brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 15.181
- Πόντοι
- 2.606
Είστε κι εσείς "αξιωματόυχος" σαν τον Μεγαλειότατο;![]()

Είστε κι εσείς "αξιωματόυχος" σαν τον Μεγαλειότατο;![]()
επι ματαιω παιδεύεσαι να πεις κάτι έξυπνο και αξιοπρόσεκτοναι χειρουργω τον πεσμενο σου τον κωλο επι ματαιω![]()
φτιάξε μου και μένα ένα καφεδάκι ρε Μπλιζ. Μόνος σου πίνεις.
μπλιζ μπλιζακι καλώς τον
ο Σαούλ εμφανίζεται λίγο ο δευκα βρήκε γκομενα.. Δεν μπορώ να πω περισσότερα θα τα γράψω στο βιβλίο μου ο έρωτας στα χρόνια της χολέραςάσχετο, χάθηκαν Σαούλ και Δεύκα ή εγώ χάνω σελίδες?![]()
διαλεξες λαθος εχθρο ;)αξιομαλακας είναι κυρίως και νομίζει ότι οι υπόλοιποι άντρες εδώ μέσα είναι υποδεέστεροι
α τι το πήρες σοβαρά κουτουτσικο ?δεν τρολαρουμε τώρα ?αχαχαχαδιαλεξες λαθος εχθρο ;)
Κοντολογίς δηλαδή μου γράφετε, ότι το ερώτημα του δημοψηφίσματος θα πρέπει να το διαμορφώσουν οι εταίροι μας κατά πώς τους συμφέρει.
Κατά τα άλλα το δημοψήφισμα δεν είναι καθόλου βιαστική κίνηση, και ούτε άνευ αντικειμένου. Ο κάθε έλληνας πρέπει να ξεκουνηθεί από την πολυθρόνα που πινει τον φρέντο του βρίζοντας ανέμελα και καταλογίζοντας ανεύθυνα λαθη σε όλους τους άλλους εκτός από τον εαυτό του, να λάβει μια απόφαση και να αναλάβει την ευθύνη της αποφασεως του.
;)παιδια εχω πελωρια αναγκη ενα τροφαντο κωλαρακι τωρα...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[tt][/tt]Καιρος να αποφασισουμε τι θελουμε. Ρηξη; Ευρω; Τα λεφτα στο μαξιλαρι; Ολα μαζι δεν γινονται.Καθε κατεργαρης στο παγκο του.Κοντολογίς δηλαδή μου γράφετε, ότι το ερώτημα του δημοψηφίσματος θα πρέπει να το διαμορφώσουν οι εταίροι μας κατά πώς τους συμφέρει.
Κατά τα άλλα το δημοψήφισμα δεν είναι καθόλου βιαστική κίνηση, και ούτε άνευ αντικειμένου. Ο κάθε έλληνας πρέπει να ξεκουνηθεί από την πολυθρόνα που πινει τον φρέντο του βρίζοντας ανέμελα και καταλογίζοντας ανεύθυνα λαθη σε όλους τους άλλους εκτός από τον εαυτό του, να λάβει μια απόφαση και να αναλάβει την ευθύνη της αποφασεως του.