Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (0 μέλη και 33 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
πάντως εμένα η ξεμυαλίστρα 34 με έπεισε  :P

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
άσχετο, χάθηκαν Σαούλ και Δεύκα ή εγώ χάνω σελίδες?  :think:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
άσχετο, χάθηκαν Σαούλ και Δεύκα ή εγώ χάνω σελίδες?  :think:
ο Σαούλ εμφανίζεται λίγο ο δευκα βρήκε γκομενα.. Δεν μπορώ να πω περισσότερα θα τα γράψω στο βιβλίο μου ο έρωτας στα χρόνια της χολέρας

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.680
Πόντοι
1.406
:grouphug:

12621554.jpg

12618418.jpg

12619209.jpg

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
παιδιά μην το χοντραίνετε, θα πάρω τον πούτσο μου και θα πάω σε άλλο θρεντ  :tooth:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.485
Πόντοι
5.006
παιδια εχω πελωρια αναγκη ενα τροφαντο κωλαρακι τωρα... :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
Κοντολογίς δηλαδή μου γράφετε, ότι  το ερώτημα του δημοψηφίσματος θα πρέπει να το διαμορφώσουν οι εταίροι μας κατά πώς τους συμφέρει.

Κατά τα άλλα το δημοψήφισμα δεν είναι καθόλου βιαστική κίνηση, και ούτε άνευ αντικειμένου. Ο κάθε έλληνας πρέπει να ξεκουνηθεί από την πολυθρόνα που πινει τον φρέντο του βρίζοντας ανέμελα και καταλογίζοντας ανεύθυνα λαθη σε όλους τους άλλους εκτός από τον εαυτό του, να λάβει μια απόφαση και να αναλάβει την ευθύνη της αποφασεως του.  

α. Το δημοψήφισμα θα ήταν σωστή κίνηση πριν από 1-2 μήνες. Όχι μέσα στο καλοκαίρι, στην καρδιά της τουριστικής περιόδου και 4 μέρες πριν την εκπνοή της ημερομηνίας. Με αυτήν την έννοια το λέω.
  Τα αποτελέσματα τα βλέπουμε... Εκτός αν υπάρχει κάποιο σχέδιο από πλευράς μας που δεν καταλαβαίνω.

β. Σε ότι αφορά το ερώτημα του δημοψηφίσματος, σε καμιά περίπτωση. Εμείς το διαμορφώνουμε το ερώτημα, αλλά τα συμπεράσματα που θέλουν να βγάλουν οι άλλοι δεν είμαστε σε θέση να τα ελέγξουμε.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.290
Πόντοι
19.795
Κοντολογίς δηλαδή μου γράφετε, ότι  το ερώτημα του δημοψηφίσματος θα πρέπει να το διαμορφώσουν οι εταίροι μας κατά πώς τους συμφέρει.

Κατά τα άλλα το δημοψήφισμα δεν είναι καθόλου βιαστική κίνηση, και ούτε άνευ αντικειμένου. Ο κάθε έλληνας πρέπει να ξεκουνηθεί από την πολυθρόνα που πινει τον φρέντο του βρίζοντας ανέμελα και καταλογίζοντας ανεύθυνα λαθη σε όλους τους άλλους εκτός από τον εαυτό του, να λάβει μια απόφαση και να αναλάβει την ευθύνη της αποφασεως του.  
[tt][/tt]Καιρος να αποφασισουμε τι θελουμε. Ρηξη; Ευρω; Τα λεφτα στο μαξιλαρι; Ολα μαζι δεν γινονται.Καθε κατεργαρης στο παγκο του.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Νομίζω ότι έκανα στο μπραμπ ότι η ζωή στην σια κοσιωνη :tits2:

Stories

Νέο!

Stories