Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (0 μέλη και 34 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.446
Πόντοι
25.467
και το ΟΧΙ τι σημαίνει πια?
δεν δεχόμαστε το πρόγραμμα των 12 δις και δεχόμαστε των 8-9?

Αν βρίσκετε τα τρία δισ. ασημαντο ποσό, δώστε τα εσείς να γλυτώσουμε και τις προστριβές.

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
Δηλαδή πριν είχαμε "τάξη". 

πριν, υποθέτω επί ΣαμαροΒενιζέλου.
ελάχιστα, πολύ λίγο πέρσι τέτοια εποχή.
μετά αρχίσανε τις γυριστρούλες.

σε ότι αφορά την δική μου απάντηση, ΟΧΙ και στις δύο επιλογές.
δεν με καλύπτει καμιά απάντηση.

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
Αν βρίσκετε τα τρία δισ. ασημαντο ποσό, δώστε τα εσείς να γλυτώσουμε και τις προστριβές.

θα μιλήσω στην Ραχήλ να κόψει μερικά... :grin:

το θέμα είναι ότι το ΟΧΙ μεταφράζεται αλλιώς έξω και δεν είμαστε αυτοί που μπορούν να βάλουν τους όρους.

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
Ο κόσμος ψήφιζε τους μαλάκες και την πάτησε τώρα καλείται να πει γνώμη και έχει φρικάρει. Ίσως Προτιμα υποδουλωση και λίγο παρα να προσπαθησει. Βόλεμα. Ισως όχι θα δείξει αν και όταν. Όμως το στυλ μου τα έφαγε ο τσιπρας σε ένα πενταμηνο την ίδια στιγμή που οι ίδιοι άνθρωποι γκρινιαζαν για το κόψιμο των συντάξεων.. Ε όχι έλεος

Έρη ο κόσμος θέλει ασφάλεια. και όλο αυτό σίγουρα έχει δημιουργήσει αντίστροφη ψυχολογία.
σε καμιά περίπτωση δεν ήμουν από αυτούς που ήθελαν να αποτύχουν, να είσαι σίγουρη.

ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι κάνω λίγο και τον συνήγορο του Βελζεβούλη... :grin:
σε ότι με αφορά, μόνο βολεμένος είμαι.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.446
Πόντοι
25.467
θα μιλήσω στην Ραχήλ να κόψει μερικά... :grin:

το θέμα είναι ότι το ΟΧΙ μεταφράζεται αλλιώς έξω και δεν είμαστε αυτοί που μπορούν να βάλουν τους όρους.

Το ΝΑΙ ή το ΟΧΙ δεν μεταφράζονται κατά το δοκούν. Είναι πολύ σγκεκριμένα, και αφορούν το εξής κείμενο : .

Οιαδήποτε άλλη ερμηνεία, καθώς και σύνδεση τους με άλλα θέματα όπως π.χ. Ευρώ-Εθνικό νόμισμα, παραμονή στην Ε.Κ-έξοδος από την Ε.Κ., είναι εκ του πονηρού.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.290
Πόντοι
19.795
Γιατι ολοι και οι μεσα και οι εξω φοβουνται τοσο το δημοψηφισμα; Αν η προταση τους ειναι καλη ο λαος θα ψηφισει ναι. Γιατι λοιπον φοβουνται; Εγω παντως θα ψηφισω να κοψουν το ΕΚΑΣ της μανας μου.Τι να τα κανει 630 ευρω η κωλογρια. Ας περνει 330. Ετσι η αλλιως δοντια δεν εχει να τα φαει.

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
πέστε τίποτα άλλλο ρε παιδιά, ως την Κυριακή έχουμε πολλές μέρες.

Που θα φάτε το σημερινό 60άρι?

εγώ με το χθεσινό έχω 120 αλλά δεν φτάνουν για το ξενοδοχείο. Να πάρω βίζιτα στο παρκάκι?

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
Το ΝΑΙ ή το ΟΧΙ δεν μεταφράζονται κατά το δοκούν. Είναι πολύ σγκεκριμένα, και αφορούν το εξής κείμενο : .

Οιαδήποτε άλλη ερμηνεία, καθώς και σύνδεση τους με άλλα θέματα όπως π.χ. Ευρώ-Εθνικό νόμισμα, παραμονή στην Ε.Κ-έξοδος από την Ε.Κ., είναι εκ του πονηρού.

συμφωνούμε απολύτως ως προς την ερμηνεία, αλλά το θέμα δεν είναι αν συμφωνούμε εμείς.

είναι το σχέδιο που παρουσιάστηκε την προηγούμενη Δευτέρα. και δεν είναι κακό (αν και δεν το έχω δει σε όλες τις λεπτομέρειες).
όπως είπα και πριν, δεν βάζουμε εμείς τους όρους ανεξάρτητα αν αυτό θεωρούσαν. το δημοψήφισμα ήταν μια περιττή και βιαστική κίνηση.
η (όποια) εμπιστοσύνη χάθηκε από όλες τις πλευρές και ο κόσμος το γύρισε ήδη. και όλα αυτά έχουν σχέση με την όποια αποτελεσματικότητα.
θεωρώ ότι κλότσησαν μόνοι τους την καρδάρα που γέμιζαν τόσο καιρό. ποιος το μαζεύει τώρα όλο αυτό το χάλι?
και ποιος το εκμεταλλεύθηκε για να φέρει τα πράγματα εκεί που ήθελε?

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
Πσιδια εδω πρεπει να μιλαμε για τα γεραμστα κ τα μικρα τσουτσουνια μσς...

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.290
Πόντοι
19.795
πέστε τίποτα άλλλο ρε παιδιά, ως την Κυριακή έχουμε πολλές μέρες.

Που θα φάτε το σημερινό 60άρι?

εγώ με το χθεσινό έχω 120 αλλά δεν φτάνουν για το ξενοδοχείο. Να πάρω βίζιτα στο παρκάκι?
Κανε οτι και εγω. Βαρα μια μαλακια και βαλε τα 120 στο παντελονι. Σε λιγο καιρο θα γινεις πλουσιος. Θα σε βλεπουν ολοι και θα λενε: Εγινε πλουσιος με μαλακιες.

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.181
Πόντοι
2.606
:cum: χυνω στο τσιζκεικ της βρωμας  :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
να με συγχωρέσει η χάρη σας θα μιλάω και για τα πολιτικά αν μου έρχεται.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.446
Πόντοι
25.467
συμφωνούμε απολύτως ως προς την ερμηνεία, αλλά το θέμα δεν είναι αν συμφωνούμε εμείς.

είναι το σχέδιο που παρουσιάστηκε την προηγούμενη Δευτέρα. και δεν είναι κακό (αν και δεν το έχω δει σε όλες τις λεπτομέρειες).
όπως είπα και πριν, δεν βάζουμε εμείς τους όρους ανεξάρτητα αν αυτό θεωρούσαν. το δημοψήφισμα ήταν μια περιττή και βιαστική κίνηση.
η (όποια) εμπιστοσύνη χάθηκε από όλες τις πλευρές και ο κόσμος το γύρισε ήδη. και όλα αυτά έχουν σχέση με την όποια αποτελεσματικότητα.
θεωρώ ότι κλότσησαν μόνοι τους την καρδάρα που γέμιζαν τόσο καιρό. ποιος το μαζεύει τώρα όλο αυτό το χάλι?
και ποιος το εκμεταλλεύθηκε για να φέρει τα πράγματα εκεί που ήθελε?

Κοντολογίς δηλαδή μου γράφετε, ότι  το ερώτημα του δημοψηφίσματος θα πρέπει να το διαμορφώσουν οι εταίροι μας κατά πώς τους συμφέρει.

Κατά τα άλλα το δημοψήφισμα δεν είναι καθόλου βιαστική κίνηση, και ούτε άνευ αντικειμένου. Ο κάθε έλληνας πρέπει να ξεκουνηθεί από την πολυθρόνα που πινει τον φρέντο του βρίζοντας ανέμελα και καταλογίζοντας ανεύθυνα λαθη σε όλους τους άλλους εκτός από τον εαυτό του, να λάβει μια απόφαση και να αναλάβει την ευθύνη της αποφασεως του.  

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
δηλαδή κάθεσαι στη μουρη του Μπραμπ και σκιρταρεις?  :grin:

Stories