troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 30.802
- Πόντοι
- 5.506
στα βιντεο που θα σε δειχνουν να βαρας με ολοκληρο 8ποντο τον μαρτινς μεχρι θανατου θα σε στηριξω...αμα δε βαλει γιαγια σημερα τον εφαγα
στα βιντεο που θα σε δειχνουν να βαρας με ολοκληρο 8ποντο τον μαρτινς μεχρι θανατου θα σε στηριξω...αμα δε βαλει γιαγια σημερα τον εφαγα
ετσι ειναι....αλλη η αμυνα αλλο η δολοφονια και η υπερβοληΑν κινδυνευει η ζωη σου, η, η ζωη καποιου απο την οικογενεια σου, βεβαιως και πρεπει να αμυνθεις. Απο εκει και περα ομως καμμια περιουσια δεν αξιζει οσο μια ανθρωπινη ζωη. και το λεω εγω που ξερεις τι δουλεια κανω.
Με ποιον παιζετε σημερα ρε παληκαρια; Εχω χασει επεισοδια, απο την ημερα που η .............αγαπη μου επεσε Γ. Εθνικη.στα βιντεο που θα σε δειχνουν να βαρας με ολοκληρο 8ποντο τον μαρτινς μεχρι θανατου θα σε στηριξω...
Κωλογεράκο, έκλεψαν από τη μάνα μου την προηγούμενη εβδομάδα ένα αρκετά σημαντικό για εκείνη ποσό που φύλαγε για τα γεράματά της μαζεύοντας τα ευρώ ευρώ.Αν κινδυνευει η ζωη σου, η, η ζωη καποιου απο την οικογενεια σου, βεβαιως και πρεπει να αμυνθεις. Απο εκει και περα ομως καμμια περιουσια δεν αξιζει οσο μια ανθρωπινη ζωη. και το λεω εγω που ξερεις τι δουλεια κανω.
Με ποιον παιζετε σημερα ρε παληκαρια; Εχω χασει επεισοδια, απο την ημερα που η .............αγαπη μου επεσε Γ. Εθνικη.
Ρε παππού...ρε παππού...πάνω που έλεγα να σε ρωτήσω να μου μάθεις...τα μυστικά...??Που είναι ο κ. Vlandis4 να μας διηγηθεί ιστορίες και να θυμηθούμε πως είναι το σεξ;;;
Φόλα βρωμιάρη?Ιεροσυλία > να ονομάζεται Vlada
οχι νικ...καλα θα του εκανες να τον πλακωνες μεχρι να βγει αιμα...μην πεθανει ομως...οχι τιποτα πολλες φορες υπαρχει και μια απεναντι ιστορια που μπορει να μην ξερεις...Κωλογεράκο, έκλεψαν από τη μάνα μου την προηγούμενη εβδομάδα ένα αρκετά σημαντικό για εκείνη ποσό που φύλαγε για τα γεράματά της μαζεύοντας τα ευρώ ευρώ.
Κόντεψα να τη χάσω από τη στεναχώρια της. Για 2 μέρες είχε 20 πίεση και έκλαιγε.
Τώρα αν τον πετύχαινα αυτόν πουθενά θα του άνοιγα το κεφάλι γιατί για την Ελληνική δικαιοσύνη ήταν απλά ένα πταισματάκι και θα τον άφηναν ελεύθερο να το κανει ξανα. Αν όμως η μητέρα μου πέθαινε από το σοκ και τη στεναχώρια, αυτό το πταισματάκι θα είχε συνέπειες που δεν σκέφτεται η δικαιοσύνη.
Λοιπόν, αν βρεις το μαγαζί σου άδειο και πάθεις έμφραγμα γιατί έχασες τους κόπους μιας ζωής δεν πειράζει.
Vlada είναι μόνο μια... Και ο μπακλαβάς γωνία...Φόλα βρωμιάρη?
τον ηπιες θειε?Ιεροσυλία > να ονομάζεται Vlada
Βγήκαν οι εργαστηριακές για τα αποτυπώματα από το μαχαίρι που βρέθηκε??οχι νικ...καλα θα του εκανες να τον πλακωνες μεχρι να βγει αιμα...μην πεθανει ομως...οχι τιποτα πολλες φορες υπαρχει και μια απεναντι ιστορια που μπορει να μην ξερεις...
πχ φανταζεσε να αποδειστει οτι ο πρεζακιας (δεν θελω να τον πω με ονομα γιατι εγινε σταρ κιολας) να μην ειχε μπει οντως στο μαγαζι για να κλεψει?παραμονο για να προστατευτει?
υποθεση κανω ετσι...και νομιζω οτι αυτος ειναι ο λογος που απαγορευεται η αυτοδικια....
γιατι αν σκοτωσεις καποιον δυστυχως μετα δεν μπορεις να του πεις εκανα λαθος εισαι ελευθερος..
Δεν μιλάω για τη συγκεκριμένη περίπτωση, την οποία μάλιστα δεν έχω παρακολουθήσει. Αν και νομίζω το πως μπήκε για να κλέψει έιναι σίγουρο.οχι νικ...καλα θα του εκανες να τον πλακωνες μεχρι να βγει αιμα...μην πεθανει ομως...οχι τιποτα πολλες φορες υπαρχει και μια απεναντι ιστορια που μπορει να μην ξερεις...
πχ φανταζεσε να αποδειστει οτι ο πρεζακιας (δεν θελω να τον πω με ονομα γιατι εγινε σταρ κιολας) να μην ειχε μπει οντως στο μαγαζι για να κλεψει?παραμονο για να προστατευτει?
υποθεση κανω ετσι...και νομιζω οτι αυτος ειναι ο λογος που απαγορευεται η αυτοδικια....
γιατι αν σκοτωσεις καποιον δυστυχως μετα δεν μπορεις να του πεις εκανα λαθος εισαι ελευθερος..
ουτε ξερω ουτε με νοιαζει και........Βγήκαν οι εργαστηριακές για τα αποτυπώματα από το μαχαίρι που βρέθηκε??
Νικολα το ειχα βρει, το 2006. Πιο πολυ το σοκ που παραβιασανε τον χωρο μου παρα τα χαμενα. Ο παιδικος μου φιλος και συναδελφος μου ομως 2 χρονια μετα, στη Ηλιουπολη, εμεινε αναπηρος που πηγε να αντισταθει για να μην χασει την περιουσια του. Τωρα καταριεται τον εαυτο του, που δεν μπορει να συνεχισει τη ζωη του για 200 χιλ. Σε αυτη τη δουλεια πρεπει να εισαι αποφασισμενος οτι απο στιγμη σε στιγμη θα μπουκαρει το φορτηγο να σου γκρεμισει το μαγαζι, η, στη καλυτερη οι μαφιοζοι με τα τσεκουρια να σου σπασουν τις βιτρινες. Το μονο που ευχεσαι ειναι να μην εισαι απο πισω.Κωλογεράκο, έκλεψαν από τη μάνα μου την προηγούμενη εβδομάδα ένα αρκετά σημαντικό για εκείνη ποσό που φύλαγε για τα γεράματά της μαζεύοντας τα ευρώ ευρώ.
Κόντεψα να τη χάσω από τη στεναχώρια της. Για 2 μέρες είχε 20 πίεση και έκλαιγε.
Τώρα αν τον πετύχαινα αυτός πουθενά θα του άνοιγα το κεφάλι γιατί για την Ελληνική δικαιοσύνη ήταν απλά ένα πταισματάκι και θα τον άφηναν ελεύθερο να το κανει ξανα. Αν όμως η μητέρα μου πέθαινε από το σοκ και τη στεναχώρια, αυτό το πταισματάκι θα είχε συνέπειες που δεν σκέφτεται η δικαιοσύνη.
Λοιπόν, αν βρεις το μαγαζί σου άδειο και πάθεις έμφραγμα γιατί έχασες τους κόπους μιας ζωής δεν πειράζει.
Οι "τρομπουκισμοι" δεν θα περασουν..ουτε ξερω ουτε με νοιαζει και........
δεν ειναι παππους σου
η συνταξη του θειου μου ειναι ΔΙΚΗ ΜΟΥ συνταξη...Οι "τρομπουκισμοι" δεν θα περασουν..