troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 32.245
- Πόντοι
- 5.506
Εχω αδεια απο βασιλοφρων να σε κυκλοφορησω στα καλυτερα σουβλατζιδικα της επικρατειας...μην μου ανοίγεις την όρεξη τρουμπακηηηηηηηη μου!!
Εχω αδεια απο βασιλοφρων να σε κυκλοφορησω στα καλυτερα σουβλατζιδικα της επικρατειας...μην μου ανοίγεις την όρεξη τρουμπακηηηηηηηη μου!!
ω πως είσαι αγαπητε. Παρατήρησα ένα σωρό μαλακες που έχουν μαζευτεί εδώ και μας λένε ποτέ γαμησαν κ ποιο κολ γκερλ και ευτυχώς που κέρδισε ο παοκ γιατί θα τους πήγαινα μπινελίκια πιπα κωλο![]()
όχι ακόμα εργάζομαι πυρετωδώς. Τι περίεργα κουμπαρε μου εδώ το έκαναν ημερήσια ενημέρωση για κολ γκερλ λες κ δεν υπάρχουν θρεντ ?![]()
![]()
![]()
Στην υγεία μου καλά, στην διάθεσή μου περίεργα.
Ήμουν σίγουρος ότι όταν ξαναμπαινες θα σου φαινόταν παράξενα...
Πήγες διακοπές η όχι ακόμη?
αυτός με έχει κλείσει στο σπίτι κ τώρα με αφήνει να γυρνάω μαζί σου ? Το παίζει ανετιλα ?Εχω αδεια απο βασιλοφρων να σε κυκλοφορησω στα καλυτερα σουβλατζιδικα της επικρατειας...
έχουμε χάσει τον προσανατολισμό μας νομίζωσιθ γλυκιε μου αν τον έπαιζαν και έβλεπα δεν θα με πειραζε αχαχαχαχα
σιθ γλυκιε μου αν τον έπαιζαν και έβλεπα δεν θα με πειραζε αχαχαχαχαΓειά χαρά Έρι
Πολύ μαλακία έπεσε εδώ μέσα![]()
Σορρυ φιλεναδα αλλα σε ειχε αφησει να βλεπεις παοκ...αυτός με έχει κλείσει στο σπίτι κ τώρα με αφήνει να γυρνάω μαζί σου ? Το παίζει ανετιλα ?
ζεμπουδιιιιιι βγαλε κανένα ποτάκι να το γιορτάσουμε. Ίσως ένα κοκτέιλ θα το έπιναΕπιτέλους! Να ρίξουμε ένα σίδερο βρε παιδιά. Η Έρι έκανε την εμφάνισή της. Καλησπέρα Έρι!![]()
Η επιθυμία σου διαταγή!ζεμπουδιιιιιι βγαλε κανένα ποτάκι να το γιορτάσουμε. Ίσως ένα κοκτέιλ θα το έπινα![]()
φταίει που είστε μουρνταρηδεςέχουμε χάσει τον προσανατολισμό μας νομίζω![]()
εγώ είμαι εγκρατής μουρντάρης όμωςφταίει που είστε μουρνταρηδες![]()
ήμουν γύμνη γιαυτόΣορρυ φιλεναδα αλλα σε ειχε αφησει να βλεπεις παοκ...
μπα ? Δηλαδή ?εγώ είμαι εγκρατής μουρντάρης όμως![]()
Να τον προσέχεις... Δεν λέω τίποτα άλλο.μπα ? Δηλαδή ?
Ζεμπουδιιιιι τι λέει τουτος
Σαλλιαριδες ειμαστε....φταίει που είστε μουρνταρηδες![]()
Εισαι γαυρος αλλα εισαι μικρη και δεν το εχεις καταλαβει ακομα...κάνω θυσίες για την ομαδαρα![]()
αλήτης παιδί μου το παίζει ακινδυνος κ μόλις χαλάρωσω θα μου τον φορέσει αχαχαχαχαΝα τον προσέχεις... Δεν λέω τίποτα άλλο.