erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
τουρμακη μην μου λες οτι με σεβεσαι θα τα σπασω ολα εδω μεσα
εχε χαρη που σε αγαπαω και σε σεβομαι
τουρμακη μην μου λες οτι με σεβεσαι θα τα σπασω ολα εδω μεσα
εχε χαρη που σε αγαπαω και σε σεβομαι
α να τα μας.. τα ειχαμε χυμα μας ηθαν και τσουβαλαταΈρι!!!
μα τον γιαραμπι....αμα σε δω θα σου φιλησω το χεριτουρμακη μην μου λες οτι με σεβεσαι θα τα σπασω ολα εδω μεσα
συ ειπας ιουκαβουκοβα . Καλα ονομα ειναι αυτο; να στραμπουληξουμε την γλώσσα μας ;Να το εμπλουτίσω λίγο;
Τον παίρνετε
και γέρνετε
κι ας λέτε
πως δεν φαίνεται
α να τα μας.. τα ειχαμε χυμα μας ηθαν και τσουβαλατα
χερολαγνος;μα τον γιαραμπι....αμα σε δω θα σου φιλησω το χερι
ναι μου σηκώθηκε . ασε μας ρε καρελια. εχεις πηδηξει ολη την υφήλιο μπηκες να δεις κανα κωλαρακι και θες να μας πεις οτι σκιρτησες και σε πηρε ο πονος μου μας ειδεςΜη μου πεις οτι δε σκίρτησε κάτι μέσα σου ... !!!
Ζητώ συγγνώμη προκαταβολικά για οποιοδήποτε γλωσσικό ολίσθημα ή στραμπούληγμασυ ειπας ιουκαβουκοβα . Καλα ονομα ειναι αυτο; να στραμπουληξουμε την γλώσσα μας ;
θα σε ειχα βασιλισσα...ο βασιλοφρων θελει πι ες4χερολαγνος;
σιθ εδω με εχουνε πιασει στο ψιλο ... ο ενας γερνει ο αλλος μου φιλαει το χερι και ο αλλος σκιρτησε . αμα τους αρχισω στις γρηγορες λες να συνελθουν;Γέρνουμε για να κλάσουμε όπως όλοι οι παππούδες
ναι μου σηκώθηκε . ασε μας ρε καρελια. εχεις πηδηξει ολη την υφήλιο μπηκες να δεις κανα κωλαρακι και θες να μας πεις οτι σκιρτησες και σε πηρε ο πονος μου μας ειδες
πιεσομετρο θελει ο βασιλοφρων γιατι θα ανεβασει πιεση αν συνεχισει να με αγνοειθα σε ειχα βασιλισσα...ο βασιλοφρων θελει πι ες4
και τι εχεις αξιαγαπητο για να αγαπησω ρε ψηλεΜε έχεις πάρει με κακό μάτι Έρι, ξέρω ότι πολύ βαθιά μεσα σου μ'αγαπάς !
στηριζω....μπινελικια εριςπιεσομετρο θελει ο βασιλοφρων γιατι θα ανεβασει πιεση αν συνεχισει να με αγνοει
και τι εχεις αξιαγαπητο για να αγαπησω ρε ψηλε
Ανίατη η κατάστασησιθ εδω με εχουνε πιασει στο ψιλο ... ο ενας γερνει ο αλλος μου φιλαει το χερι και ο αλλος σκιρτησε . αμα τους αρχισω στις γρηγορες λες να συνελθουν;
εγω δεν βριζω τρουμπακι ειμαι πιο ηρεμη και απο παπια σε μια γαληνια θάλασσαστηριζω....μπινελικια ερις
στηριζω....μπινελικια ερις
δως της ραντεβου....κατα προτιμηση χωριστε την αποσταση και βρεθητε λιανοκλαδι....Με έχεις πάρει με κακό μάτι Έρι, ξέρω ότι πολύ βαθιά μεσα σου μ'αγαπάς !
αυτο να μου πεις. εσυ πως την παλευεις;Ανίατη η κατάσταση
Το χούι βλέπεις δεν βγαίνει με τίποτα