wired77
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2016
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.537
- Πόντοι
- 4.096
Άρα είναι γενικότερο το θέμα ...
Άραγε το έχει πάρει είδηση το αφεντικό;;;
Νομίζω έφτιαξε τώρα
Άρα είναι γενικότερο το θέμα ...
Άραγε το έχει πάρει είδηση το αφεντικό;;;
οχι θειε μου...αυτη που με σουταρει την λενε ιρινα (το πραγματικο το καλιτεχνικο ειναι αλλο)....Αυτή που σας σούταρε;
Νομίζω ότι σωστά νομίζεις ;)Νομίζω έφτιαξε τώρα
θειε αυτη εντωμεταξυ εχει βρει εναν πιτσιρικα 67χρονο και θελει να φτιαξει την ζωη της γιατι εγω λεει ειμαι ρεμπεσκες και καλοζωακιας και δεν εχει μου επιστοσυνη ...Αυτή που σας σούταρε;
Κι όμως είναι πολύ εύκολο... Βγάζεις τη μασέλα, την ακουμπάς επάνω και κάνεις το δάγκωμα... So simpleδεν νομιζω οτι υπαρχει παππους που φτανει να τον δαγκωσει....
απο την μια τα γηρατεια απο την αλλη το μεγεθος...
Τροπος του λεγειν ρε Τρουμπη. Αν φταναμε να τον δαγκωναμε, η, εστω να τον γλυφαμε, θα ειχαμε λυσει το προβλημα της ζωης μας.δεν νομιζω οτι υπαρχει παππους που φτανει να τον δαγκωσει....
απο την μια τα γηρατεια απο την αλλη το μεγεθος...
κλοπη απατηΚι όμως είναι πολύ εύκολο... Βγάζεις τη μασέλα, την ακουμπάς επάνω και κάνεις το δάγκωμα... So simple
και το ζακι ρε γερακο το σκοτωσαν αλλες τοσες...Στο νημα του κοσμηματοπωλη, ακομα δεν τελειωσε η δικη του πρεζονιου. Δεκαπεντε φορες εις θανατον μεχρι τωρα και συνεχιζουν να του ριχνουν
Μα για το ζακι λεω, οτι συνεχιζεται η δικη του και καταδικαστηκε 15 εις θανατον Ο κοσμηματοπωλης αφεθηκε ελευθερος.και το ζακι ρε γερακο το σκοτωσαν αλλες τοσες...
μια περιπτωση παραδειγμα τι ΔΕΝ πρεπει να κανουμε στην κοινωνια μας την τραβηξαν απο τα μαλια και οι μεν και οι δε και ξεφτιλα στο τελος...
Νικολα, δεν ειναι ετσι τα πραγματα. Δεν ειμαστε, τουλαχιστον για την ωρα Αμερικη, ευτυχως σε αυτον τον τομεα και δυστυχως σε αλλους. (Στο φορολογικο ας πουμε )Μπήκες σπίτι μου? Σε τρώω........., όπως Αμερική
αμα δεν βαλει γιαγια σημερα σε τρωω...Μπήκες σπίτι μου? Σε τρώω........., όπως Αμερική
Πάντως το να με κλεβουν και να με σκοτώνουν χωρίς να επιτρέπεται να αμυνθώ, δεν το ΄δεχομαιΝικολα, δεν ειναι ετσι τα πραγματα. Δεν ειμαστε, τουλαχιστον για την ωρα Αμερικη, ευτυχως σε αυτον τον τομεα και δυστυχως σε αλλους. (Στο φορολογικο ας πουμε )
αμα δε βαλει γιαγια σημερα τον εφαγααμα δεν βαλει γιαγια σημερα σε τρωω...
γαματα ρε κωλογερακο....και ο κυρ παντελης ειδε εναν να μπαινει στο βιος του τρομαξε ...παντως απο πειρα το λεω φτανει μια φαπα για να μην νοιωθεις απειλη απο εναν εξαρτημενο...Μα για το ζακι λεω, οτι συνεχιζεται η δικη του και καταδικαστηκε 15 εις θανατον Ο κοσμηματοπωλης αφεθηκε ελευθερος.
Αν κινδυνευει η ζωη σου, η, η ζωη καποιου απο την οικογενεια σου, βεβαιως και πρεπει να αμυνθεις. Απο εκει και περα ομως καμμια περιουσια δεν αξιζει οσο μια ανθρωπινη ζωη. και το λεω εγω που ξερεις τι δουλεια κανω.Πάντως το να με κλεβουν και να με σκοτώνουν χωρίς να επιτρέπεται να αμυνθώ, δεν το ΄δεχομαι