Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 200
- Πόντοι
- 166
Πιο τίμιο ψωμί υπάρχει?Εσύ είσαι πιτσιρικάς. Έτσι και γαμήσεις καμιά γριά θα σπάσει και θα σου μείνει η προίκα
Πιο τίμιο ψωμί υπάρχει?Εσύ είσαι πιτσιρικάς. Έτσι και γαμήσεις καμιά γριά θα σπάσει και θα σου μείνει η προίκα
Ακριβως αυτο διοτι ολα τα μεγαλα αστικα κεντρα ειναι στο παραλιακο μετωπο και ειδικα το Ηρακλειο ειναι πανω σε αμμο χτισμενο οποτε η θαλασσα μας σωζει καπωςΕννοεί πως οι περισσότεροι σεισμοί γίνονται στην θάλασσα ειδικα Κρήτη σε αρκετά μεγάλο εστιακό
βάθος και εκτονωνονται...χωρίς να προκαλούνται ζημιές στις κατοικίες..
τρουμπ αν βρω πορτοφολάτο γρκάνι θες κονέ με την κολητή της (που την ξέρει από όταν η τιβι ήταν μόνο γκρί)??θελω καλε φιλε σαουλ
Διάβασα και σχολίασα την πρώτη κριτική του Κρητικού μας φίλου kala na pername
Καλορίζικος
Δώστε κουράγιο στο παιδί παλιόγεροι....ΟΛΟΙ ΛΑΙΚ
Αποστολή εκτελέσθηκαν..over!!ΑΑΑ και επειδή δε φαίνεται ακόμη πρώτη σελίδα θα τη βρείτε στο προφίλ του
α του τα λερ
ΑΑΑ και επειδή δε φαίνεται ακόμη πρώτη σελίδα θα τη βρείτε στο προφίλ του
α του τα λερ
ευχαριστω την ομηγυρη
Big brother κανονικός είσαι ;)
Καλή αρχή!!!
Κωλογεράκο, έκλεψαν από τη μάνα μου την προηγούμενη εβδομάδα ένα αρκετά σημαντικό για εκείνη ποσό που φύλαγε για τα γεράματά της μαζεύοντας τα ευρώ ευρώ.
Κόντεψα να τη χάσω από τη στεναχώρια της. Για 2 μέρες είχε 20 πίεση και έκλαιγε.
Τώρα αν τον πετύχαινα αυτόν πουθενά θα του άνοιγα το κεφάλι γιατί για την Ελληνική δικαιοσύνη ήταν απλά ένα πταισματάκι και θα τον άφηναν ελεύθερο να το κανει ξανα. Αν όμως η μητέρα μου πέθαινε από το σοκ και τη στεναχώρια, αυτό το πταισματάκι θα είχε συνέπειες που δεν σκέφτεται η δικαιοσύνη.
Λοιπόν, αν βρεις το μαγαζί σου άδειο και πάθεις έμφραγμα γιατί έχασες τους κόπους μιας ζωής δεν πειράζει.
δεν ξέρω απο που να το πιάσω και που να το φτάσω..
Ας ξεκινήσουμε απο τις βασικές αρχές. ειστε βοδια
γεια σου καρελια πως παειΚαλώς την Έρι
σαουλ τι γινεται ;πηρες κανενα γουφερ με τα μανι απο τις γρες;τρουμπ αν βρω πορτοφολάτο γρκάνι θες κονέ με την κολητή της (που την ξέρει από όταν η τιβι ήταν μόνο γκρί)??
γεια σου καρελια πως παει
ευχαριστω την ομηγυρη
Έλα για ξεκινα πους απς εσύ...Να τις χιλιάσεις φίλε
δεν υπαρχουν προβληματα καρελια, υπαρχει ζωη με διαφορετικες συνθηκες καποιες μας αρεσουν καποιες οχι . Στον καθενα αρεσουν η δεν αρεσουν διαφορετικες συνθηκες και συνηθίσαμε να λεμε ολα πανε χαλια γιατι ζουμε σε μια κοινωνια προβληματικών . Στην οποια αν πεις ειμαι καλα σε μισουνε αν πεις δν ειμαι σε λυπουνται και σε βοηθουν. Και ετσι ολοι κλαιγονται . χηρες και παντρεμενες. Μερικοι κλαιγονται και επειδη ειναι απλα μαλακες ψυχωτικοι. τα εχουν ολα και ψαχνουν προβληματα. Ολα παιζουνΈρι τολμώ να πω μετά από αρκετό καιρό με λογιών λογιών προβλήματα, τώρα αρχίζω να ελπίζω πως θα πάει καλύτερα. Εσύ?
Ευχαριστω πολυ φιλε
δεν υπαρχουν προβληματα καρελια, υπαρχει ζωη με διαφορετικες συνθηκες καποιες μας αρεσουν καποιες οχι . Στον καθενα αρεσουν η δεν αρεσουν διαφορετικες συνθηκες και συνηθίσαμε να λεμε ολα πανε χαλια γιατι ζουμε σε μια κοινωνια προβληματικών . Στην οποια αν πεις ειμαι καλα σε μισουνε αν πεις δν ειμαι σε λυπουνται και σε βοηθουν. Και ετσι ολοι κλαιγονται . χηρες και παντρεμενες. Μερικοι κλαιγονται και επειδη ειναι απλα μαλακες ψυχωτικοι. τα εχουν ολα και ψαχνουν προβληματα. Ολα παιζουν