Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (0 μέλη και 37 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
Το δημοψήφισμα γίνεται τώρα και όχι πριν από 1-2 μήνες, γιατί τώρα έχουμε το κείμενο στο οποίο καλούμεθα να ψηφίσουμε ναι ή όχι. Αυτό το κείμενο είναι αποτέλεσμα διαπραγματεύσεων και δεν υπήρχε πιό πριν.

Επίσης το δημοψήφισμα αφορά αμιγώς το κείμενο, και δεν έχει καμία μα καμία σχέση με την ευρωπαϊκή ή όχι πορεία της χώρας. Αυτο μπορείτε να το κατανοήσετε;;; Ναι ή όχι;;;

Το κατανοώ απόλυτα το νόημα, αλλά ελπίζω να μπορούν να δείξουν την ίδια κατανόηση και άλλες 18 χώρες.
Δεν είμαστε μόνοι μας ή είμαστε?

Ερεισερ αν μπορω να παρεμβω για αυτο που ειπες οτι με κλειστες τραπεζες ποιος θα υποστιριξει στο δημοψηφισμα.Αυτο ειναι καθαρα ανωρημοτητα του Ελληνα που τα θελει ολα δικα του.Αν θυμαμαι καλα τοτε με τον Παπαδημο και την κυβερνηση σωτηριας φοναζανε ολοι πως μας κυβερνανε ατομα που δεν διαλεξαμε και μαλλον ειχαν δικιο.Οι Ελληνες διαλεξανε τον Τσιπρα και οχι τον Σαμμαρα επειδη δεν ηθελαν να δουν τα κοινωνικα αγαθα να εκμιδενιζονται και τα εθνικα μας συμφεροντα να χανονται.Πολυ καλα μεχρι εδω λεω εγω.Τωρα που εσφιξαν οι κωλοι ομως δεν θελουν να παρουν την ευθυνη της αποφασης τους γιατι φοβουνται οτι αν ψηφισουν μετα δε θα εχουν κανεναν να κατηγωρουν.Φωναζουν οι Ελληνες οτι θελουν καποιον που να μη στηνει κωλο στην Ευρωπη και να μην ξεπουλαει την Ελλαδα και τους Ελληνες,ε λοιπον ο Τσιπρας (οσο και αν δεν συμφωνω με αυτα που κανει)...προσπαθει ακριβως αυτο εχω την εντυπωση.Οι κλειστες τραπεζες ειναι μια απο τις συνεπειες του να μην στησουμε κωλο στην Ευρωπη.Η πτοχευση επισης.Φαινετε οτι ο Ελληνας και δε θελει να υπογραψει δανειακη συμβαση με μειωσεις και δε θελει να υποστει τις συνεπειες της ανεξαρτησιας του.

Δεν υπάρχει πρόβλημα, κουβέντα κάνουμε.
Η ανωριμότητα είχε ξεκινήσει πολύ πριν. Από τον Ιανουάριο. Κάποιοι υποσχέθηκαν τα πάντα και κάποιοι ήθελαν να τα πιστέψουν όλα αυτά.
Δεν διαφωνούμε σε ότι γράφεις, αλλά σε σχέση με τις συνέπειες που λες, κάποιοι μπορούν να αντέξουν, κάποιοι όχι. Πως να κατακρίνεις τον κόσμο?
Δεν υπάρχει μια απλή απάντηση.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Το κατανοώ απόλυτα το νόημα, αλλά ελπίζω να μπορούν να δείξουν την ίδια κατανόηση και άλλες 18 χώρες.
Δεν είμαστε μόνοι μας ή είμαστε?

Δεν υπάρχει πρόβλημα, κουβέντα κάνουμε.
Η ανωριμότητα είχε ξεκινήσει πολύ πριν. Από τον Ιανουάριο. Κάποιοι υποσχέθηκαν τα πάντα και κάποιοι ήθελαν να τα πιστέψουν όλα αυτά.
Δεν διαφωνούμε σε ότι γράφεις, αλλά σε σχέση με τις συνέπειες που λες, κάποιοι μπορούν να αντέξουν, κάποιοι όχι. Πως να κατακρίνεις τον κόσμο?
Δεν υπάρχει μια απλή απάντηση.
Μαν καποιοι δεν θα αντεξουν ουτε αν υπογραψουμε την δανειακη συμβαση.Εδω που φτασαμε πολλοι δε θα αντεξουν.Το θεμα για μενα ειναι να ξεκαθαρισει τι θελει ο Ελληνας.Γιατι δυο επιλογες εχει.Την τριτη που ψαχνει δηλαδη και με δανεικα και χωρις να τον πιει δεν υπαρχει.

