NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
είναι χοντρή η ΄Ερη? Μα ο Μπλιζ άλλα είπε 
άγιε αν κατέβω κάτω θα τα πούμε από κοντά γιατί μπορεί κανείς να κάνει μια σοβαρή κουβέντα και μάλλον είσαι ο μόνος όχι σαν τον μπραμπ όλο μπούρδεςΤο νήμα είναι "απολιτίκ";
χοντρή είμαιείναι χοντρή η ΄Ερη? Μα ο Μπλιζ άλλα είπε![]()
στον μπλιζ ειπε πως ειναι απλα γκαστρωμενη και το φαγεείναι χοντρή η ΄Ερη? Μα ο Μπλιζ άλλα είπε![]()
ε ναι δηλαδη ετρεφες ελπιδες οτι θα μου ζητουσες εμενα ακροαση και θα σε δεχομουνάγιε αν κατέβω κάτω θα τα πούμε από κοντά γιατί μπορεί κανείς να κάνει μια σοβαρή κουβέντα και μάλλον είσαι ο μόνος όχι σαν τον μπραμπ όλο μπούρδες
χοντρή είμαι
στον μπλιζ ειπε πως ειναι απλα γκαστρωμενη και το φαγε![]()
ετρεφα κάτι γατιά και σε έχω γραμμενο. Ο μοναδικός λόγος που σε ανέφερα είναι το νοητικό χάος στην σύγκρισηε ναι δηλαδη ετρεφες ελπιδες οτι θα μου ζητουσες εμενα ακροαση και θα σε δεχομουν![]()
θα σου απαντήσει ο μπραμπ με έχει δει στο υπνο του αχαχαχαμα 61 δεν είχε(ς) πει?
έλα μωρή στο σκάιπ να μιλήσουμε για το όχιθα σου απαντήσει ο μπραμπ με έχει δει στο υπνο του αχαχαχα
η πεφωτισμενηετρεφα κάτι γατιά και σε έχω γραμμενο. Ο μοναδικός λόγος που σε ανέφερα είναι το νοητικό χάος στην σύγκριση
η σύγκριση με τον άγιο όχι με εμένα βλαξ.Εσύ τώρα εργαζεσαι και σε εμπιστεύεται κόσμος αχαχαχαη πεφωτισμενηα σα περα μωρη
ε ναι δηλαδη ετρεφες ελπιδες οτι θα μου ζητουσες εμενα ακροαση και θα σε δεχομουν![]()
στον μπλιζ ειπε πως ειναι απλα γκαστρωμενη και το φαγε![]()
αξιομαλακας είναι κυρίως και νομίζει ότι οι υπόλοιποι άντρες εδώ μέσα είναι υποδεέστεροιΕίστε κι εσείς "αξιωματόυχος" σαν τον Μεγαλειότατο;![]()
ναι χειρουργω τον πεσμενο σου τον κωλο επι ματαιωη σύγκριση με τον άγιο όχι με εμένα βλαξ.Εσύ τώρα εργαζεσαι και σε εμπιστεύεται κόσμος αχαχαχα
ατυχής η σύγκριση, αν ζητούσε η Έρη ακρόαση από το μεγαλειότατο, θα τα παρατούσε όλα![]()