iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.299
Προσωπικά, θεωρώ τις Ουκρανές τις πιο ωραίες γυναίκεςΑφού όπως ανέφερα, οι επιλογές μου είχαν λιγοστέψει, πήγα σε κάτι σίγουρο από τα παλιά.
Από Ουκρανία μεριά...
![Έρωτας :smitten: :smitten:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/smitten.gif)
Προσωπικά, θεωρώ τις Ουκρανές τις πιο ωραίες γυναίκεςΑφού όπως ανέφερα, οι επιλογές μου είχαν λιγοστέψει, πήγα σε κάτι σίγουρο από τα παλιά.
Από Ουκρανία μεριά...
Προσωπικά, θεωρώ τις Ουκρανές τις πιο ωραίες γυναίκες![]()
πάλι;Αφού όπως ανέφερα, οι επιλογές μου είχαν λιγοστέψει, πήγα σε κάτι σίγουρο από τα παλιά.
Από Ουκρανία μεριά...
Βατεψατε κυριε Ζεμπου. Με βρισκετε ομως σε φουλ μπιζι ταιμ και δεν μπορω να σας γραψω ποιηματακι. Επιφυλασσομαι ομως.Μαλακίες διάβασες.
Θείαφι!
Που το θυμήθηκες ρε κομμάτι?Αυτό μου θυμίζει τις παστίλιες για τον πόνο του άλλου...
Μεχρι που γνωρισα μια ρωσιδα και ειπα εδω ειμαστε...μετα ηρθε μια μολδαβη αλογο και ειπα αυτα ειναι ...οταν ομως συναντησα την λευκορωσσιδα....Προσωπικά, θεωρώ τις Ουκρανές τις πιο ωραίες γυναίκες![]()
Και θα κερδιζουμε αεροβο η μπαλα δερματινη?γκουχχχ γκουχχγια να μπαίνουν τα πράγματα σε μία τάξη, θυμάστε που μικροί ανταλλάσαμε κάρτες με αεροπλάνα και αυτοκινητάκια????
οκ τώρα θα ανταλλάσουμε CSV cards από κορίτσια...
"the difference between men and boys is the size of the toys" :coolcondom:
Αφού όπως ανέφερα, οι επιλογές μου είχαν λιγοστέψει, πήγα σε κάτι σίγουρο από τα παλιά.
Από Ουκρανία μεριά...
Οπωσδήποτε... Αναμένουμε...Βατεψατε κυριε Ζεμπου. Με βρισκετε ομως σε φουλ μπιζι ταιμ και δεν μπορω να σας γραψω ποιηματακι. Επιφυλασσομαι ομως.![]()
Τρώω κάτι φλασιές ώρες ώρες...Που το θυμήθηκες ρε κομμάτι?![]()
Και θα κερδιζουμε αεροβο η μπαλα δερματινη?
Τι ουκρανές και τι αμερικανίδες ...μουνάρα να ναι κι ότι να ναιΠροσωπικά, θεωρώ τις Ουκρανές τις πιο ωραίες γυναίκες![]()
Να και κάτι στο οποίο δεν είστε δύσκολος!!!Τι ουκρανές και τι αμερικανίδες ...μουνάρα να ναι κι ότι να ναι![]()
Δεν είμαι δύσκολος φίλε, απλά θέλω συγκεκριμένα κορίτσια, αυτό είναι όλοΝα και κάτι στο οποίο δεν είστε δύσκολος!!!
γκουχχχ γκουχχγια να μπαίνουν τα πράγματα σε μία τάξη, θυμάστε που μικροί ανταλλάσαμε κάρτες με αεροπλάνα και αυτοκινητάκια????
οκ τώρα θα ανταλλάσουμε CSV cards από κορίτσια...
"the difference between men and boys is the size of the toys" :coolcondom:
Με την καλή έννοια δύσκολοςΔεν είμαι δύσκολος φίλε, απλά θέλω συγκεκριμένα κορίτσια, αυτό είναι όλο![]()
Μάλιστα θα έλεγα οτι είμαι πολύ εύκολος πελάτηςΜε την καλή έννοια δύσκολος![]()
Να που συμφωνούμε πάλι!Τι ουκρανές και τι αμερικανίδες ...μουνάρα να ναι κι ότι να ναι![]()
Να που συμφωνούμε πάλι!