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.680
Πόντοι
1.406
δεν μπορώ να το καλύψω φίλε, ότι και να προτείνω θα της φανούν ψίχουλα  :S
Eγω παντως ενα νεφρο το εδινα μωρε,α και το δεξι μου το ματι που εχει και 1,25 μυωπυα,τι να το κανω θα βλεπω με το αλλο  :grin:

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
Μαν καποιοι δεν θα αντεξουν ουτε αν υπογραψουμε την δανειακη συμβαση.Εδω που φτασαμε πολλοι δε θα αντεξουν.Το θεμα για μενα ειναι να ξεκαθαρισει τι θελει ο Ελληνας.Γιατι δυο επιλογες εχει.Την τριτη που ψαχνει δηλαδη και με δανεικα και χωρις να τον πιει δεν υπαρχει.

και πάλι σωστός.
επειδή λοιπόν τόσα χρόνια υπήρξαν πολλές ευκαιρίες για να μάθει με τον καλό τρόπο και δεν το έκανε, τελικά θα μάθει με τον πάρα πολύ δύσκολο τρόπο.
προσωπικά με βλέπω για έξω (όχι άμεσα). εδώ τέλος, εκτός αν γίνει κανένα θαύμα.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.441
Πόντοι
5.006
Tης δίνω το πουλί μου, νομίζω οτι θα της είναι υπεραρκετό  :rolleyes:  :- :P :huh: :sunglasses: :o :cheesy:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
όσο βλεπω κόσμο στις ουρές και μου λεν όλο και περισσότεροι ΝΑΙ, φουντώνει μέσα μου το ΟΧΙ

είμαι ανώμαλος?  :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
όσο βλεπω κόσμο στις ουρές και μου λεν όλο και περισσότεροι ΝΑΙ, φουντώνει μέσα μου το ΟΧΙ

είμαι ανώμαλος?  :2funny:
Δεν ξερω ρε τύπε.
Ολα σας τα ειπαμε και τον Ιανουαριο του 2015, ολα σας τα λεμε και τωρα.
Κάντε ό,τι σας φωτισει ο θεος.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Χαιρετω τουs ......60αρηδεs  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:  :rockon: :rockon: :rockon:
Αν και.............δεν ξερω τον λογο σημερα μουδωσε πενηνταρικο το ΑΤΜ  ...Σκοντο ακομα κι εκει

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
Για πεs..........θα τ αντεξω

Επίσημο: Υβριδική η νέα Bugatti :orchestra:
:2funny: :2funny:
ImageHandler.ashx

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Επίσημο: Υβριδική η νέα Bugatti :orchestra:
:2funny: :2funny:
http://[URL unfurl="true"]www.protothema.gr/Images/ImageHandler.ashx?m=Fit&f=Ly8xMC4yMDEuMTAuMjMwL3Byd2ViZGF0YS9maWxlcy8xLzIwMTUvMDYvMzAvbmV4dC1idWdhdHRpLWh5YnJpZC1pbmZvLmpwZw%3d%3d&t=0&w=1000&h=1000[/img[/URL]]
[/quote]
ποσες φορες πρεπει να πας ατμ για να την αγορασεις?

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Δεν ξερω ρε τύπε.
Ολα σας τα ειπαμε και τον Ιανουαριο του 2015, ολα σας τα λεμε και τωρα.
Κάντε ό,τι σας φωτισει ο θεος.
Αυτά που μου λέτε τα ακούω βερεσέ

Και να είστε σίγουροι ότι διακινδυνέυω πολυ περισσότερα από πολλούς
Απλά το στομάχι μου αντέχει την πείνα, αλλά ο σβέρκος μου δεν αντέχει τη σφαλιάρα
Διαφορετικοί άνθρωποι ( ίσως μαλάκες) αλλά υπάρχουμε και εμείς

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Αυτά που μου λέτε τα ακούω βερεσέ

Και να είστε σίγουροι ότι διακινδυνέυω πολυ περισσότερα από πολλούς
Απλά το στομάχι μου αντέχει την πείνα, αλλά ο σβέρκος μου δεν αντέχει τη σφαλιάρα
Διαφορετικοί άνθρωποι ( ίσως μαλάκες) αλλά υπάρχουμε και εμείς
Ακου τα βερεσε.
Μεγαλο παιδι εισαι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom