rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 21.810
- Πόντοι
- 12.946
Έχω πάει εκεί κοντά στο ΜούρμανσκΕξαιρετον μέρος το Αρχανγκελσκ. Το έχω επισκευθεί. Μέση θερμοκρασία -272 κελσίου ...
Έχω πάει εκεί κοντά στο ΜούρμανσκΕξαιρετον μέρος το Αρχανγκελσκ. Το έχω επισκευθεί. Μέση θερμοκρασία -272 κελσίου ...
ούτε τα υποβρύχια από το Μουρμανσκ δεν κατεβαίνουν εκεί μεσα...Δε διαφωνώ, απλά το κατονόμασα έτσι γιατί είναι δύσκολο λόγω πάγων
Ω! Ασχολείσαι με υποβρύχια ή πετρέλαια!?Έχω πάει εκεί κοντά στο Μούρμανσκ
ούτε τα υποβρύχια από το Μουρμανσκ δεν κατεβαίνουν εκεί μεσα...
да
Υ.Γ. θα τα πούμε από κοντά ;)
....
... Καλημέρα σας κύριε.. Καλημέρα σας λατρεμένοι μου κύριοι... Φυσικά & η κριτική του κυρίου Derti είναι στηβος μάχης.. Άλλωστε & ο σχετικός σχολιασμός μου στους αγαμητους των σχολιασμων.
Καλημερα και καλοφαγωτα
Ουτε το ενα ουτε το αλλο κανει ο Σπαθατος...
Και οι πολιτικοί τα ίδια λένε "δεν ξέρουν τίποτα", αλλά κάπου λαδώνεις το θηκάρι
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες οι γείτονες του κ. Vlandis4 και μετά από Εισαγγελική εντολή τον έθεσαν υπό μερική καταστολή επειδή δεν άντεχαν άλλο το συνεχές θορυβώδες παραλήρημά του!
Καταστολή δηλαδή αντί-κούκου
Επιτέλους να πιάσουμε τηλεφωνική γραμμή στα γραφεία GE που είναι διαρκώς κατειλημμένα
Καλημέρα σας Κύριοι!!Και οι πολιτικοί τα ίδια λένε "δεν ξέρουν τίποτα", αλλά κάπου λαδώνεις το θηκάρι
Καλημέρα σας Κύριοι!!
Είναι Κέρκυρα από τον δρόμο για την παραλία του Αη Γεωργιου των Πάγων.Από ποια περιοχή είναι αυτό;;;
Κάπως έτσι είναι και ο δρόμος από Νάουσα για τις πίστες στα 3-5 πηγάδια ... >
Ποντάρετε στο γεγονός ότι η ανατροφή μου και η παιδεία μου, δε μου επιτρέπουν να σας απαντήσω όπως σας αρμόζει. Για χάρη σας όμως θα μπορούσα να κάνω μια εξαίρεση ...Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες οι γείτονες του κ. Vlandis4 και μετά από Εισαγγελική εντολή τον έθεσαν υπό μερική καταστολή επειδή δεν άντεχαν άλλο το συνεχές θορυβώδες παραλήρημά του!