erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
πες μας ανατριχιαστικες λεπτομέρειεςΔωδεκα και εγω ακομα μαλακιζομαι στη δουλεια;![]()
πες μας ανατριχιαστικες λεπτομέρειεςΔωδεκα και εγω ακομα μαλακιζομαι στη δουλεια;![]()
Τι θες πολεμιστή; Για την Έρι το έχω ξανά πει. Για πάρτη της ανοίγω ακόμα και φύλλο. (Με πλάστη)![]()
![]()
Θα κόψουμε και εισιτήρια![]()
Να αναβασω κριτικη;πες μας ανατριχιαστικες λεπτομέρειες
Όλο κακά λόγια της λες για μένα,πως θα την καλοπιασω άμα με διαβάλεις;Τι θες πολεμιστή; Για την Έρι το έχω ξανά πει. Για πάρτη της ανοίγω ακόμα και φύλλο. (Με πλάστη)
έχουμε μια σχέση πίτας. χειροποίητηΤι θες πολεμιστή; Για την Έρι το έχω ξανά πει. Για πάρτη της ανοίγω ακόμα και φύλλο. (Με πλάστη)
έχεις μάνα μου να άπλωσεις ? Γιατί βιάζεσαιΝα αναβασω κριτικη;Βρε αφηστε με να παω σπιτι μου.
Οχι, οχι πλαστη. Μου θυμιζει τα πρωτα χρονια του γαμου μου, πιυ η γυναικα μου προσπαθουσε να με στρωσειΤι θες πολεμιστή; Για την Έρι το έχω ξανά πει. Για πάρτη της ανοίγω ακόμα και φύλλο. (Με πλάστη)
Μόνο τέτοιους έρωτες έχω βιώσειέχετε βιώσει ανεκπληρωτο έρωτα ?
λάθος πλαστη πήρε. Εμείς χρησιμοποιουμε οδοστρωτηραΟχι, οχι πλαστη. Μου θυμιζει τα πρωτα χρονια του γαμου μου, πιυ η γυναικα μου προσπαθουσε να με στρωσει![]()
έχετε βιώσει ανεκπληρωτο έρωτα ?Όλο κακά λόγια της λες για μένα,πως θα την καλοπιασω άμα με διαβάλεις;![]()
Την πάπια μου και ένα λεξοτανιλ :Sθα νανισω.θετε να σας φέρω κάτι
θα νανισω.θετε να σας φέρω κάτιΜόνο τέτοιους έρωτες έχω βιώσει![]()
Να αφήσεις ένα φως αναμένο και να σηκώσεις λίγο πιο πάνω το babydoll!θα νανισω.θετε να σας φέρω κάτι
Έχουμε να πάρουμε και τα φάρμακα μας κύριεΤι καληνυχτα ρε κωλο-παιδα, με καθυστερησατε και τωρα την κανετε;
Πάμε και εμείς κωλό-γερε!Τι καληνυχτα ρε κωλο-παιδα, με καθυστερησατε και τωρα την κανετε;