Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (0 μέλη και 34 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.680
Πόντοι
1.406
12614157.jpg

12614243.jpg

12616167.jpg

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.290
Πόντοι
19.795
Αυτα τα δυο Ρωσσιδισ ηταν στο μαγαζι μου πριν απο λιγο.
Αφου δοκιμασαν τα παντα και δεν πηραν τιποτα μου επριξαν ταρχιδια και φυγανε. Παντουμα ζαυτρα μου ειπανε.

Συνημμένα

• IMG_20150630_175847.jpg
    IMG_20150630_175847.jpg
    37 KB · Εμφανίσεις: 9

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.446
Πόντοι
25.467
α. Το δημοψήφισμα θα ήταν σωστή κίνηση πριν από 1-2 μήνες. Όχι μέσα στο καλοκαίρι, στην καρδιά της τουριστικής περιόδου και 4 μέρες πριν την εκπνοή της ημερομηνίας. Με αυτήν την έννοια το λέω.
  Τα αποτελέσματα τα βλέπουμε... Εκτός αν υπάρχει κάποιο σχέδιο από πλευράς μας που δεν καταλαβαίνω.

β. Σε ότι αφορά το ερώτημα του δημοψηφίσματος, σε καμιά περίπτωση. Εμείς το διαμορφώνουμε το ερώτημα, αλλά τα συμπεράσματα που θέλουν να βγάλουν οι άλλοι δεν είμαστε σε θέση να τα ελέγξουμε.

α. Το δημοψήφισμα τίθεται όποτε υπάρχει ζήτημα και όχι ανάλογα με τις καταληκτικές ημερομηνίες ή τις καιρικές συνθήκες. (Εξ΄ άλλου πρίν από 1-2 μήνες δεν υπήρχε το κείμενο πάνω στο οποίο καλούμεθα να ψηφίσουμε ναι ή όχι).

β. Όπως σας έγραψα και πιο πριν, το ερώτημα είναι συγκεκριμένο και δεν επιδέχεται κάποιες άλλες ερμηνείες. Όποιοι δώσουν κάποια άλλη ερμηνεία θα πρέπει και να την αποδείξουν νομικά.  Ερμηνείες μπορώ να δώσω και εγώ πολλές. Το θέμα είναι αν δύναμαι να τις στηρίξω και να τις κατοχυρώσω  σε μια οιαδήποτε νομική διαμάχη.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Βρέχει στην φτωχογειτονια βρέχει και στην καρδιά μου

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Κανένα θρεντ κοντρόλ θα κάνουμε ?

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
α. Το δημοψήφισμα τίθεται όποτε υπάρχει ζήτημα και όχι ανάλογα με τις καταληκτικές ημερομηνίες ή τις καιρικές συνθήκες.

β. Όπως σας έγραψα και πιο πριν, το ερώτημα είναι συγκεκριμένο και δεν επιδέχεται κάποιες άλλες ερμηνείες. Όποιοι δώσουν κάποια άλλη ερμηνεία θα πρέπει και να την αποδείξουν νομικά.  Ερμηνείες μπορώ να δώσω και εγώ πολλές. Το θέμα είναι αν δύναμαι να τις στηρίξω και να τις κατοχυρώσω  σε μια οιαδήποτε νομική διαμάχη.

Διέγραψα κι' εγώ την προηγούμενη απάντηση.

