Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (2 μέλη και 9 επισκέπτες)

Now what? (Έως 2 ψήφους )

• Two 's a crowd on my cloud!

• The war is over....

• Exceptionally well!

• Worlds apart (Bruce Springsteen).

• The 20 minute rule for alcohol.

• Sod off. Will you?

• Thanks to you, my dear old friend!

• It 's a couch trip.

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Διαγραμμένο μέλος 163859

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Απρ 2016
Κριτικές
67
Like
10.458
Πόντοι
24.436
δεν υπαρχουν προβληματα καρελια, υπαρχει ζωη με διαφορετικες συνθηκες καποιες μας αρεσουν καποιες οχι . Στον καθενα αρεσουν η δεν αρεσουν διαφορετικες συνθηκες και συνηθίσαμε να λεμε ολα πανε χαλια γιατι ζουμε σε μια κοινωνια προβληματικών . Στην οποια αν πεις ειμαι καλα σε μισουνε αν πεις δν ειμαι σε λυπουνται και σε βοηθουν. Και ετσι ολοι κλαιγονται . χηρες και παντρεμενες. Μερικοι κλαιγονται και επειδη ειναι απλα μαλακες ψυχωτικοι. τα εχουν ολα και ψαχνουν προβληματα. Ολα παιζουν
Έρι μου, στην τελική συμφωνούμε, είτε επιλέξεις να τα πεις λογιών λογιών προβλήματα είτε διαφορετικές συνθήκες είναι ένα και το αυτό. Με αυτό στο μυαλό σε όλο το υπόλοιπο συμφωνούμε. Βλέπεις; Yπάρχουν και αυτά στα οποία συμφωνούμε.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Έρι μου, στην τελική συμφωνούμε, είτε επιλέξεις να τα πεις λογιών λογιών προβλήματα είτε διαφορετικές συνθήκες είναι ένα και το αυτό. Με αυτό στο μυαλό σε όλο το υπόλοιπο συμφωνούμε. Βλέπεις; Yπάρχουν και αυτά στα οποία συμφωνούμε.

καρελια ειμαι σιγουρη οτι εχεις πει πολλες φορες μεσα σου αφου εχω ατα τα λογιων προβληματα ας ξεδωσω σε αυτο τοπουτανακι κι ας ξερω οτι πληγωνω καποιον. Επομενως δεν λεμε το ιδιο...

Διαγραμμένο μέλος 163859

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Απρ 2016
Κριτικές
67
Like
10.458
Πόντοι
24.436
καρελια ειμαι σιγουρη οτι εχεις πει πολλες φορες μεσα σου αφου εχω ατα τα λογιων προβληματα ας ξεδωσω σε αυτο τοπουτανακι κι ας ξερω οτι πληγωνω καποιον. Επομενως δεν λεμε το ιδιο...
Έρι μου η τρικυμία δεν ειναι ίδια με την νηνεμία, για να μην το πω αλλιώς ... Οταν σε κάτι συμφωνούμε δεν χρειάζεται απαραιτητα να διαφωνήσουμε. Μπορώ να σου κανω τη χαρη να γινω χαζός ομως κάποιες φορες να ξερεις ειναι κουραστικο.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Έρι μου η τρικυμία δεν ειναι ίδια με την νηνεμία, για να μην το πω αλλιώς ... Οταν σε κάτι συμφωνούμε δεν χρειάζεται απαραιτητα να διαφωνήσουμε. Μπορώ να σου κανω τη χαρη να γινω χαζός ομως κάποιες φορες να ξερεις ειναι κουραστικο.
θα μου κανεις την χαρη να γινεις χαζος; γιατι τετοια χαρη ; οτι θελεις να πεις πες το αρχιδατα και ωραια δεν καταλαβαινω γιατι πιεζεσαι

Διαγραμμένο μέλος 163859

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Απρ 2016
Κριτικές
67
Like
10.458
Πόντοι
24.436
Θα λιποθυμούσα αλλά αν πεσω κάτω ο καρελιας θα κοιταει το βρακι μου και δεν φοραω γιατι τα εχω απλυτα  :2funny: τι στο μπουτσον κανεις εσυ εδω γαμω το δια; :o :o :o :o

:thumbsup:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
το νήμα ζει παλιές ένδοξες στιγμές

χύνωωωωωωω

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Τι με κάνατε και λογκαρα ρε ζαβα;
Πάνω που νόμιζα πως θα συνεχιστεί η διαλεκτική του παρελθόντος;
Ότι θα έρθει και ο Αλεξ με τη Ρόζυ να μας γεμίσουν σάλια;
Ότι ο Άγιος θα φέρει και το Δευκαλίωνα ;

Ας δω μπαλα  >:(

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Το στοπ πούτσο τι είναι ? Και τι θα κοιτάω ρε παιδιά που ξέρω εγώ ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom