tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.391
- Πόντοι
- 606
εδωπου σαι συ ρε;
εδωπου σαι συ ρε;
έλα παιχταρα
Και γαμας και ψευδεσαι
περνάει όλη την ώρα του, ασελγώντας σε barely legal τρυφερούδια, εκτός από τα λίγα δευτερόλεπτα που ξοδεύει για να γράψει τη διάψευση των δραστηριοτήτων του σε αυτό το νήμα!ειναι πρωταθλητης και μας σνομπαρει...
που σαι συ ρε;
τι έλεγα !??Δυστυχως....δεν ψευδομαι
και λάθος που έκανες, σωστά το πέτυχες ...εκανα λάθος παραθεση...διορθωσα...δεν ξερω εγω απο τετοια
στο καλό καπετάνιο μουΚαλη συνεχεια κυριοι...
εκανα λάθος παραθεση...διορθωσα...δεν ξερω εγω απο τετοιαπερνάει όλη την ώρα του, ασελγώντας σε barely legal τρυφερούδια, εκτός από τα λίγα δευτερόλεπτα που ξοδεύει για να γράψει τη διάψευση των δραστηριοτήτων του σε αυτό το νήμα!
Καλη συνεχεια κυριοι...
τι έπαθες ρε φίλε;Δυστυχως....δεν ψευδομαι
βλέπω ο κύριος ροντριγκουεζ το φέρμαρε το Αλενάκι...
χθες είχα τα διπλασια....
.... Πω πω πω πω ομορφιές.. Εύγε κύριε μου.
....Καλημέρα
Καλη συνεχεια κυριοι...
Καλημέρα αγαπητέ
Επρόκειτο περί εξαιρετικής νεάνιδας με ικανοποιητικό επίπεδο Αγγλικής γλώσσας.
Έχω και μια αδυναμία στις καστανές, οι ξανθιές μου φαίνονται κρύες και οι μελαχρινές άγριες. Στα παραλειπόμενα που δεν έγραψα στη κριτική μπορεί η νεαρά να κατοικοεδρεύει στην Αγία Πετρούπολη αλλά όπως μου είπε γεννήθηκε στον Αρχάγγελο (Russian: Арха́нгельск) ένα κωλολίμανο κοντά στο κύκλο της Αρκτικής.
Δε διαφωνώ, απλά το κατονόμασα έτσι γιατί είναι δύσκολο λόγω πάγωνΠληροφοριακά αν δεν υπήρχε αυτό το κωλολίμανο μπορεί σήμερα να κυμάτιζε ακόμα η σβάστικα στην Ακρόπολη ...
Εξαιρετον μέρος το Αρχανγκελσκ. Το έχω επισκευθεί. Μέση θερμοκρασία -272 κελσίου ...Καλημέρα αγαπητέ
Επρόκειτο περί εξαιρετικής νεάνιδας με ικανοποιητικό επίπεδο Αγγλικής γλώσσας.
Έχω και μια αδυναμία στις καστανές, οι ξανθιές μου φαίνονται κρύες και οι μελαχρινές άγριες. Στα παραλειπόμενα που δεν έγραψα στη κριτική μπορεί η νεαρά να κατοικοεδρεύει στην Αγία Πετρούπολη αλλά όπως μου είπε γεννήθηκε στον Αρχάγγελο (Russian: Арха́нгельск) ένα κωλολίμανο κοντά στο κύκλο της Αρκτικής.
Δε διαφωνώ, απλά το ονόμασα έτσι γιατί είναι δύσκολο λόγω πάγων
Εξαιρετον μέρος το Αρχανγκελσκ. Το έχω επισκευθεί. Μέση θερμοκρασία -272 κελσίου ...