wired77
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2016
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.538
- Πόντοι
- 4.096
Τι μάρκα είναι το μωρό σας?
Check pm
Τι μάρκα είναι το μωρό σας?
Μην τρομάζεις rod...
Μόνο τα κορίτσια μας αρέσουν... τίποτα άλλο!
Τώρα όσον αφορά τα 8 κολγκερλια ήταν ένα σεξ τουρ όπου εκανα κατά μέτωπο επίθεση στο Glamour!![]()
![]()
![]()
Πήρα τηλ και λέω στην τηλεφωνήτρια έχεις αυτές τις 8 διαθέσιμες;
Απαντάει καταφατικά!
Οποτε της λέω:
Αυτή στις 16:00 την άλλη στις 24:00 και αύριο στις 16:00 την αλλη!
Την επόμενη το αυτό...
Κάποια στιγμή μετά την τριτη μερα και τα απανωτά ντουζ ένιωθα ότι εγώ ήμουν η «πουτανα» και αυτές οι «πελάτισσες» :S :S :S
Καλά το είχε πάρει το μάτι μου για τα 8
Καλά ρε θηρίο τις βόλεψες όλες 8Χ3=24 τρύπες :o
Γιατί το κάνεις αυτό τώρα; Μας τελείωσες νυχτιάτικαΚαλα, πλακα μς κανεις, ε;
Απο την ωρα που εκανα το προηγουμενο ποστ, μεχρι τωρα, ειχα εδω ενα Ιταλικο μωρο, στο ξανθο, τετοιο προσωπο ολο γλυκα, κοντευα να χυσω μονο που το εβλεπα, ω, μιο αμορε, και μπελα, πιατζιο μολτο, (που μεταφραζεται στα ελληνικα, ποσο μαλακα ειμαιπαω να τον παιξω.)
Καλα, πλακα μς κανεις, ε;Δηλαδή στη Μόνικα Μπελούτσι στα 40 της θα της έλεγες όχι;
Μπήκα να πω ότι το νήμα έχει γίνει μπουρδελο ίδιο με τα άλλα ενώ κάποτε ήταν μπουρδελο ξεχωριστό
Ερι κερναω σουβλακι...διακοφτο στο γνωστο μεροςΦυσικά το πιο ενδιαφέρον πλέον στο θρεντ και δεν πίστευα ποτέ ότι θα το πω αυτό είναι τα χταπόδια του αμτζικ![]()
Φυσικά το πιο ενδιαφέρον πλέον στο θρεντ και δεν πίστευα ποτέ ότι θα το πω αυτό είναι τα χταπόδια του αμτζικ![]()
πως αντέχεις κ δεν την βγάζεις οξω σε τετοιες περιπτώσεις να τον παίξεις ? Τι είναι αυτό που σε κρατάει πραγματικά απορώ χαχαΚαλα, πλακα μς κανεις, ε;
Απο την ωρα που εκανα το προηγουμενο ποστ, μεχρι τωρα, ειχα εδω ενα Ιταλικο μωρο, στο ξανθο, τετοιο προσωπο ολο γλυκα, κοντευα να χυσω μονο που το εβλεπα, ω, μιο αμορε, και μπελα, πιατζιο μολτο, (που μεταφραζεται στα ελληνικα, ποσο μαλακα ειμαιπαω να τον παιξω.)
Υπάρχουν και άλλου τύπου μωρά αγαπητέ μου τα οποία προσφέρουν ανιδιοτελως εξίσου ίσως και περισσότερα συγκινήσεις!!!Ή ακόμη καλύτερα να ανεβάσει φωτό... Γιατί όχι και κριτική; Α, δεν μιλάμε για τέτοιο μωρό, ε; Χαχαχαχα...
ω πως είσαι αγαπητε. Παρατήρησα ένα σωρό μαλακες που έχουν μαζευτεί εδώ και μας λένε ποτέ γαμησαν κ ποιο κολ γκερλ και ευτυχώς που κέρδισε ο παοκ γιατί θα τους πήγαινα μπινελίκια πιπα κωλοΚουμπαρούλα δεν παρατήρησες τις 20000+ σελίδες? :S :S :S
Τι κάνεις?
Το ξυλο που θα φαω;πως αντέχεις κ δεν την βγάζεις οξω σε τετοιες περιπτώσεις να τον παίξεις ? Τι είναι αυτό που σε κρατάει πραγματικά απορώ χαχα
μην μου ανοίγεις την όρεξη τρουμπακηηηηηηηη μου!!Ερι κερναω σουβλακι...διακοφτο στο γνωστο μερος
αυτές γιατί βγάζουν τους κωλαρινους τους έξω όμως ?Το ξυλο που θα φαω;![]()