NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
πληκτρολόγιο γειασου πήρες?νθικολα ποτε μην γανας τα βυζια σου...τραβα τα μονο....5 το αριστερο 4 το δεξι για την καρδια
πληκτρολόγιο γειασου πήρες?νθικολα ποτε μην γανας τα βυζια σου...τραβα τα μονο....5 το αριστερο 4 το δεξι για την καρδια
Κουνηθηκαμε και λίγο από το σεισμό στην Πύλο! Ευτυχώς που οι περισσότεροι γίνονται στην θάλασσα!Όλα κλειστά είναι τα πορθμεία, εδώ στη Ραφήνα κόντεψε να λυθεί πλοίο στο λιμάνι από τον αέρα
Ηρακλειο κρητηςΠου παρακαλώ?
με φάγαν τα τσιγάρα τα ποτά και τα ξενύχτια, βγήκα στη γύρα για γκομενάκιαέλα ρε γαμώ τα βυζιά μου, που είσαι?
Έλα ρε, και ήμουν εκεί πριν λίγες μέρες.Κουνηθηκαμε και λίγο από το σεισμό στην Πύλο! Ευτυχώς που οι περισσότεροι γίνονται στην θάλασσα!
Έχει Pc με φωνητική εντολή.πληκτρολόγιο γειασου πήρες?
πληκτρολόγιο γειασου πήρες?
Παγκράτι για Κύπριες? Αν είναι να ρθω γιατί βαριέμαι.με φάγαν τα τσιγάρα τα ποτά και τα ξενύχτια, βγήκα στη γύρα για γκομενάκια
Ευτυχως που εχουμε πολυ μετωπο σε θαλασσα φιλε μου ειδικα εμεις ΚρητηΈλα ρε, και ήμουν εκεί πριν λίγες μέρες.
πηγα ρε αλλα γαμω την τυχη μου αλλαζω δου....μαλλον συμψιφηζονται
Παρακαλά να μην κάνει στις Αλκυονίδες. Θα κλάψουν μανουλες!!Έλα ρε, και ήμουν εκεί πριν λίγες μέρες.
Ευτυχως που εχουμε πολυ μετωπο σε θαλασσα φιλε μου ειδικα εμεις Κρητη
Που ακριβώς Κρήτη?Ευτυχως που εχουμε πολυ μετωπο σε θαλασσα φιλε μου ειδικα εμεις Κρητη
ΗρακλειοΠου ακριβώς Κρήτη?
αι κνόουΠαρακαλά να μην κάνει στις Αλκυονίδες. Θα κλάψουν μανουλες!!
Εννοεί πως οι περισσότεροι σεισμοί γίνονται στην θάλασσα ειδικα Κρήτη σε αρκετά μεγάλο εστιακόΓια πες τι εννοείς?
όχι τώρα έχω αλλάξει ταργκετ γκρουπ γιατί πρέπει να σοβαρευτώ με τη ζωή μου.Παγκράτι για Κύπριες? Αν είναι να ρθω γιατί βαριέμαι.
Εσύ είσαι πιτσιρικάς. Έτσι και γαμήσεις καμιά γριά θα σπάσει και θα σου μείνει η προίκαόχι τώρα έχω αλλάξει ταργκετ γκρουπ γιατί πρέπει να σοβαρευτώ με τη ζωή μου.
Έχω σταμπάρει κάτι καλά γηροκομεία με φορτωμένες γιαγιάδες...σε 2 χρόνια μαξ θα έχω κάνει απόσβεση
Πολύ ωραία...έχω έρθει Κρήτη 4 φορές έως τώρα και ακόμη δεν έχω δει όλο το νησί!!Ηρακλειο
θελω καλε φιλε σαουλόχι τώρα έχω αλλάξει ταργκετ γκρουπ γιατί πρέπει να σοβαρευτώ με τη ζωή μου.
Έχω σταμπάρει κάτι καλά γηροκομεία με φορτωμένες γιαγιάδες...σε 2 χρόνια μαξ θα έχω κάνει απόσβεση