Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (3 μέλη και 15 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

PSAXTIRI

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Σεπ 2005
Κριτικές
51
Like
3.936
Πόντοι
17.145
ειναι πρωταθλητης και μας σνομπαρει...
περνάει όλη την ώρα του, ασελγώντας σε barely legal τρυφερούδια, εκτός από τα λίγα δευτερόλεπτα που ξοδεύει για να γράψει τη διάψευση των δραστηριοτήτων του σε αυτό το νήμα!

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565
Καλη συνεχεια κυριοι...

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
30.904
Πόντοι
5.506
περνάει όλη την ώρα του, ασελγώντας σε barely legal τρυφερούδια, εκτός από τα λίγα δευτερόλεπτα που ξοδεύει για να γράψει τη διάψευση των δραστηριοτήτων του σε αυτό το νήμα!
εκανα λάθος παραθεση...διορθωσα...δεν ξερω εγω απο τετοια

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
21.810
Πόντοι
12.946
βλέπω ο κύριος ροντριγκουεζ το φέρμαρε το Αλενάκι...
:takethis:

Καλημέρα αγαπητέ  :hi:
Επρόκειτο περί εξαιρετικής νεάνιδας  :grin: με ικανοποιητικό επίπεδο Αγγλικής γλώσσας.
Έχω και μια αδυναμία στις καστανές, οι ξανθιές μου φαίνονται κρύες και οι μελαχρινές άγριες. Στα παραλειπόμενα που δεν έγραψα στη κριτική μπορεί η νεαρά να κατοικοεδρεύει στην Αγία Πετρούπολη αλλά όπως μου είπε γεννήθηκε στον Αρχάγγελο (Russian: Арха́нгельск) ένα κωλολίμανο κοντά στο κύκλο της Αρκτικής.  

spipis71

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Απρ 2018
Κριτικές
34
Like
14.987
Πόντοι
18.546
Καλημέρα αγαπητέ  :hi:
Επρόκειτο περί εξαιρετικής νεάνιδας  :grin: με ικανοποιητικό επίπεδο Αγγλικής γλώσσας.
Έχω και μια αδυναμία στις καστανές, οι ξανθιές μου φαίνονται κρύες και οι μελαχρινές άγριες. Στα παραλειπόμενα που δεν έγραψα στη κριτική μπορεί η νεαρά να κατοικοεδρεύει στην Αγία Πετρούπολη αλλά όπως μου είπε γεννήθηκε στον Αρχάγγελο (Russian: Арха́нгельск) ένα κωλολίμανο κοντά στο κύκλο της Αρκτικής. 

Πληροφοριακά αν δεν υπήρχε αυτό το κωλολίμανο μπορεί σήμερα να κυμάτιζε ακόμα η σβάστικα στην Ακρόπολη ...

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
21.810
Πόντοι
12.946
Πληροφοριακά αν δεν υπήρχε αυτό το κωλολίμανο μπορεί σήμερα να κυμάτιζε ακόμα η σβάστικα στην Ακρόπολη ...
Δε διαφωνώ, απλά το κατονόμασα έτσι γιατί είναι δύσκολο λόγω πάγων  

PSAXTIRI

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Σεπ 2005
Κριτικές
51
Like
3.936
Πόντοι
17.145
Καλημέρα αγαπητέ  :hi:
Επρόκειτο περί εξαιρετικής νεάνιδας  :grin: με ικανοποιητικό επίπεδο Αγγλικής γλώσσας.
Εξαιρετον μέρος το Αρχανγκελσκ. Το έχω επισκευθεί. Μέση θερμοκρασία -272 κελσίου ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom