.766
Κριτικές
11
Like
5.537
Πόντοι
4.096
[size=30pt]Προς κ. wired77, Αθήναις [1][/size]
Το fade away είναι στην ακουστική εκδοχή του άσματος και έχει ως αιτία τον Cobain.
Κατά την γνώμη μου όμως ο στίχος αυτός δεν έχει να κάνει με την λογική, με την έννοια της ψυχιατρικής. Έχει να κάνει με την απόφαση να καεί κάποιος ολοκληρωτικά - εκθαμβωτικά [ burn out ] με μία απόφαση της στιγμής, που όμως θα καθορίσει την υπόλοιπη ζωή του. Σε αντίθεση με το να επιλέξει να ζήσει μία ζωή όμορφα τακτοποιημένη σε στοιχισμένα κουτάκια, που τελικά τον σκουριάζουν [ than it is to rust ].
Ακούγεται πολύ ποιητικό και είναι πολύ ελκυστικό, όταν τραγουδιέται. Είναι ένας στίχος που λίγο πολύ αρκετοί από εμάς τον έχουν μέσα τους είτε ξέρουν το άσμα είτε όχι.
Όταν όμως έρχεται η στιγμή να το υλοποιήσει κάποιος, εκεί αρχίζουν τα προβλήματα και ανοίγονται δύο δρόμοι. Είτε το υλοποιείς, γλεντάς, πέφτεις στο πάτωμα, σέρνεσαι αλλά ξεφεύγεις είτε το υλοποιείς, γλεντάς, πέφτεις στο πάτωμα και μένεις εκεί για το υπόλοιπο του πεπερασμένου βιολογικού χρόνου σου.
Γι΄ αυτό χρειάζεται μεγάλη προσοχή.
Ο στίχος αυτός είναι μία εκδοχή του Hope I die before i get old των Who [ My generation ]. Και είμαι σίγουρος ότι ο Daltrey όταν έγραψε τον στίχο αυτό δεν αναφερόταν στον βιολογικό θάνατο ή τουλάχιστον μόνο σ΄ αυτόν.
Like a moth to a flame ..., ως και η Αγγλίς τροφός μου θα εσχολίαζε. Άσχετα αν η ίδια όταν κάποτε πλησίασε την φωτιά, σηκώθηκε και έφυγε ...
Φρονώ ότι καταλαβαίνετε και γι΄ αυτό δεν επεκτείνομαι παραπάνω.  :hi:

Προς τον αγαπητό νηματοθέτη του διαστήματος [space bar] [1]

Έκανα κάποια έρευνα και βρήκα κάποια πράγματα, κάποια από αυτά τα είχα ξαναδιαβάσει στο παρελθόν, κάποια για πρώτη φορά.
Όπως γράψατε, το “It’s better to burn out Than to fade away” είναι στην ακουστική βερσιόν του ύμνου. Η «αιτία», όμως, δεν είναι ο Cobain και δεν θα μπορούσε να είναι. Το άλμπουμ που το περιέχει είναι το live album “Rust Never Sleeps” που κυκλοφόρησε το 1979. Σε αυτό το album είναι και οι δύο εκδοχές του τραγουδιού. Φυσικά το κομμάτι, σε πρώτο άκουσμα, μιλάει για το ίδιο το Rock n roll και κάποιες μορφές αξεπέραστες. Τέτοιος είναι ο Βασιλιάς χωρίς εισαγωγικά, αλλά και οι Sex Pistols μέσα από τον Johnny Rotten που γνωρίζει «όλη την αλήθεια». Κανένας από τους δύο δεν πρόκειται να ξεχαστεί, τουλάχιστον αυτό ελπίζει ο Young. Τα τελευταία χρόνια του Έλβις πήγαιναν προς το fade away, ο θάνατος του ήταν out of the blue όπως και το τέλος των Sex Pistols. Ο Cobain εξηγεί σχεδόν τα πάντα στο γράμμα του που τελειώνει με τα λόγια του Young. Έχοντας χάσει τη χαρά της δημιουργίας και την απόλαυση του να παίζει κάποιος μουσική αγγίζοντας εκατομμύρια ανθρώπους, ένιωσε καταδικασμένος και οδηγήθηκε στην αυτοκαταστροφή. Έχασε κάθε σεβασμό για τον εαυτό του και ενώ είχε αγάπη γύρω του, δεν μπορούσε να τη νιώσει. Το τραγούδι, όπως και κάθε μορφή τέχνης, έχει το νόημα που ο καθένας θέλει να του δώσει, αυτή είναι και η δύναμη της τέχνης.
Αυτό που γράφετε «Σε αντίθεση με το να επιλέξει να ζήσει μία ζωή όμορφα τακτοποιημένη σε στοιχισμένα κουτάκια, που τελικά τον σκουριάζουν» είναι μια πραγματικότητα και κάτι που εγώ προσπαθώ να αποφεύγω με όσο το δυνατόν μικρότερα ρίσκα. Το σκοτάδι για μένα πάντα είχε γοητεία, απλά κάποιες φορές, σε τραβάει χωρίς καλά καλά να το καταλάβεις.
 

wired77

Μέγας
Εγγρ.
25 Οκτ 2016
Μηνύματα
4.766
Κριτικές
11
Like
5.537
Πόντοι
4.096
[size=30pt]Προς κ. wired77, Αθήναις [2][/size]
Like a moth to a flame.
It 's better to burn out than it is to rust.
Hope I die before I get old.
.............................
Σηκωθείτε και φύγετε. Γρήγορα, ήσυχα και ανώδυνα, όσο έχετε ακόμη αυτή την ευκαιρία.
Ξέρω ... Ακούγομαι κακός αλλά δεν είμαι ...
Αυτός που αξίζει να καεί ολοκληρωτικά, πρέπει να είναι ο μόνος και να είναι ο πρώτος.
Και σεις, στην περίπτωση αυτή, ούτε ο πρώτος είσθε ούτε ο μόνος είσθε.
Δεν την ανάψατε σεις την φωτιά αυτή και άρα δεν αξίζει να καείτε σ΄αυτή. Η φωτιά θέλει δύο σπίρτα και σεις δεν βάλατε ούτε το ένα. Σας ήρθε σερβιρισμένη από αλλού.
Αλλιώς θα έρθει στιγμή, που θα τραγουδάτε στον εαυτό σας το τραγούδι του μεγάλου Elton για την Norma Jeane [ Mairilyn Monroe ]. Candle in the Wind ...
Και πριν κλείσω, θα αναφέρω αυτό που έγραφα τις προάλλες σε έναν άλλο φίλο μου ... It 's easy to begin and yet impossible to end, ως και η Αγγλίς τροφός μου θα εσχολίαζε.
Πολλά και πυκνά νοήματα. Αλλά είμαι σίγουρος ότι τα κατανοείτε.
Get the bloody Hell away,  ως και η γνωστή τροφός θα προέτρεπε.
:hi:

Προς τον αγαπητό νηματοθέτη του διαστήματος [space bar] [2]

Δεν ακούγεστε καθολου κακός και χαίρομαι που γράψατε όσα γράψατε. Αυτό πρέπει να κάνει ένας φίλος. Στη δίκη μου περίπτωση, δεν υπάρχει κάποιο μέρος για να σηκωθώ και να φύγω, ίσως και γι’ αυτό να είναι πιο εύκολο. Η γοητεία της «φωτιάς» και η έλξη που ασκεί, τουλάχιστον σε μένα, είναι πέρα από τις δυνάμεις που έχω, για να αντισταθώ. Μπορεί αυτά που έγραψα να έχουν προσωπικό χαρακτήρα, γνωρίζω, όμως, ότι πολλοί φίλοι ταυτίζονται με κάποια γραφόμενα μου και βλέπουν τον εαυτό τους σε παρόμοιες καταστάσεις του πληρωμένου και όχι μόνο έρωτα. Η τροφός σας υπήρξε σοφή, το μόνο σίγουρο. Όσο για τον Elton, τα έχει γράψει υπέροχα για την Marilyn, μπορεί να μην τη γνώρισε, την ήξερε και την κατάλαβε, όμως,  όπως μόνο ένας καλλιτέχνης θα μπορούσε και ένας βαθιά συναισθηματικός άνθρωπος.

:hi:
 

wired77

Μέγας
Εγγρ.
25 Οκτ 2016
Μηνύματα
4.766
Κριτικές
11
Like
5.537
Πόντοι
4.096
Καλησπέρα και στα υπόλοιπα καθάρματα και καλή εβδομάδα!
 

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Μηνύματα
7.898
Κριτικές
32
Like
15.206
Πόντοι
12.946
Rodriguez διαβάζοντας την κριτική σου απορώ στο γνωστό χοτέλι του Νότου πώς χωρέσανε τα κορίτσια στο μπάνιο(ντουζίερα)... Παίρνατε εισητηριάκι?

Μια φορά που είχα πάει έπαθα κλειστοφοβία
Δίκιο έχεις έμπαινε ένας κάθε φορά, με 2 ευρώ παραπάνω κλείνεις παραδίπλα  ;)
την επόμενη φορά θα το οργανώσω καλύτερα  :sunglasses:
 

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Μηνύματα
7.898
Κριτικές
32
Like
15.206
Πόντοι
12.946
Καλησπέρα και στα υπόλοιπα καθάρματα και καλή εβδομάδα!
Καλησπέρα κύριε wired  :hi:
πάνω που λέγαμε για τη μουσική του SOA,
ήρθε το πυρ, η γυνή και σε λίγο η θάλασσα  :grin:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom