Νέα

Οι μεγαλυτερες στιγμες της ζωης σας μεχρι τωρα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kavlas123
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 34
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
To πρωτο μου bachelor. Εγω στα 22 μου τοτε. Ο γαμρπος εισοδηματιας (ο πατερας του εχει ξενοδοχειο) οποτε πολυ φραγκατος. Ο κουμπαρος του ακομα πιο λεφτας (ο πατερας του εχει και αυτος ξενοδοχειο). Νομιζα πως αυτα τα τρελα παρτυ με γυναικες, ποτα και ξεφαντωματα γινοντουσαν μονο σε ταινιες επιστημονικης φαντασιας. Κι ομως η βραδια ηταν απιστευτη. Βεβαια αν και πιτσιρικας εγω δεν αντεξα μεχρι το τελος της βραδιας. Το εργαλειο απο κατω ουτε αερα δεν εβγαζε στο τελος. Το μαγαζι απ οτι ξερω εκλεισε λιγο μετα, παντως η εμπειρια απιστευτη. Θυμαμαι χαρακτηρηστηκα 6 το πρωι να βγαινουμε καμια 10αρια μαντραχαλοι (οσοι ειχαμε μεινει ορθιοι) και να πηγαινουμε για φαι σε μια καντινα απεναντι.
Για το Σταρ μιλας, ετσι?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
το εκανα πανω απο 8 χρονια καθε μερα (με 3 διαφορετικες πρωκτικος ακαποτος κρεμπιες ζηλευε χαχαχα)
8 χρονια πρωκτικο ακαποτο και δεν σου σαπισε ο πουτσος ρε φιλε?

Ειναι σαν να βαζεις το πουλι σου μεσα σε βοθρο καθε μερα

Τιγκα στα βακτηρια

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης

Τιγκα στα βακτηρια
οι 2 ηταν παρθενες και η 3η ειχε μονο εναν πρωην, εμπαινα σε αγνα παρθενα σκατολίβαδα

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146

Τιγκα στα βακτηρια

Εχεις δικιο, οπως και να το εξετασουμε, ετσι ειναι. Εγω σιχαινομαι, μετα απο καποιες φορες το σκεφτηκα οπως το λες και το σταματησα. Δεν το ξαναεκανα ποτε.

panagos7

Πορνοστάρ
Εγγρ.
5 Δεκ 2014
Κριτικές
52
Like
7.681
Πόντοι
8.816

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
αυτό θα. Κάνω μέχρι να κάνω το σώμα των ονείρων μου επηξα στο Σολωμό φιλέτα κτλ μπρόκολο αλλά αξιζει

Ετσι ειναι, ευχομαι καλη συνεχεια εως να φτασεις το στοχο σου και πανω απο ολα δυναμη και πειθαρχια στο να παραμεινεις εκει που θα φτασεις.

AntonisAnt2

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2017
Κριτικές
1
Like
531
Πόντοι
96
ειναι με πρόσωπο φιλε. Τι να σου πω σκέψου ενα μπογο 119 κιλών με 38 τα εκατό λίπος και έναν άνθρωπο 85 κιλά 15 τα εκατό λίπος. Τεράστια διαφορά για να μη πω χάος. Μερικοί δε με αναγνωρίζουν καλά καλα

συγνωμη αλλα με τετοιο νικ δεν μπορεσα να κρατηθω ...

πανο, εσυ ?

https://[URL unfurl="true"]www.paraskhnio.gr/wp-content/uploads/2019/03/%CE%A0%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CE%9A%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%82.jpg[/img[/URL]]
[img]https://[URL unfurl="true"]www.paraskhnio.gr/wp-content/uploads/2019/08/kammenos.jpg[/img[/URL]]

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.690
Πόντοι
736
Εγω θα περιγράψω την καλύτερη συνευρεση μου με ιερόδουλη , πρεπει να ηταν γυρω στο 2005 (πανω κάτω) στον βαρδάρη στην οδο προμηθεως 19 η 25 κάτι τέτοιο , όνομα κοπέλας δεν θυμάμαι αλλα σε αυτην έκανα το πρωτο μου γλειφομουνι (νομιζω οτι πιο πριν απλα δεν υπηρχε σαν πρόγραμμα) και όχι μόνο αυτό αλλα μετά στο πισωκολλητό εκεινη τελείωσε ενω ημουν μέσα της , που νομιζω οτι δεν μου εχει ξανατυχει απο τότε.

ΔΑΜΟΣ

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Οκτ 2018
Κριτικές
27
Like
2.767
Πόντοι
1.196
Κωλο χ καποτα??

WHATABOUTFUCK

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Αυγ 2019
Κριτικές
30
Like
6.233
Πόντοι
5.636
Ημουνα πιτσιρικάς.11-12 χρόνων.Αγώνας ανωμάλου δρόμου με σχολεία από το ίδιο δημοτικό διαμέρισμα του δήμου Αθηναίων.Ούτε που θυμάμαι που στον πούτσο έγινε.Μέσα στο λεκανοπέδιο όμως.Μέχρι την μέση της διαδρομής υπήρχε μια σεβαστή απόσταση από αυτόν που οδηγούσε την κούρσα.Στα τελευταία 300 μέτρα υπήρχε μόνο κατηφόρα.Κατηφόρα επικίνδυνης κλήσης.Ειδικά για παιδιά 11-12 χρόνων.Η κούραση και ο φόβος να μην πέσουν,έκαναν τους πρωτοπόρους να κόψουν ταχύτητα.Εκεί άφησα το σώμα μου να το παρασύρει η βαρύτητα,και απλά προσπαθούσα σε dt να υπολογίσω που έπρεπε να πατήσει το πέλμα μου για να μην σαβουρωθώ.Αν έκανα 1 λάθος υπολογισμό θα είχα σωριαστεί και θα με μάζευαν με πολλά κατάγματα.Υπολόγισα σωστά όλα τα βήματα,και τους πέρασα όλους με άνεση.Στον τερματισμό με περίμενε η Βαρβάρα.Το αμόρε της τότε ηλικίας μου.Δεν θα ξεχάσω ποτέ το βλέμμα της.Δεν θα ξεχάσω ποτέ την ευτυχία που ένιωσα όταν έβλεπα τα μάτια της να με κοιτάζουν περήφανα.Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα "μπράβο ρε!!"ا από τα υπόλοιπα παιδιά...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Τύπε έχω ακούσει ότι άμα γαμας πολύ κωλο χαζεύεις λέει από ένα βακτήριο που ευδοκιμεί στο έντερο και χτυπάει στον εγκέφαλο.. :2funny:
Χωρίς μαλακιες τώρα..μου το έλεγε τυπος και μου έκανε υποδείξεις να μην γαμαω από κωλο ακαποτα γιατί θα πάθω ζημιά στον εγκέφαλο. :S
Ρωταω λοιπόν,εσυ που το τερμάτισες εισαι οκ;;;όλα καλά;;;  :rockon:
ως βιολογος εχω να σου πω πως βακτηριο να περασει απο τον πουτσο και να εξαπλωθει μεχρι εγκεφαλο δεν γινεται εν ζωη παρα μονο σε σηψη. Καταρχην οποιαδηποτε βακτηριακη αλλα και ιϊκη μολυνση περασει τις τρεις προστατευτικες μεμβρανες του εγκεφαλου τις μηνιγγες λεγεται μηνιγγιτιδα και ουδεμια σχεση εχει με κωλογαμησια.

Sr1

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2019
Like
2
Πόντοι
0
Όταν κληρονόμησα 5 ακίνητα 2 αγροτεμάχια και αρκετά μετρητά!

litafade

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2019
Κριτικές
8
Like
615
Πόντοι
301
Όταν θεραπεύτηκα από καρκίνο και μετά από αυτό κάθε φορά που έχυνα μέσα στην Λιζέτα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom