Dirty69
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2010
- Κριτικές
- 49
- Like
- 7.317
- Πόντοι
- 26.227
Εντάξει λοιπόν!
Δεν έχω μυστικά από τους φίλους, την Αντελίνα πήρα.
![]()
all time classic
Εντάξει λοιπόν!
Δεν έχω μυστικά από τους φίλους, την Αντελίνα πήρα.
![]()
τελικά δε μάθαμε τι μάρκα είναι, άμα έρθει θα μας πει.
all time classic
Στηριζω !!! Και πινω σ αυτο
Να μην μπω σε λεπτομερειες οργανωσης οι οποιες λογω φορτου εργασιας εχουν ανατεθει στον νηματοθετη .....
Περισσοτερα στην συνεντευξη τυπου !!
Τις ευχες μου να τις κανετε 50000![]()
ω πως είσαι αγαπητε. Παρατήρησα ένα σωρό μαλακες που έχουν μαζευτεί εδώ και μας λένε ποτέ γαμησαν κ ποιο κολ γκερλ και ευτυχώς που κέρδισε ο παοκ γιατί θα τους πήγαινα μπινελίκια πιπα κωλο![]()
Όπως βλέπετε επιβεβαιώθηκε το 'δώρο'!
Ας προχωρήσουμε σιγά σιγά στην υλοποίηση.
Όποιοι εκδηλώνουν ένα κατ΄ αρχήν ενδιαφέρον, αφού ακόμη δεν υπάρχουν λεπτομέρειες, ας στείλουν ένα απλό π.μ. στο νηματοθέτη .
Έχω κάποιο ενδιαφέρον αλλά με αυτά που διαβάζω έχω τρομάξει,
δεν ξέρω από που να ξεκινήσω από τα ρόπαλα, τις επαναληπτικές V4, τα ντοπαρίσματα με σκευάσματα σαμάνων Αμαζονίου κλπ.
Βλέπετε ΄δεν είμαι προικισμένος και ως νεόπας ήρθα να πω ένα γειά, σκέφτηκα ήσυχοι θα είναι οι παππούληδες αλλά πλέον φοβάμαι![]()
Παρτούζα με μικροτσούτσουνους![]()
λειώνω
![]()
«Μην κουνιέσαι Έλενα, κοντεύω ν´ ακουμπήσω»
Καλά δεν πιστεύω όμως να μου ρίξετε τίποτα στο φασκόμηλο :-Να μην τρομάζετε, κύριε, από τις υπερβολές που ακούγονται εδώ μέσα. Κάτι πρέπει να πούμε και εμείς μπας και το πιστέψουμε ... Φευ!
Η αλήθεια κρύβεται στο παρακάτω ποστ ...
Καλά δεν πιστεύω όμως να μου ρίξετε τίποτα στο φασκόμηλο :-
Οκ
να περιμένουμε να δούμε αν ξημερώθηκαν και οι υπόλοιποι και τα λέμε στη συνέχεια
![]()
Εδώ που τα λέμε έχω αρχίσει και ανησυχώ για τον Κ. Zebu άλλες μέρες έλεγε καλημέρα από τις 6 το πρωί
σήμερα έχει αργήσει :-
Τι τις ήθελε τις κραιπάλες με τις Μολδαβές :o