troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 30.748
- Πόντοι
- 5.506
σε κατασταση ηρεμιας μας τα χωνεις ερι μου ...δεν ειπα το αντιθετοεγω δεν βριζω τρουμπακι ειμαι πιο ηρεμη και απο παπια σε μια γαληνια θάλασσα
σε κατασταση ηρεμιας μας τα χωνεις ερι μου ...δεν ειπα το αντιθετοεγω δεν βριζω τρουμπακι ειμαι πιο ηρεμη και απο παπια σε μια γαληνια θάλασσα
Έχω χάσει τον αγώνα και είμαι κάθιδρως στα αποδυτήρια με τα χέρια στο κεφάλιαυτο να μου πεις. εσυ πως την παλευεις;
καρελια το ξερω οτι εισαι πολυδιαστατοςείμαι πολυδιάστατος Έρι πρέπει να βγούμε να τα πούμε μιά μέρα
δως της ραντεβου....κατα προτιμηση χωριστε την αποσταση και βρεθητε λιανοκλαδι....
θε ερθω και εγω με τον νικ
αυτο το εχω παθει και εγω σε σουβλατζιδικοΈχω χάσει τον αγώνα και είμαι κάθιδρως στα αποδυτήρια με τα χέρια στο κεφάλι
καρελια το ξερω οτι εισαι πολυδιαστατος
απο την μια γκομενα απ την αλλη γυναικα απο τη τριτη φιλεναδ ακαι κανα δυο πουτανακια ενδιαμεσα τ βρικσω τρομερα ενδιαφερον να βρεθουμε τοσες ιστοριες πως γαμησες θα εχεις να μου πεις πραγματικα θα ενθουσιαστω
για να βγεις με καποιον ανθρωπο πρεπει να σου κινησει το ενδιαφερον . εμενα το μονο που μου εχεις κινησει ειναι τα βρισιδιαέκανα την πρόταση διακριτικά πιο πάνω αλλα δεν έλαβα απάντηση κε troubakis
οπωςμία διάσταση είναι αυτή που θίγεις Έρι μου όμως την ξεπερνάμε στα γρήγορα και εχω ποικιλία άλλων διαστασεων για τις οποίες θα συζητήσουμε !!!
ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω επιτελους ρετσινακιιιιι
Καλησπέρα σας
Τελικά τι ήταν; Σκορβούτο μήπως;αυτο το εχω παθει και εγω σε σουβλατζιδικο
εγω θα σε παω στον γιουρι γκριγκοροβιτς
Που χαθηκες εσύ κοριτσάρα? :-* :-* Έλα πίσω γιατί έχουμε γεμίσει τσιπούρες και χταπόδια. Ιχθυόσκαλα έχει γίνει το νήμα :Sωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω επιτελους ρετσινακιιιιι
ασε μας ρε καρελια που θελει ατμοσφαιρα η συζητηση . Πες ερι θελω να σου ριξω ενα πουτσο αν ειναι να βρεθουμε να εισαι τυλαχιστον μια φορα ειλικρινης σε αυτο που λες . να φας και την χυλοπιτα σου να τελειωνουμεαυτη η συζήτηση θέλει ατμόσφαιρα Ερι, θα το κανονισουμε λίαν συντόμως
Καλησπέρα σας
Re mlk ο τερλέγκας είναι το πιο ποιοτικό σου.εγω θα σε παω στον γιουρι γκριγκοροβιτς
η εσυ η εγω....το μαγκαζινο δεν χωραει και τους δυο μας
Καλησπέρα σας
ασε μας ρε καρελια που θελει ατμοσφαιρα η συζητηση . Πες ερι θελω να σου ριξω ενα πουτσο αν ειναι να βρεθουμε να εισαι τυλαχιστον μια φορα ειλικρινης σε αυτο που λες . να φας και την χυλοπιτα σου να τελειωνουμε