Λοιπόν, σε ότι αφορά το α, θεωρώ την κίνηση ελαφρώς υποκριτική και πέταγμα της μπάλας στην εξέδρα, στον "κυρίαρχο λαό". 5 μήνες κυβέρνηση είναι, όχι 5 χρόνια. Ο "κυρίαρχος λαός" αποφάσισε τον Ιανουάριο και ήταν γνωστό, έστω μέσα από δημοσκοπήσεις, το τι ήθελε. Λύση εντός ευρωζώνης. Το τελευταίο είναι μεγάλο ζήτημα, αλλά αυτό ήθελε, τι να κάνουμε? 5 μήνες μετά άλλαξε κάτι? Εκτός από το ποσό που καλούμαστε να πληρώσουμε όλοι μας ως τίμημα για την δήθεν σωτηρία μας... Σε διάφορες φάσεις αυτού του διαστήματος πίστεψα ότι και μπορεί να τα καταφέρουν, τώρα τι να πιστέψεις?
Το αν βρέθηκαν στα σχοινιά του ρινγκ, δεν είναι δικό μας θέμα. Είναι αυτών που ανέλαβαν να μας σώσουν. Να θυμίσω ότι έλεγαν για ζουρνάδες κλπ...
Σε σχέση με το δημοψήφισμα, είναι δυνατόν να περίμεναν θετική ανταπόκριση με κλειστές τράπεζες και όλο το κλίμα που δημιουργήθηκε? Απορώ ποιος το σκέφτηκε αυτό. Μέχρι την Παρασκευή νωρίς, όλοι έλεγαν ότι ο κόσμος είναι ακόμη με το μέρος τους. Τώρα πως μπορεί να είναι?
Επομένως, αν το δημοψήφισμα ήταν κάποιο χαρτί που είχαν στο τσεπάκι τους, το έκαψαν μόνοι τους.

Β. Ισχύει ότι έγραψα πριν (υπήρχε και ένα λάθος που άλλαζε το νόημα, το διόρθωσα): δεν είμαι νομικός, επομένως δεν μπορώ να ξέρω τι θα συμβεί.
Αν μείνουν αυστηρά στο ερώτημα, υποθέτω πως θα πρέπει να σταθεί. Αλλά και πάλι υπόθεση κάνω, δεν είμαι ειδικός.
Ο λόγος που γράφω για το αν μείνουν στο ερώτημα είναι γιατί μέχρι τώρα όλα μας τα επιχειρήματα έχουν γίνει καπνός. Επομένως, ας είμαστε προσεκτικοί με τα γεράκια...

Γενικότερα, αυτό που δεν μου αρέσει είναι τα πολλά λόγια που άκουσα όλο αυτό το διάστημα. Πολλά λόγια που αποδείχθηκαν αέρας κοπανιστός.
Ακόμη και αν οι προθέσεις ήταν καλές...

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.446
Πόντοι
25.467
Διέγραψα κι' εγώ την προηγούμενη απάντηση.

Λοιπόν, σε ότι αφορά το α, θεωρώ την κίνηση ελαφρώς υποκριτική και πέταγμα της μπάλας στην εξέδρα, στον "κυρίαρχο λαό". 5 μήνες κυβέρνηση είναι, όχι 5 χρόνια. Ο "κυρίαρχος λαός" αποφάσισε τον Ιανουάριο και ήταν γνωστό, έστω μέσα από δημοσκοπήσεις, το τι ήθελε. Λύση εντός ευρωζώνης. Το τελευταίο είναι μεγάλο ζήτημα, αλλά αυτό ήθελε, τι να κάνουμε? 5 μήνες μετά άλλαξε κάτι? Εκτός από το ποσό που καλούμαστε να πληρώσουμε όλοι μας ως τίμημα για την δήθεν σωτηρία μας... Σε διάφορες φάσεις αυτού του διαστήματος πίστεψα ότι και μπορεί να τα καταφέρουν, τώρα τι να πιστέψεις?
Το αν βρέθηκαν στα σχοινιά του ρινγκ, δεν είναι δικό μας θέμα. Είναι αυτών που ανέλαβαν να μας σώσουν. Να θυμίσω ότι έλεγαν για ζουρνάδες κλπ...
Σε σχέση, με το δημοψήφισμα, είναι δυνατόν να περίμεναν θετική ανταπόκριση με κλειστές τράπεζες και όλο το κλίμα που δημιουργήθηκε? Απορώ ποιος το σκέφτηκε αυτό. Μέχρι την Παρασκευή νωρίς, όλοι έλεγαν ότι ο κόσμος είναι ακόμη με το μέρος τους. Τώρα πως μπορεί να είναι?
Επομένως, αν το δημοψήφισμα ήταν κάποιο χαρτί που είχαν στο τσεπάκι τους, το έκαψαν μόνοι τους.

