blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.495
- Πόντοι
- 26.316
Επιστρέψατε?
Από που;;;
Επιστρέψατε?
Ποντάρετε στο γεγονός ότι η ανατροφή μου και η παιδεία μου, δε μου επιτρέπουν να σας απαντήσω όπως σας αρμόζει. Για χάρη σας όμως θα μπορούσα να κάνω μια εξαίρεση ...
Είναι Κέρκυρα από τον δρόμο για την παραλία του Αη Γεωργιου των Πάγων.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες οι γείτονες του κ. Vlandis4 και μετά από Εισαγγελική εντολή τον έθεσαν υπό μερική καταστολή επειδή δεν άντεχαν άλλο το συνεχές θορυβώδες παραλήρημά του!
Είναι Κέρκυρα από τον δρόμο για την παραλία του Αη Γεωργιου των Πάγων.
Ντροπή θα έλεγα κ. πορνοθετη μας!!!
Αντι να είστε ήδη στο πλευρό του δια να βοηθησετε με την δυνη ρητορική σας μπας και μπορέσει να πηδάει με όσο θόρυβο επιθυμεί :- εσείς απλά ανάφερε το το γεγονός!
Με τέτοιους δικηγόρους :S :S που έχουμε καλά κάνουν και μας πηδανε οι εισαγγελείς
Στο παραλήρημά του αναφέρθηκα και όχι στις συνουσίες του.
Εκεί είναι ασυγκράτητος!
Και όχι μόνο της Κέρκυρας πρόβλημα που την ταλαιπωρεί τουλάχιστον 25 χρόνια.Βεβαίως στην Κέρκυρα και αντί να μεταθέτουν αλλού τις ευθύνες, καλό θα ήταν να ασχοληθούν με τα σκουπίδια τους, που αποτελούν πολιτισμικό σοκ για τον επισκέπτη ...
Και όχι μόνο της Κέρκυρας πρόβλημα που την ταλαιπωρεί τουλάχιστον 25 χρόνια.
Μου φαίνεται θα φτιάξω μια εταιρεία συγκομιδής σκουπιδιών συσκευασίας και εξαγωγής των στην Σουηδία δεδομένου ότι έχουν πρόβλημα και ζητάνε σκουπίδια από παντού!!!
Καθόλου άσχημη ιδέα.
Στα σκουπίδια και στα 'σκουπίδια' η Ελλάδα έχει υπερπαραγωγή!
Με εξέπληξε, οφείλω να είπω, η επιλογή σας από την γκάμα της ηλεκτρονικής μουσικής ...
Ποντάρετε στο γεγονός ότι η ανατροφή μου και η παιδεία μου, δε μου επιτρέπουν να σας απαντήσω όπως σας αρμόζει. Για χάρη σας όμως θα μπορούσα να κάνω μια εξαίρεση ...
Πιο απ'όλα τα "άσματα"
Είπαμε η συλλογή ήταν μπουρδέλο.
Smack up ...
κύριοι borbi, Jim, Eraser, VladisGamoTo4sas