erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
δεν φτιαω εγω αν την εχεις μικρη εσυπες ότι δε με γούσταρες
Φάνηκε και μετά στον τέλη που ήθελες να πιεις το Βόσπορο για να μου κάτσεις
δεν φτιαω εγω αν την εχεις μικρη εσυπες ότι δε με γούσταρες
ζωαρα ρε μουνια και δεν ειπατε τιποτα....πες ότι δε με γούσταρες
δεν μπορω τρουμπακι το πασαλιμανι για εμενα φετο τελειωσε ισως κάποια αλλη στιγμη . πιο πιθανο ειναι να βρεθω παρισι παρα πασαλιμανιερι ελα πασαλιμανι....φτανει πια.αρκετα με τα πειραματα
Ναι, μας λειπει ενας ντοκος να δενουν τα πλοια... :Sερι ελα πασαλιμανι....φτανει πια.αρκετα με τα πειραματα
με άφησε για το πουλί μου , ενώ έχω μεγάλη καρδιάδεν φτιαω εγω αν την εχεις μικρη εσυ
παπι με εσενα θα βρισκομουν μονο και μονο να δω τη φατσα σου οταν με δεις να τη βγαλω φωτο και να γελαωΝαι, μας λειπει ενας ντοκος να δενουν τα πλοια... :S
εγω ουτε σε επιασα για να σε αφησω κυριε νικολακι μας. αλλες σε πιανουν οοματα δεν λεμε καταστασεις δεν θιγουμεμε άφησε για το πουλί μου , ενώ έχω μεγάλη καρδιά
Ασπλαχνη
παπι με εσενα θα βρισκομουν μονο και μονο να δω τη φατσα σου οταν με δεις να τη βγαλω φωτο και να γελαω
δεν πα να πεις και διευθύνσεις , ότι πιάνει Ξε πιάνει ;)εγω ουτε σε επιασα για να σε αφησω κυριε νικολακι μας. αλλες σε πιανουν οοματα δεν λεμε καταστασεις δεν θιγουμε
βλεπεις το ποτηρι μισοαδειο και εισαι ηττοπαθηςΠοσο ασχημη εισαι πια!!!!!!
βλεπεις το ποτηρι μισοαδειο και εισαι ηττοπαθης
ικτιογειτονα 89 πεμπτος οροφος δωματιο 9 ααααααααααααααχαχαχαχχααχχαχχα εισαι πσαρι ομωθ :-*δεν πα να πεις και διευθύνσεις , ότι πιάνει Ξε πιάνει ;)
θα σκασω με ερι στο λιμανι ρε και θα παραιτηθη ο μωραλης.....θα κλασει μεντες η κοσκοΝταξει για σενα καλη ειναι..
ειμαι ενα κουκλακι ζωγραφιστοΠοσο ασχημη εισαι πια!!!!!!
μιλα μου όμορφα γιατί θα την πληρώσει ο Πιλάτοςικτιογειτονα 89 πεμπτος οροφος δωματιο 9 ααααααααααααααχαχαχαχχααχχαχχα εισαι πσαρι ομωθ :-*
μιλα μου όμορφα γιατί θα την πληρώσει ο Πιλάτος
Θυμάσαι ότι μου τον άφησες για να πας Παρίσι
Κανόνισε να τον τηγανίσω
εισαι ένα ίνδαλμα, ένα όνειρο , το απωθημένο κάθε αρσενικού του σάιτ.τον πιλατοθ τον αγαπας πιο πολυ και απο εμενα δεν θα του κανεις κανενα κακο
Υ.Γ ο παπι πιστευω με βλεπει στον υπνο του και μαραζωνει