Β. Ισχύει ότι έγραψα πριν (υπήρχε και ένα λάθος που άλλαζε το νόημα, το διόρθωσα): δεν είμαι νομικός, επομένως δεν μπορώ να ξέρω τι θα συμβεί.
Αν μείνουν αυστηρά στο ερώτημα, υποθέτω πως θα πρέπει να σταθεί. Αλλά και πάλι υπόθεση κάνω, δεν είμαι ειδικός.
Ο λόγος που γράφω για το αν μείνουν στο ερώτημα είναι γιατί μέχρι τώρα όλα μας τα επιχειρήματα έχουν γίνει καπνός. Επομένως, ας είμαστε προσεκτικοί με τα γεράκια...

Γενικότερα, αυτό που δεν μου αρέσει είναι τα πολλά λόγια που άκουσα όλο αυτό το διάστημα. Πολλά λόγια που αποδείχθηκαν αέρας κοπανιστός.
Ακόμη και αν οι προθέσεις ήταν καλές...

Το δημοψήφισμα γίνεται τώρα και όχι πριν από 1-2 μήνες, γιατί τώρα έχουμε το κείμενο στο οποίο καλούμεθα να ψηφίσουμε ναι ή όχι. Αυτό το κείμενο είναι αποτέλεσμα διαπραγματεύσεων και δεν υπήρχε πιό πριν.

Επίσης το δημοψήφισμα αφορά αμιγώς το κείμενο, και δεν έχει καμία μα καμία σχέση με την ευρωπαϊκή ή όχι πορεία της χώρας. Αυτο μπορείτε να το κατανοήσετε;;; Ναι ή όχι;;;

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Ερεισερ αν μπορω να παρεμβω για αυτο που ειπες οτι με κλειστες τραπεζες ποιος θα υποστιριξει στο δημοψηφισμα.Αυτο ειναι καθαρα ανωρημοτητα του Ελληνα που τα θελει ολα δικα του.Αν θυμαμαι καλα τοτε με τον Παπαδημο και την κυβερνηση σωτηριας φοναζανε ολοι πως μας κυβερνανε ατομα που δεν διαλεξαμε και μαλλον ειχαν δικιο.Οι Ελληνες διαλεξανε τον Τσιπρα και οχι τον Σαμμαρα επειδη δεν ηθελαν να δουν τα κοινωνικα αγαθα να εκμιδενιζονται και τα εθνικα μας συμφεροντα να χανονται.Πολυ καλα μεχρι εδω λεω εγω.Τωρα που εσφιξαν οι κωλοι ομως δεν θελουν να παρουν την ευθυνη της αποφασης τους γιατι φοβουνται οτι αν ψηφισουν μετα δε θα εχουν κανεναν να κατηγωρουν.Φωναζουν οι Ελληνες οτι θελουν καποιον που να μη στηνει κωλο στην Ευρωπη και να μην ξεπουλαει την Ελλαδα και τους Ελληνες,ε λοιπον ο Τσιπρας (οσο και αν δεν συμφωνω με αυτα που κανει)...προσπαθει ακριβως αυτο εχω την εντυπωση.Οι κλειστες τραπεζες ειναι μια απο τις συνεπειες του να μην στησουμε κωλο στην Ευρωπη.Η πτοχευση επισης.Φαινετε οτι ο Ελληνας και δε θελει να υπογραψει δανειακη συμβαση με μειωσεις και δε θελει να υποστει τις συνεπειες της ανεξαρτησιας του.

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.680
Πόντοι
1.406

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Όπως τα λες Σαούλ. Ας πάει κάποιος κανένα κοχιμπα στο συνταγμα στα παιδιά

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Όπως τα λες Σαούλ. Ας πάει κάποιος κανένα κοχιμπα στο συνταγμα στα παιδιά
Οχι εγω δε το βλεπω ετσι.Ψηφισανε τον Τσιπρα επειδη τους εταξε να τους βρει μεχρι και γκομενα και τωρα τους χαλασε επειδη τους χαλασε την καθημερινοτητα.Λες και καποια στιγμη δεν επρεπε να γινει και αυτο για να προχωρησουμε παρακατω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom