eraserkalsp
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Ε ναι να έρθουν επιτέλους οι βενιζελοι οι σαμαράς ο αδωνης και όλοι αυτοί που ήταν σωτηριοι για την χώρα που δεν συμμετείχαν σε όλο αυτό και που φροντίζουν την χώρα στις αγκάλες της Ευρώπης η οποία ενώ δεν έχει κανένα πρόβλημα καίγεται κάνει δήλωσεις και προτάσεις.και τα χρηματιστήρια διαβάζω ισορρόπησαν, τέλος...
ας τα μαζεύουν οι Λαφαζάνηδες, οι Λαπαβιτσαίοι και οι λοιποί.
δεν χαρήκαμε καθόλου που τους γνωρίσαμε.
ας πάρουν και την κα πρόεδρο και να πάνε στον αγύριστο.
Ε ναι να έρθουν επιτέλους οι βενιζελοι οι σαμαράς ο αδωνης και όλοι αυτοί που ήταν σωτηριοι για την χώρα που δεν συμμετείχαν σε όλο αυτό και που φροντίζουν την χώρα στις αγκάλες της Ευρώπης η οποία ενώ δεν έχει κανένα πρόβλημα καίγεται κάνει δήλωσεις και προτάσεις.
εγώ εστιάζω στο γεγονός ότι άρχισαν κάποιες φωνές βάση είδησης παραφιλολογια και στυλ Αλέξη πάρε αεροπλάνο. Ο σημιτης πήρε Αεροπλάνο για τα σκάνδαλα?ο Σαμαράς και ο Παπανδρέου για τα μνημονια ?η ιστορία όλη αυτή που γίνεται θέλει κρίση υπομονή.δεν είναι δυνατόν να κάνουμε όλοι σαν κομματοσκυλα λες και ζούμε σε άλλο κράτος και τα όσα γίνονται δεν μας επηρεάζουν οπότε γελάμε χαιρεκακα. Αυτά τα κανουν μόνο αν έχουν τοκογλυφικα συμφερονταόχι, λάθος. να συμμετάσχουν ΟΛΟΙ.
να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες.
όλοι φταίνε για την κατάντια, εκτός αν ο ΣΥΡΙΖΑ πήγε στο 36% επειδή όλη η Ελλάδα έστριψε αριστερά
και όχι γιατί όλα τα δημοσιολαμόγια έστριψαν.
εκτός αν θεωρείς ότι δεν βγήκε με ψέματα ο Αλέκος...
δεν με απασχολούν τα χρώματα, το έχω ξαναπεί.
έχω μάθει να εστιάζω στο αποτέλεσμα και σε τίποτα άλλο.
όχι, λάθος. να συμμετάσχουν ΟΛΟΙ.
να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες.
όλοι φταίνε για την κατάντια, εκτός αν ο ΣΥΡΙΖΑ πήγε στο 36% επειδή όλη η Ελλάδα έστριψε αριστερά
και όχι γιατί όλα τα δημοσιολαμόγια έστριψαν.
εκτός αν θεωρείς ότι δεν βγήκε με ψέματα ο Αλέκος...
δεν με απασχολούν τα χρώματα, το έχω ξαναπεί.
έχω μάθει να εστιάζω στο αποτέλεσμα και σε τίποτα άλλο.
http://[URL unfurl="true"]www.maximonline.ru/images/th/100/18/53631-NjE3NzQ3NmVkZg.jpg[/img[/URL]]
[/quote]αυτή τα χει κοψει τα βυζια της
εγώ εστιάζω στο γεγονός ότι άρχισαν κάποιες φωνές βάση είδησης παραφιλολογια και στυλ Αλέξη πάρε αεροπλάνο. Ο σημιτης πήρε Αεροπλάνο για τα σκάνδαλα?ο Σαμαράς και ο Παπανδρέου για τα μνημονια ?η ιστορία όλη αυτή που γίνεται θέλει κρίση υπομονή.δεν είναι δυνατόν να κάνουμε όλοι σαν κομματοσκυλα λες και ζούμε σε άλλο κράτος και τα όσα γίνονται δεν μας επηρεάζουν οπότε γελάμε χαιρεκακα. Αυτά τα κανουν μόνο αν έχουν τοκογλυφικα συμφεροντα
fifty τι θα ψηφισεις αν ψηφισεις?Και ποιό είναι το "αποτέλεσμα", κατα τη γνώμη σας;
Και ποιό είναι το "αποτέλεσμα", κατα τη γνώμη σας;
ναι αλλά η φώτο είναι πριν ή μετά την επέμβαση?αυτή τα χει κοψει τα βυζια της
fifty τι θα ψηφισεις αν ψηφισεις?
ΟΧΙ.
Τιμώντας το πανάρχαιο ελληνικό έθιμο.
ναι αλλά η φώτο είναι πριν ή μετά την επέμβαση?![]()
αν βγει όχι δεν πιστευεις οτι θα παμε δραχμή?ΟΧΙ.
Τιμώντας το πανάρχαιο ελληνικό έθιμο.