spipis71
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2018
- Κριτικές
- 34
- Like
- 14.987
- Πόντοι
- 18.546
ταχυφαγεία
το πιο νοστημο μπιφτέκι το εχω φάει σε λαδόκολλα
ταχυφαγεία
Με κατοστάρικα;
Ναι αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν μιλάμε για μπιφτέκιατο πιο νοστημο μπιφτέκι το εχω φάει σε λαδόκολλα
και στα Βόρεια έχουμε ...
Ναι αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν μιλάμε για μπιφτέκια
ναι τα γούστα πληρώνονται ... και όσο πιο μικρά τόσο πιο ακριβά :coolcondom: , αν έχουν παίξει και ΤV τότε :S
τι κακό έχει η λαδόκαλλα
όσοι μενουν νοτια ξέρουν οτι η λαδόκολλα είναι και γαμώ...
Να δοκιμάσω λαδωμένο μουνάκι στη λαδόκολλα ?
Κάνουν και delivery?
Ξενοδοχείο, αριθμό δωματίου και καλεί η ρεσεψιόν «Κύριε για το δωμάτιο σας ένα δίμετρο με σιλικόνη, όση δεν έχει καταναλώσει όλη η ΙΒΜ και φουστίτσα σε μέγεθος γραμματόσημου. Να της επιτρέψουμε να ανέβει;»Κάνουν και delivery?
Μαζί με δυο πιττόγυρα ????
Ξενοδοχείο, αριθμό δωματίου και καλεί η ρεσεψιόν «Κύριε για το δωμάτιο σας ένα δίμετρο με σιλικόνη, όση δεν έχει καταναλώσει όλη η ΙΒΜ και φουστίτσα σε μέγεθος γραμματόσημου. Να της επιτρέψουμε να ανέβει;»
Ξενοδοχείο, αριθμό δωματίου και καλεί η ρεσεψιόν «Κύριε για το δωμάτιο σας ένα δίμετρο με σιλικόνη, όση δεν έχει καταναλώσει όλη η ΙΒΜ και φουστίτσα σε μέγεθος γραμματόσημου. Να της επιτρέψουμε να ανέβει;»
Παραδιδω μαθηματα θηλυκοτητας στην καραμιλφαρα γειτονισσα μου, πως να κανει να την προσεξει ενας συγκεκριμενος φιλος μου. Να με δειτε να κουναω τον κωλο μου, πανω σε υποτιθεμενη 12ποντη γοβα, να κατουρηθειτε απι τα γελια.
δεν παίζεσαι!Παραδιδω μαθηματα θηλυκοτητας στην καραμιλφαρα γειτονισσα μου, πως να κανει να την προσεξει ενας συγκεκριμενος φιλος μου. Να με δειτε να κουναω τον κωλο μου, πανω σε υποτιθεμενη 12ποντη γοβα, να κατουρηθειτε απι τα γελια.
Ωραίος!!!...
.... Έτοιμο το κρασάκι.
Βέβαια, κατουριόμαστε σε κάθε περίπτωση. Οπότε εν προκειμένω θα έχουμε και μια δικαιολογία ...