NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
Έχω αράξει, βλέπω τη βροχή από το παράθυρο και περιμένω την παρέα για βόλτα.Φιλε Νικ τι κανεις?
Εσύ όλα καλά?
Έχω αράξει, βλέπω τη βροχή από το παράθυρο και περιμένω την παρέα για βόλτα.Φιλε Νικ τι κανεις?
Μια χαρα φιλε μου μολις μπηκα απο δουλεια θα κανω ενα μπανιο να φαω και ξανα για δουλεια...Έχω αράξει, βλέπω τη βροχή από το παράθυρο και περιμένω την παρέα για βόλτα.
Εσύ όλα καλά?
Μη δουλεύεις πολύ. Χαλαρά.Μια χαρα φιλε μου μολις μπηκα απο δουλεια θα κανω ενα μπανιο να φαω και ξανα για δουλεια...
Α γειά σου. Εδώ πρόλαβε ο κοσμηματοπώλης και τον έφαγε πριν τον φάει ο κλέφτης. Μια χαρά. ;)Νικολα το ειχα βρει, το 2006. Πιο πολυ το σοκ που παραβιασανε τον χωρο μου παρα τα χαμενα. Ο παιδικος μου φιλος και συναδελφος μου ομως 2 χρονια μετα, στη Ηλιουπολη, εμεινε αναπηρος που πηγε να αντισταθει για να μην χασει την περιουσια του. Τωρα καταριεται τον εαυτο του, που δεν μπορει να συνεχισει τη ζωη του για 200 χιλ. Σε αυτη τη δουλεια πρεπει να εισαι αποφασισμενος οτι απο στιγμη σε στιγμη θα μπουκαρει το φορτηγο να σου γκρεμισει το μαγαζι, η, στη καλυτερη οι μαφιοζοι με τα τσεκουρια να σου σπασουν τις βιτρινες. Το μονο που ευχεσαι ειναι να μην εισαι απο πισω.
Βρέχει στα μέρη σου?
Φιλε Νικ τι κανεις?
Λιακάδα!!! Με πολύ αέρα!!! 18 βαθμοί!!Βρέχει στα μέρη σου?
πήγες τελικά ρε μαλάκα?μας γαμαει την ψυχολογια.....τρεξε στην ΔΟΥ τρουμπ
και αυτος ροματζα βλεπει την βροχα να τρεχει στρειτ θρου....
ντεμεκ ρομαντικος που θα ελεγε και η ερι
Λιακάδα!!! Με πολύ αέρα!!! 18 βαθμοί!!
έλα ρε γαμώ τα βυζιά μου, που είσαι?
τσιγαραπήγες τελικά ρε μαλάκα?
ή να φέρνω τσιγάρα?
Σήμερα ανέβαλα ταξίδι...είχε κλείσει το πορθμείο της Κυλλήνης!πάλι καλά που έχετε τη Λιακάδα
κάτσε μαλάκα, μην ακούςτσιγαρα
Όλα κλειστά είναι τα πορθμεία, εδώ στη Ραφήνα κόντεψε να λυθεί πλοίο στο λιμάνι από τον αέραΣήμερα ανέβαλαν ταξίδι...είχε κλείσει το πορθμείο της Κυλλήνης!
Που παρακαλώ?καλα και εμεις 19 βαθμους ειχαμε σμρ μονο που ειχε τερμα συννεφια και το παει για βροχη
νικολα ποτε μην γαμας τα βυζια σου...τραβα τα μονο....5 το αριστερο 4 το δεξι για την καρδιαέλα ρε γαμώ τα βυζιά μου, που είσαι?