borbi2525
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2017
- Κριτικές
- 22
- Like
- 7.078
- Πόντοι
- 5.696
Καλημέρα κ. πορνοθετα! Μετά το χθεσινό κάθε κατεργάρης στον πάγκο του..Αναπαύεται και σχεδιάζει!
Καλημέρα κ. πορνοθετα! Μετά το χθεσινό κάθε κατεργάρης στον πάγκο του..Αναπαύεται και σχεδιάζει!
Καλημέρα! Ένας ένας ξεμυταμε!Καλημέρα σας
Προς το παρόν λέγαμε να κάνουμε πρωινή αναφορά να δούμε αν ξημερώθηκαν όλοι και μετά βλέπουμε![]()
Καλημέρα αγαπητοί
Πάρτι θα κάνουν ή παρτουζα;![]()
Ξεκουράζεται και στοχάζεται...Εδώ που τα λέμε έχω αρχίσει και ανησυχώ για τον Κ. Zebu άλλες μέρες έλεγε καλημέρα από τις 6 το πρωί
σήμερα έχει αργήσει :-
Τι τις ήθελε τις κραιπάλες με τις Μολδαβές :o
Μην ανησυχείτε,όλα τα ρεμαλια καλά είναι.Ενας ένας θα αριβάρουνΚαλημέρα σας
Προς το παρόν λέγαμε να κάνουμε πρωινή αναφορά να δούμε αν ξημερώθηκαν όλοι και μετά βλέπουμε![]()
ΚαλημεραΜην ανησυχείτε,όλα τα ρεμαλια καλά είναι.Ενας ένας θα αριβάρουν![]()
Καλημέρα κ. πορνοθετα! Μετά το χθεσινό κάθε κατεργάρης στον πάγκο του..
Μην ανησυχείτε,όλα τα ρεμαλια καλά είναι.Ενας ένας θα αριβάρουν![]()
Και ήταν και ασαλιωτο...Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα!![]()
καλημέραΚαλημέρα γέροντες
Σην παρτούζα λέμε ναι, στα ξενύχτια λέμε ναι, στα ποτάκια λέμε ναι ...
...
... Καλημέρα λατρεμένοι μου κύριοι..
.. Κάποιος κύριος μήπως ξέρει για τα τροιζονια... Είναι νησί στον κορινθιακο... Αν ξέρει κάποιος κάποιο σπίτι νοικιαζομενο ενδιαφέρομαι ΑΜΕΣΑ..
ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ.
καλημέρα
Κομματάρα ρε συ,που το θυμήθηκες![]()
τι επαθες; Σε πείραξε κάνεις; >Καλημέρα Σιθ.
Εχω τα [size=25pt]ΝΕΥΡΑ[/size] μου τώρα θα [size=20pt]ΒΡΙΣΩ[/size]![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλημέρα! Στο booking βρίσκεις και στο Arbnb στη Σεργούλα και Γλυφάδα. Ψάρι που θα βρεις εκεί?...
... Καλημέρα λατρεμένοι μου κύριοι..
.. Κάποιος κύριος μήπως ξέρει για τα τροιζονια... Είναι νησί στον κορινθιακο... Αν ξέρει κάποιος κάποιο σπίτι νοικιαζομενο ενδιαφέρομαι ΑΜΕΣΑ..
ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ.
τι επαθες; Σε πείραξε κάνεις; >![]()
....Καλημέρα! Στο booking βρίσκεις και στο Arbnb στη Σεργούλα και Γλυφάδα. Ψάρι που θα βρεις εκεί?
Οκ!....
... Καλημέρα εκεί θέλω να πάω για ξεκούραση.. Το ψαρεμα γίνεται αλλού... Μου δώσανε δύο τηλ. Θα πάρω αργότερα να κλείσω.