erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
κάνω θυσίες για την ομαδαρα![]()
Αρε εριναλ...
![Heavymetalbig :heavymetalbig: :heavymetalbig:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/heavymetalbig.gif)
κάνω θυσίες για την ομαδαρα![]()
Αρε εριναλ...
Μπι μαι γκεστ..στην πολη μου ερχεσε συχνα νομιζωσουβλάκια κ κοκτέιλ ψήνομαι. Το βρίσκω κουλ σικ και μαστ![]()
σουβλάκια κ κοκτέιλ ψήνομαι. Το βρίσκω κουλ σικ και μαστΣαλλιαριδες ειμαστε....
Κερναω σουβλακι,μετα δροσιστικο κοκτειλ και υστερα φρεσκια μπυρα μεχρι το ξημερωμα....
Ο βας με αφηνει με εσενα...
Εγω δεν εχω περασει μαγουλαδες....τις παιδικές αρρώστιες τις πέρασα
τις παιδικές αρρώστιες τις πέρασαΕισαι γαυρος αλλα εισαι μικρη και δεν το εχεις καταλαβει ακομα...
πόθεν η πληροφορία ?Μπι μαι γκεστ..στην πολη μου ερχεσε συχνα νομιζω
Εσυ μου το εχεις πειπόθεν η πληροφορία ?
Θειε την μπουμπουνισεςΚαλά παιδιά είναι, από σπίτι!
Καλά παιδιά είναι, από σπίτι!Αυτοί οι μπορμπι πιτσινι και λοιποί τι νούμερα είναι
τρουμπακιον γαμιεσαι. Δώδεκα οι παππούδες κοιμούνται δεν πίνουν ποτά. Στο γάμο ραοπαπι θα πας ?Ερι ριξε ενα μπινελικη να παμε να πιουμε κανα ποτο αρχοντικα και ομορφα
θα ήμουν μεθυσμένηΕσυ μου το εχεις πει
Χαλαρα...εβαλα ραφτη ηδη...θα με βαλει στο τραπεζι με της πιτσιρικες ομψς αλλα δεν γουσταρωτρουμπακιον γαμιεσαι. Δώδεκα οι παππούδες κοιμούνται δεν πίνουν ποτά. Στο γάμο ραοπαπι θα πας ?
θέλω αφμ και πιστοποιητικα.Καλά παιδιά είναι, από σπίτι!
Δεν ξηγιέσαι καλά >Να τον προσέχεις... Δεν λέω τίποτα άλλο.
Η επιθυμια σου διαταγησιθ γλυκιε μου αν τον έπαιζαν και έβλεπα δεν θα με πειραζε αχαχαχαχα
βλέπω τα θεικα θρεντ με την προπληρωμη σιτζι. Και το υπέρτατο τι ώρα ξυπνατε ? Το σαη φθινει. Περιμένω την ώρα που θα βγει το θρεντ τι θα φάτε αύριοΗ επιθυμια σου διαταγη![]()
Δωδεκα και εγω ακομα μαλακιζομαι στη δουλεια;τρουμπακιον γαμιεσαι. Δώδεκα οι παππούδες κοιμούνται δεν πίνουν ποτά. Στο γάμο ραοπαπι θα πας ?