erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
Ποποφ θελεις και εσυ ενα χερι ξυλο μπαινω βλεπω ημερησια ενημερωση για ρωσιδια το κανατε το νημα . αι στα διαλα πχιαΈρη, βάλε τάξη!
Ποποφ θελεις και εσυ ενα χερι ξυλο μπαινω βλεπω ημερησια ενημερωση για ρωσιδια το κανατε το νημα . αι στα διαλα πχιαΈρη, βάλε τάξη!
θα φερω τον υπεργκομενο πετρετζικι να λεει συνταγες για πσαριαΠου χαθηκες εσύ κοριτσάρα? :-* :-* Έλα πίσω γιατί έχουμε γεμίσει τσιπούρες και χταπόδια. Ιχθυόσκαλα έχει γίνει το νήμα :S
μπορεί και αλογο ποιος να ξερει αχαχαχαχαχχαααΤελικά τι ήταν; Σκορβούτο μήπως;
μετα το ηρωδειο παει και ενα βρωμικο φιλεRe mlk ο τερλέγκας είναι το πιο ποιοτικό σου.
Οι συνταγές του δεν τρώγονται, είναι μόνο για το blogθα φερω τον υπεργκομενο πετρετζικι να λεει συνταγες για πσαρια
τρουμπακη ο πετρετζικι μπορει να μην μου αρεσει γιατι εχει κατι κρυοκωλο και αυτο με τα τατουαζ παντου δεν το πολυ συμπαθω αλλάααααααα απο συνταγες ξερει . να τα λεμε αυταθα φερω τον υπεργκομενο πετρετζικι να λεει συνταγες για πσαρια
Και τι να γράφω στο μαγκαζίνο? Για τα οφέλη του Ω3? :Sη εσυ η εγω....το μαγκαζινο δεν χωραει και τους δυο μας
Θές και ηρώδειο καυημένε μου εδω στο αβέρωφ και τρώς πόρτα.μετα το ηρωδειο παει και ενα βρωμικο φιλε
Άρρωστο με τον ιό του δυτικού Νείλου θα ήτανμπορεί και αλογο ποιος να ξερει αχαχαχαχαχχααα
Και τι να γράφω στο μαγκαζίνο? Για τα οφέλη του Ω3? :S
ε δεν στον εφερα για γκομενο ρε ερι...αν ηταν για γκομενο θα σου εφερνα τον γκοσλιγκ που ξερω οτι σου αρεσει....ντιντις ειναι βεβαια για εδω στον πειραια αλλα σου αρεσει τι να κανουμε?τρουμπακη ο πετρετζικι μπορει να μην μου αρεσει γιατι εχει κατι κρυοκωλο και αυτο με τα τατουαζ παντου δεν το πολυ συμπαθω αλλάααααααα απο συνταγες ξερει . να τα λεμε αυτα
το αβερωφ ειναι κωλαδικον ;Θές και ηρώδειο καυημένε μου εδω στο αβέρωφ και τρώς πόρτα.
ασε μας ρε καρελια που θελει ατμοσφαιρα η συζητηση . Πες ερι θελω να σου ριξω ενα πουτσο αν ειναι να βρεθουμε να εισαι τυλαχιστον μια φορα ειλικρινης σε αυτο που λες . να φας και την χυλοπιτα σου να τελειωνουμε
με πουλησες κακουργαΚαι τι να γράφω στο μαγκαζίνο? Για τα οφέλη του Ω3? :S
για τον περαια ολοι ντιντηδε ειναι. οι μισοι απ εδω μεσα δηλαδη ... γιατι με την μουνοδουλιαση που τους εχει πιασει ντιντοφερνουνε :-(ε δεν στον εφερα για γκομενο ρε ερι...αν ηταν για γκομενο θα σου εφερνα τον γκοσλιγκ που ξερω οτι σου αρεσει....ντιντις ειναι βεβαια για εδω στον πειραια αλλα σου αρεσει τι να κανουμε?
Ποιοτικόν ιδρυμά κινηματογραφικού θεάματος.το αβερωφ ειναι κωλαδικον ;
ποτε πορτα στα κωλαδικα ο τρουμπακης....το αβερωφ ειναι κωλαδικον ;
Θα σου απαντούσα αναλόγως αλλά σέβομαι την ηλικία σου.για τον περαια ολοι ντιντηδε ειναι. οι μισοι απ εδω μεσα δηλαδη ... γιατι με την μουνοδουλιαση που τους εχει πιασει ντιντοφερνουνε :-(
κατσε ρε μαλακα !!!!!!!Έρη θέλω να σου ρίξω έναν πουτσο