IanAlderson
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2009
- Like
- 132
- Πόντοι
- 16
Κατά την ταπεινή μου άποψη είναι σκληρά εργαζόμενες και το λέω χωρίς ίχνος σαρκασμού
Βλέπω στις βραδιές λέει δεκα το πρωί με έξι το βράδυ πόσες ώρες είναι οι κοπέλες δηλαδή και δουλεύουν ? Πρώτη φορά τόσα έτη μου ήρθε κ είδα. Τι φάση ?
πω ρε φιλε τι λες τώραΚατά την ταπεινή μου άποψη είναι σκληρά εργαζόμενες και το λέω χωρίς ίχνος σαρκασμού
και πάλι αρκετές είναι για την συγκεκριμένη δουλειά. Εικονισμα έπρεπε να τις έχετε πραγματικάΣυνήθως οι βάρδιες είναι 3. Ξεκινάει η πρώτη βάρδια 10:00 και πάει μέχρι τις 17:00, μετά η δέυτερη μέχρι τις 23:00 και η τελευταία μέχρι τις 05:00.
Κάποιες φορές θα δεις κοπέλες να κάνουν και την πρώτη μαι τη δεύτερη. Ειδικά το πρωί δεν έχει τόσο κόσμο. Ο κόσμος ξεκινάει από 20:00 και μετά, τόσο αυτοί που θέλουν να πηδήξουν όσο και αυτοί που απλά βολτάρουν.
Το πικ είναι μετά τις 23:00, τουλάχιστον έτσι ήταν παλιά, κυρίως Παρασκευή και Σάββατο, πόλεμος.
Τι νομίζεις ότι λέω;πω ρε φιλε τι λες τώρα
Και οχι μονο. Τουλαχιστον οσοι σεβομαστε τον εαυτο μας, αναγνωριζουμε οτι αυτη η δουλεια ειναι κατι παραπανω απο λειτουργημακαι πάλι αρκετές είναι για την συγκεκριμένη δουλειά. Εικονισμα έπρεπε να τις έχετε πραγματικά
και πάλι αρκετές είναι για την συγκεκριμένη δουλειά. Εικονισμα έπρεπε να τις έχετε πραγματικά
αναρωτιέμαι πόσοι το αντιλαμβάνονται.ωρες ώρες μερικοί είστε για πολλές μπατσες με συμπεριφορεςΚαι οχι μονο. Τουλαχιστον οσοι σεβομαστε τον εαυτο μας, αναγνωριζουμε οτι αυτη η δουλεια ειναι κατι παραπανω απο λειτουργημα
αυτό που είπες. Πραγματικά σοκΤι νομίζεις ότι λέω;
Πως μπορεις να μην σεβεσαι εναν ανθρωπο που το κορμι του φιλοξενει το δικο σου κορμι, οσο καθαρος η βρωμικος, χοντρος η αδυνατος, νεος η γερος, εξυπνος η βλακας κι αν εισαι;αναρωτιέμαι πόσοι το αντιλαμβάνονται.ωρες ώρες μερικοί είστε για πολλές μπατσες με συμπεριφορες
μερικοί σιχαινονται τον ίδιο τους τον εαυτό. Δεν βγάζεις άκρη. Τι να λέμε βραδιατικοΠως μπορεις να μην σεβεσαι εναν ανθρωπο που το κορμι του φιλοξενει το δικο σου κορμι, οσο καθαρος η βρωμικος, χοντρος η αδυνατος, νεος η γερος, εξυπνος η βλακας κι αν εισαι;
Φιλε Ροντριγκεζ δυστυχωςΤο ποίημα αναρτήθηκε?
ο κύριος κωλο-γερος με το μακρύ παπαρι για ένα κωλο έκανε πολύ καλό παζάρι αυτός εμπηκε για ξανθιά στο υπόγειο φτιαγμένος μα μόλις είδε το ποσό πλήρωσε ξαναμμενος! Είκοσι του πε η τσατσα, είκοσι ? Λέει χαμένος τέτοιο γαμησι δωρεάν έμεινε σαστισμενοςΤο ποίημα αναρτήθηκε?
Αύριο?Φιλε Ροντριγκεζ δυστυχως
ποιημα δεν θα υπαρξει
η εμπνευση μου στερεψε
παρολο που ειχα ταξει.
Εσυ χρειαζεσαι 2 ;)Αύριο?
άμα δε βαριέσαι γράψε ένα και για μένα να το έχω πρόχειρο ;)
ο κύριος κωλο-γερος με το μικρό παπαρι για ένα κωλο έκανε πολύ καλό παζάρι αυτός εμπηκε για ξανθιά στο υπόγειο φτιαγμένος μα μόλις είδε το ποσό πλήρωσε ξαναμμενος! Είκοσι του πε η τσατσα, είκοσι ? Λέει χαμένος τέτοιο γαμησι δωρεάν έμεινε σαστισμενος