erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
α στα πριξαμε κιολας.. πολυ ευκολα σου πριζονται να το προσέξειςΕπιτέλους, τοση ωρα με επριξες ρε Ερι με το σεις και με το σας, αντε καλως ηρθες.
α στα πριξαμε κιολας.. πολυ ευκολα σου πριζονται να το προσέξειςΕπιτέλους, τοση ωρα με επριξες ρε Ερι με το σεις και με το σας, αντε καλως ηρθες.
Νησιώτικο η πειραιώτικο?Έρη θέλω να σου ρίξω έναν πουτσο
γιατι τε μαλακα; Επειδή είπα έναν;κατσε ρε μαλακα !!!!!!!
ειναι τροποι αυτοι?
οταν με ειδες ομως ηθελες να ριξεις ενα πουτσο στην γκαρσοναΈρη θέλω να σου ρίξω έναν πουτσο
η Έρη είναι ολυμπιακαραΝησιώτικο η πειραιώτικο?
α στα πριξαμε κιολας.. πολυ ευκολα σου πριζονται να το προσέξεις
α για πες διαφορές να ξερω μην κανω λαθος και ζητησω λαθοςΝησιώτικο η πειραιώτικο?
δεν γαμιεσαι λιγο σε παρακαλω ;η Έρη είναι ολυμπιακαρα
την γριά στο τέλη ;οταν με ειδες ομως ηθελες να ριξεις ενα πουτσο στην γκαρσονα
αντε να μοιρασεις γκαρσονα και ερι τωρα με 8 ολακερογιατι τε μαλακα; Επειδή είπα έναν;
Ε ότι έχω τέλος πάντων
ηπιαμε και καφε δεν το θυμασαι και θες να ριξεις και πουτσο. τι θράσος θεε μουτην γριά στο τέλη ;
κατσε Να πω μια καλησπέρα στην κυρία ρετσίνα και μετά γαμιομαστε παρέαδεν γαμιεσαι λιγο σε παρακαλω ;
ερι θρυλαρα ολυμπιακαρα...δεν γαμιεσαι λιγο σε παρακαλω ;
καλως τον και ειχαμε αγωνιαΗρθα να γαμησω
στο γκάζι μωρε;ηπιαμε και καφε δεν το θυμασαι και θες να ριξεις και πουτσο. τι θράσος θεε μου
καλως τον και ειχαμε αγωνια
φυσικα αυτος ηταν ο στοχος μου. ο ντοπα. απο ττε πυ εφυγε μαραζωσαστο γκάζι μωρε;
Και τι ήθελες να γαμηθουμε και να πεταχτεί κανένας dopamina? :S
πες ότι δε με γούσταρεςφυσικα αυτος ηταν ο στοχος μου. ο ντοπα. απο ττε πυ εφυγε μαραζωσα
ερι ελα πασαλιμανι....φτανει πια.αρκετα με τα πειραματαφυσικα αυτος ηταν ο στοχος μου. ο ντοπα. απο ττε πυ εφυγε μαραζωσα